Van De Moer Instruments Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn aankoop van een Yamaha Avantgrand N3 piano in Aalst, heb ik gisteren opnieuw een prachtige aankoop mogen doen bij Van De Moer in Antwerpen: een Martin 000-42 Standard. 🎸 Het was ev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een vriendelijke, zachtmoedige verkoper met ruime em actuele kennis over instrumenten en toebehoren en dan over de markt van muziekinstrumenten en fabrikanten. Een persoonlijke aanpak zonder koopsdru... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Instrumentos Musicais

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

210 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

56 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

livraison

le colis demande etait trop imposent pour la poste comme toujour lol le magasin me livra les diffuseurs par lui même je pense que pas beaucoup de magasin feront cela pour leur client merci

13 de novembro de 2025

Jan is de man!

Jan is een hele vriendelijke enthousiaste verkoper en goede gitarist heb ik gemerkt aan de demo’s! Hele goede service en sympathieke medewerkers

14 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wacht al 2 weken op mijn terugbetaling…

Wacht al 2 weken op mijn terugbetaling van een bestelling die ik direct geannuleerd heb.

"Door de mazen van het net geglipt", juist .. maar zelfs daarna heb ik men geld nog niet terug gekregen..

Bestelling was zelfs zowel via mail als telefoon geannuleerd en bevestigd dat het in orde was.. maar men geld zie ik precies niet terug..

Edit: op 8/10 dan eindelijk terug men geld gezien.

Jammer van deze ervaring, want het leek me verder een goede winkel.
Ik pas aan naar neutraal, en zie bij een volgende ervaring wel weer

22 de setembro de 2025

Top service

Mitchel, Tom en Ramses hebben mij elke keer goed geholpen, van het uitlijnen van mijn gitaar tot het opstellen van mijn pedalboard.

Guus keep it up! Echte top service!

2 de outubro de 2025
logotipo da Van De Moer Instruments

Resposta da Van De Moer Instruments

Bedankt Gideon! Heel veel succes met je pedalboard!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

slechtste bedrijf ooit niet betrouwbaar…

slechtste bedrijf ooit niet betrouwbaar en 0 service 2.5 maand moeten wachten op speakers. vraag je geld terug en dan duurt dat ook nog veelte lang.
echt schandalig

1 de outubro de 2025
logotipo da Van De Moer Instruments

Resposta da Van De Moer Instruments

Beste Ram,

Bedankt voor uw feedback, hoewel we deze als zeer teleurstellend ervaren en de situatie graag duidelijk willen schetsen.

Het klopt dat u lang heeft gewacht. Wij hebben onze oprechte excuses hiervoor aangeboden. De oorspronkelijke bestelling (Mackie HR-824) was helaas onverwacht niet leverbaar door een probleem bij de Mackie-leverancier. Zoals we u destijds lieten weten, waren de speakers door dit probleem in heel Europa onverkrijgbaar. Wij zijn als dealer afhankelijk van onze leveranciers en wanneer zij hun leverbeloftes wijzigen, creëert dit voor iedereen — inclusief onze klanten — een lastige situatie. Als oplossing boden wij u direct een volledige terugbetaling of direct leverbare alternatieven met een aantrekkelijke korting.

U koos voor het alternatief (Adam A77H). Wij hebben u een prijs geboden die u al een aanzienlijke korting gaf ten opzichte van de normale en laagste online prijzen. Helaas was deze korting niet voldoende voor u; u bleef bij uw eis om de speakers aan te kopen tegen een prijs die neerkomt op ongeveer 50% korting. Wij hebben u eerlijk meegedeeld dat wij niet met verlies kunnen verkopen om aan deze onrealistische eis te voldoen.

Toen we het niet eens werden over de prijs, hebben we onmiddellijk de volledige terugbetaling in gang gezet. Uw geld is dezelfde dag nog van onze rekening gehaald (27 september). Rekening houdend met de verwerkingstijden van de bank, is het onjuist om te beweren dat dit "veel te lang duurt".

Wij zijn de hele tijd professioneel en beleefd gebleven. We hebben alles in het werk gesteld om deze onvoorziene situatie op te lossen. Wij betreuren het dat uw onrealistische verwachtingen hebben geleid tot deze negatieve review.

Wij wensen u veel succes met uw verdere zoektocht.

Tom
Van de Moer Instruments

Voor elk wat wils!

Een geweldige winkel! Een zeer positieve ervaring gehad bij deze winkel. De winkel had een zeer warme sfeer en de persoon die mij hielp had een zeer brede kennis over gitaren en zelfs over mijn extra vragen die ik had over keyboards. Allemaal ook zeer competitief geprijsd. Een aanrader!

24 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had per ongeluk dezelfde bestelling twee x uitgevoerd en dus twee x betaald. Hiervan heeft de winkel me op de hoogte gebracht en meteen het geld teruggestort.

Ook een fijn en zeer snel contact via mail.

17 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede en vooral mega vriendelijke…

Super goede en vooral mega vriendelijke service. Heb hier een Haar gitaar gekocht en ben enorm tevreden. De verkopers zijn enorm behulpzaam en geduldig en hebben mij zeer goed geholpen om de juiste keuze te maken.
Top winkel!!

17 de setembro de 2025