Verasol Nederland Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een periode van 8 jaar waren de wielen van onze tuinkamerdeuren versleten. De deuren schoven niet meer. Ik ben op een heel prettige manier geholpen door Verasol Helmond. De 12 sets wielen werden d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs zonwering aangeschaft. Goed advies gekregen van Verasol Oldenzaal. Plaatsing door vakkundige monteurs. Snelle extra service in avonduren omdat onderdeel vanaf fabriek ontbrak en met spoed w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze serre, noem het gerust een tuinkamer, gekocht bij Verasol Oldenzaal, is geplaatst in mei 2022. Vanuit de serre genieten we van onze tuin en hebben door de glazen schuifpanelen niets ingeleve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor 4 jaar geleden een glazen schuifpui laten plaatsen door Verasol Oldenzaal. Onze kleinkinderen hebben vaak de deuren te hard open gedaan waardoor de deur uit de geleiding is gelopen,daardoor gi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construtora de Deques
  2. Instalação e Equipamentos para Conservatórios

Verasol biedt duurzame, betaalbare totaaloplossingen op maat voor terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden. Verkrijgbaar in veel kleuren en stijlen en met veel extra opties. Met inspiratie en persoonlijk advies in de buurt. En met totale ontzorging bij het plaatsen.

Verasol | Veranda's en Tuinkamers

Meer ruimte om te genieten voor iedereen
We houden ons bezig met het creëren van extra leefruimte. Middels een terrasoverkapping of tuinkamer. Voor de een is dat buiten. Voor de ander is dat een verlenging van de leefruimte binnen. Voor iedereen geldt dat het een plek is waar je lekker kunt genieten.
➔ Maatwerk
We zijn klantgericht en geven onze klanten een gratis advies. We hebben een passende oplossing voor iedere wens en voor ieder budget. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. We zijn altijd dichtbij voor inspiratie. Online op verasol.nl of met onze Verasol Inspiration Points.
➔ Kwaliteit
We ontwikkelen onze oplossingen zelf en maken ze in onze eigen fabriek. We gebruiken sterke en duurzame materialen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we zorgen altijd voor een perfecte afwerking. Daarom zijn onze oplossingen een meerwaarde voor ieder huis.
➔ Ontzorgen
We maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk en bieden daarom een totaaloplossing. Van ontwerp, inmeten, de technische berekening tot het plaatsing, onderhoud en reparatie. We leveren de totaaloplossing. Indien nodig helpen we zelfs met het regelen van een vergunning.

Onze belofte

Altijd een product naar jouw wensen.

Altijd een product naar jouw wensen.
✔ Inclusief sterkte berekening
✔ Montage door geselecteerde vaklieden
✔ Made in Germany
✔ Altijd een inspiratiepunt in de buurt
✔ 5 tot 10 jaar garantie op producten

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

239 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas niet waterdicht wat volgens verkoper normaal is. Geen aftersale bij Verandeworld.

Mooie Verasol tuinkamer met schuifdeuren gekocht bij Verandaworld Echt en ook door hun laten monteren. Alles prima verlopen zover. Nu na 2,5 jaar geregeld lekkages boven de schuifdeuren. 27-07 Contact opgenomen met Verandaword en Installatie-montagebedrijf Tope maar geen reactie. Toen maar een app gestuurd met de foto erbij. Helaas geen reactie. Na de 2de app met de vraag of het was doorgekomen reageerde ze met de vraag om meer info. Dat doorgegeven en bericht ontvangen waar het allemaal aan zou kunnen liggen (zij hebben goed werk geleverd dus daar kan het niet aan liggen.) maar zou normaal zijn. Op mijn reactie om even te bellen of te komen kijken geen reactie meer ontvangen.

Update:
5 augustus een mailtje met het berichtje dat hij binnenkort even komt kijken. 14 september heb ik hem maar even gemaild of het dit jaar nog gaat zijn dat hij komt kijken en zijn reactie hierop: zal wel volgend jaar worden. Dacht in eerste instantie dat dit een grapje was maar helaas.

Kortom verkopen gaat goed, monteren gaat goed maar daarna hoef je niet meer aan te kloppen bij Verandaworld en/of ToPe klussenbedrijf. Ze reageren niet of erg traag en komen vervolgens hun afspraken niet na.

Serre erg blij mee maar Verandaworld / Installatie-montagebedrijf Tope helaas een afrader.

Verasol reageerd hier wel maar blijven verder ook dood stil. Al 2 keer een berichtje dat ze contact zouden opnemen maar helaas tot op heden nog niet gebeurt.

