Ik ben hier gekomen voor het aanschaffen van een akoestische gitaar, als amateur met amper kennis over gitaren. Een van de medewerkers (helaas is zijn naam me ontschoten) heeft me enorm goed geholpen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestelde EHX soulfood en betaalde. Maar een vergissing op de website. Werd opgebeld met de mededeling dat die vergissing was begaan en het bedrag per omgaande werd teruggestort. 2dagen later keurig op... Ver mais
super snelle levering, goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan het product waren helaas krijgen ze mijn product niet meer binnen daar zij het van een ander bedrijf hadden overgenomen en eige... Ver mais
Ik had er twee snaredrumtassen besteld en zijn zeer netjes geleverd. Eenmaal binnen voldeden ze prima aan de verwachting en passen de snaredrums prima in de tas met mooie stevige randen, het voorvak p... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Instrumentos Musicais
- Loja de Percussão
- Loja de Violões e Guitarras
- Loja de pianos
- Loja de partituras
- Loja de instrumentos musicais usados
Informação fornecida por fontes externas variadas
Muziekcentrum is dé grootste muziekwinkel van Brabant! Gespecialiseerd in blaasinstrumenten, gitaar, slagwerk, toetsen en geluid. Wij hebben een eigen technische dienst en vakkundig personeel dat u graag helpt.
Informações de contato
Kade 87, 4703 GD, Roosendaal, Holanda
- 0165 545824
- info@vangorp.nl
- www.vangorp.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Super fijne winkel.
Super fijne winkel.
vriendelijk personeel.
behulpzaam!
Heel erg jammer dat ze gaan stoppen
Prima ervaring . Jammer dat jullie stoppen !
Was weer goed en snel geleverd . Netjes verpakt . Zeer tevreden
Alles goed voor mij geïnformeerd
Zeer Goede communicatie en snelle…
Zeer Goede communicatie en snelle service met levering aan huis.
Ik zal zeker nog vaak bestellingen plaatsen bij van Gorp.
Uitstekend, goed verpakt en goede kwaliteit
Goede dienst goed verpakt en vriendelijkheid
Prima verpakt en op tijd geleverd
Wat ik besteld heb is geleverd
Trompet besteld via de website
Trompet besteld via de website, nadat ik deze eerder had getest in de winkel. Prima service en snelle levering! Top winkel voor muziekinstrumenten.
Goede service en snelle levering van de…
Goede service en snelle levering van de gevraagde artikelen.
Service is goed
Service is goed. Koeriersdienst (GLS) waar jullie mee werken is uitermate K.U.T. Die koeriersdienst komt altijd te laat weet ik uit ervaring en toen zij mijn pakket bezorgden was het 6 uur later dan gepland. Ook heeft dat bedrijf de neiging, weet ik uit ervaring, om spullen in je voortuin te zetten als je niet thuis bent. Ga gewoon als bedrijf over naar Post.nl of DHL. Daar hebben zowel jullie als de klanten veel meer baat bij.
van Gorp houd opheffings uitverkoop
van Gorp houd opheffing uitverkoop en schermt met afgeprijsde waren, het pedaal wat ik binnen kreeg was schijnbaar gebruikt, verpakking was open adapter en documentatie niet meer origineel verpakt, doos niet meer 100%.
Logisch dat een gebruikt pedaal / showroom model afgeprijsd is, dat heeft niets met een opheffing uitverkoop te maken.
Verzending was redelijk vlot niet uitgesproken snel,en vanwaar vragen om een review wanneer de winkel toch wordt opgeheven ?.
Pedaal functioneert verder prima en daar is verder niets mis mee, ook al ben ik waarschijnlijk niet de eerste die dit pedaal bespeelt.
Maar wanneer zaken zijn afgeprijsd i.v.m opheffing van een muziekzaak daar de uitbaters met pensioen gaan, dan verwacht ik ongebruikte en nieuwe waren.
Vriendelijk behulpzaam personeel
Had een bestelling geplaatst
Had een bestelling geplaatst. Helaas was product uitverkocht. Kreeg een alternatief aangeboden. Was uiteindelijk nog beter. Super blij mee. Goede service. 🤗
Supersnelle levering.
Supersnelle levering.
1 item was afwijkend maar is niet zo erg. snelle levering was nu even belangrijk. Verzendkosten wel aan de hoge kant.
Goede en vriendelijke service.
Goed en vriendelijke service zoals wij bij jullie gewend zijn.
Goede kwaliteit van de producten
Fijne en snelle levering.
Snel geleverd en het correcte artikel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.