Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde veden den 26 oktober och fick hem den idag 3 november som utlovat. Trevlig chaufför som ringde innan han lastade av snyggt och prydligt där jag ville ha pallen. Har prövat annat vedföretag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktade Vedkillen och bad om offert på fyra pall björkved i mitten av juli månad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli månad. Men pga en ombyggnad på vår fastighet k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tjänsten är väldigt enkel att använda, jag beställde på förmiddagen och på eftermiddagen var leveransen på plats, faktura dagen efter. Exemplariskt, har handlat hos Vedkillen i flera år och det har al... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha

Vedkillen.se erbjuder endast förstklassig torr björkved från Svenska skogar till marknadens bästa priser. Vi är idag en av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Norrköping.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

161 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Är gråtfärdig

Är gråtfärdig. Beställde ved när det var som kallast utan att höra ett knyst. Tio dagar senare skulle den tydligen komma. Har angivit att vi bor tre trappor utan hiss över gården. Vedkillen har tidigare levererat hit. Får ett mail att veden är framme, men har ingen utanför dörren. Upptäcker sen till min fasa att den står nere i porten i gathuset. Jag har skadat båda mina knän och har ingen aning om hur jag ska få upp all ved, och grannarna är redan på mig, man får varken ha cyklar, barnvagnar eller ved där. Jag är helt förtvivlad.

24 de fevereiro de 2026

Oålitliga

Blev lovad leverens. Inga förbehåll. En försening uppkom. Fullt förståeligt. Samma utlovade lev försenades ytterligare en gång. Ok då. Jag bad om ny tid....men fick inte ens ett svar. Opålitligt och nonchalant att inte ens svara, tycker jag.

4 de fevereiro de 2026

Bra på alla sätt

Enkelt att beställa! Prisvärt! Mycket bra kommunikation med företaget. Serviceminded och effektiv leverans.
Sen att det är bra kvalitet på veden gör ju inte saken sämre 😃

16 de janeiro de 2026

Snabb okomplicerad leverans

Har prövat annat vedföretag som inte kunnat leverera på 8 veckor utan avbokat leverans flertal gånger, där jag till slut avbokade min beställning och beställde från Vedkillen som jag varmt kan rekommendera, har dock inte eldat med veden ännu men den såg fin och torr ut.

3 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Väntade på leverans i över 3 veckor

Beställde ved 20 december och företaget utlovar snabba leveranser. Allt verkar frid och fröjd, bokningsbekräftelse kommer som den ska. Jag hör inget från företaget om beräknad leveransdag och tänker att det såklart beror på storhelgerna. Håller hoppet om besked i mellandagarna men inget händer. Mailar företaget fredag 3 januari för att fråga hur det går med leveransen, får svar först tisdag 7 januari och då utlovas leverans fredag den 10:e. Får då SMS den 10:e att leverans kommer dagen efter på grund av sjukdom. Men inte heller då levereras veden då budet påstår sig inte hinna men utlovar komma morgonen den 12 januari. Strax efter 13 kommer två killar med leverans. De lyckas inte köra upp för vår välskottade backe till huset, dumpar en pall vid vägkanten och gasar iväg. Det är trots allt enligt leveransvillkoren och något jag accepterat med tanke på väglag m.m. Att däremot vänta på ”snabb” leverans i 3 veckor och 2 dagar är oacceptabelt. Kommer inte köpa ved från detta företag igen hur bra veden än är.

12 de janeiro de 2025

ordered online 2 weeks ago

ordered online 2 weeks ago, with free shipping option based on my address. after 2 weeks the order was cancelled by Vedkillen , stating that they didn't deliver to my address. No apologies , Nothing !

8 de janeiro de 2025

Kvalitet i alla led

Snabb leverans med en hög kvalitet på veden. Ett ytterligare plus var att det var en fantastisk fin avlastning på vår tomt.
Pallarna står i exakta rader
Kul med chaufför med yrkesstolthet

12 de novembro de 2024

Nöjd på alla sätt

Leverans ända fram till vedboden, trevligt bemötande. Allt har varit smidigt från början till slut. Det känns bra att kunna välja faktura när man handlar via nätet. Rekommenderas varmt

18 de outubro de 2024

Bra ved

Bra ved, snabb leverans och hörde efter vart jag ville ha ved pallarna uppställda vid leverans. Nöjd

19 de abril de 2024

Grymt bra levererat

Grymt bra levererat. Bra pris och snabbt leverans. Kan bara varmt rekomendera.

22 de março de 2024

26 de março de 2024
logotipo da Vedkillen

Resposta de Vedkillen

Hej Susanne, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.