VeiligGlijden Avaliações 1.737

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling werd snel geleverd & anoniem. Bestelde artikelen waren exacthoe ik het verwacht had. Prijs-kwaliteit verhouding is prima, artikelen werken prima. Batterijen bijgeleverd. TIP: ZOEK DIR... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik heb uitsluitend goede ervaringen met veilig glijden. Had 1x een dubbele bestelling gedaan en dat is heel vlot hersteld. Het teveel betaalde bedrag werd vrijwel direct teruggestort. Over de kwalit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim aanbod. Veel info op site. Snelle discrete levering en altijd een extraatje erbij! Condooms bij de plaatselijke drogist kopen is tot daar aan toe. Met glijmiddel en andere artikelen sta ik toch l... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sex shop
  2. Loja de Entretenimento para Adultos
  3. Loja de roupas eróticas
  4. Massagem Erótica
  5. Loja de materiais para massagem

Op zoek naar condooms, glijmiddel of een leuk speeltje? Dan ben je bij VeiligGlijden op het goede adres. Vandaag besteld is morgen al in huis.

Informações de contato

5,0

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Netjes gebeld

Netjes gebeld dat ik bij mijn bestelling mijn huisnummer niet had ingevuld.

8 de novembro de 2023
logotipo da VeiligGlijden

Resposta de VeiligGlijden

geen probleem kan gebeuren de bestelling is verzonden bedankt voor u review

Snel en betrouwbaar

Snelle en discrete verzending. Producten netjes verpakt. Prijs/kwaliteit verhouding is super! Echt een aanrader!

17 de abril de 2019

Ik ben niet tevreden

Ik ben niet tevreden. Men heeft mij een ander product gestuurd dan ik besteld heb. Na een klacht per e-mail, tot heden nog geen antwoord.

27 de fevereiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bijzonder teleurstellend en klantenservice reageert niet!

De afgelopen jaren bestelde ik meerdere malen naar tevredenheid bij deze webshop. In januari 2018 opnieuw een bestelling geplaatst, maar deze keer erg teleurstellend. Ik kreeg een verpakking geleverd met een al bijna verlopen expiratiedatum (februari 2018). Op mijn verzoeken om deze verpakking om te ruilen voor een nieuwere verpakking werd niet gereageerd. De klantenservice is onbereikbaar: de telefoon staat altijd doorgeschakeld naar een voicemailbox; op ingesproken berichten wordt niet gereageerd en mijn e-mails zijn nooit beantwoord.

Mijn conclusie: geen zaken (meer) mee doen!

23 de janeiro de 2018

Lompe en onprofessionele klantenservice

Wow, wat een onprofessionele organisatie. Een bestelling ging niet goed, meerdere malen gemaild, dit wordt simpelweg genegeerd.

Tótdat je een herinnering krijgt van een openstaande post (wablief? het was besteld via Afterpay, zou ik niet eerst zelf iets moeten ontvangen?). Als je reageert op zo'n herinnering, dan komt er wel een reactie. En hoe? Nou ja, gewoon zo kort mogelijk en vooral erg lomp (en in gebrekkig Nederlands,maar goed, zolang we elkaar uiteindelijk maar begrijpen).

Meerdere malen heb ik bij hun besteld, altijd was de levering prima en soms de volgende dag al in huis. Naar mijn inziens was het tot nu toe ook een prima webshop welke ik aan zou bevelen, en ik snap dan ook de vele goede reviews met veel sterren. Maar lees vooral niet over de minder goede reviews heen! Want als er iets niet goed gaat met bestellen, ben je er lang niet klaar mee.

Conclusie: heb je iets nodig wat ze bij een andere winkel of webshop ook verkopen, kies dan alsjeblieft voor de ander, het zal je een hoop rompslomp en frustraties besparen mocht je de klantenservice toch nodig hebben.

4 de junho de 2017

Perfecte levering

Onze bestelling was snel verwerkt, verstuurd en geleverd. Bovendien is het mogelijk met Paypal te betalen en dat vinden wij super!

14 de setembro de 2015

prima

Geen aan- of opmerkingen. Prima levering en geen teleurstellingen

13 de setembro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.