2 de agosto de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Bedankt voor je recensie. Ik vind het enorm vervelend om te lezen dat het een en ander qua communicatie is misgegaan en dat je hinder ervaart met je veranda. Onze veranda's zijn niet volledig waterdicht en kunnen soms wel wat doorlaten. Het zou echter niet de spuigaten uit moeten lopen en schroeven zouden ook niet zomaar los mogen laten. Is hier al een oplossing voor? Mocht dit niet het geval zijn zou je dit dan aan ons willen laten weten? Dan kunnen we zien of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Groet, Jesse

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In Mei is de overkapping geplaats en…

In Mei is de overkapping geplaats en dat is super gedaan.
Maar het probleem is het zonnedoek die is nog steeds niet geleverd zoals beloofd
Het zou voor 17 juli geplaats worden maar het zonnedoek is nog steeds niet geplaats en op onze mailtjes wordt ook niet gereageerd.
We hebben de overkapping en zonnedoek in Doetichem besteld

22 de julho de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo Willem, bedankt voor je bericht. Ik zet het graag voor je door. Zou je hiervoor via Facebook een privébericht willen sturen met daarin dat het zonnedoek nog niet is geleverd. En je ordernummer, telefoonnummer en e-mailadres. Ik ga er graag voor je achteraan. Tevens heb ik ook een bericht gestuurd via dit platform met verzoek tot meer informatie. Het kan via beide wegen! Groet, Robin

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lekkage tuinkamer ( Hevig )

Afgelopen November hebben wij voor meer dan 10K een tuinkamer laten plaatsen. Deze montage van de tuinkamer werd allereerst uitgesteld. Daarna waren de juiste materialen niet geleverd en na veel woordenwisselingen werden er hals overkop noodsprongen gemaakt om alles te realiseren. Daarna was de voorste ligger kapot waardoor deze vervangen moest worden. Een tijd later werd deze vervangen maar de vervangende balk werd ook beschadigd mee gegeven aan de monteurs ( 1 vrije dag verspilt ). Daarna een nieuwe afspraak gemaakt en is de balk vervangen. Daarna kwam er hevige regenval en lees mensen " DEZE TUINKAMERS ZIJN TOTAAL NIET WATERDICHT " en NEE ze gaan er ook niks aan doen...bij hevige regenval loopt alles gewoon je tuinkamer in dus pas op wat je er in zet. Ze claimen op de website dat deze kamer waterdicht is zelfs tijdens hevige regen, ze zeggen je niks bij de verkoop. Totdat de tuinkamer staat en dan herkend de adviseur ineens wel de openverbindingen tussen het dak en de goot.

Mijn advies " GEEN VERASOL " ZOEK EEN ANDER BEDRIJF

20 de junho de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo, wij hebben via Facebook op je recensie gereageerd en willen dit graag verder uitzoeken. Zou je daar naar willen kijken en ons de gevraagde gegevens willen sturen? Alvast bedankt. Groet, Jesse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen enkele reactie op verzoek

Eind maart een prijsindicatie opgevraagd, er zou binnen drie dagen een opgave volgen.
Na twee weken niets gehoord te hebben, zelf maar eens geïnformeerd. Het was erg druk, maar er zou binnen enkele dagen wel een opgave volgen. Inmiddels twee maanden verder en niets meer gehoord. Ik ben er wel klaar mee. Veel beloven, maar dit niet uitvoeren.

25 de maio de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo, wat een domper dat je nog niks van ons hebt vernomen. We willen dit graag verder oppakken om ervoor te zorgen dat ook jij van onze producten kunt genieten en logischerwijs een opvolging van ons krijgt! Hiervoor hebben we nog wel gegevens van je nodig. Ik heb zojuist een verzoek ingediend om extra gegevens te ontvangen. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat er contact wordt opgenomen om dit verder op te pakken. Groet, Jesse

Glasüberdachung und Glas-Schiebetüren

Wir hatten uns zunächst nur für eine Glas-Überdachung entschieden und später auch für seitliche Glas-Schiebetüren. Perfekte Montage, ein Hingucker! Wir hatten bisher schon viel Freude daran und können die Firma unbedingt weiterempfehlen.

21 de maio de 2021

Mooi product, maar.....

Na 4 maanden is de tuinkamer eindelijk compleet. Het geraamte kwam op tijd en werd vakkundig gemonteerd. Toen begon de ellende. De glazen schuifwanden kwamen niet. Volgens Verasol geen probleem, het was niet het einde van de wereld. Voor zichzelf vonden ze het wel heel vervelend. Hoe weinig klantvriendelijk kun je zijn. Toen de schuifwanden na ruim 2 maanden kwamen, was een deel te hoog en konden deze niet gemonteerd worden. Na 4 weken kwamen er wanden die te kort waren. Na weer 4 weken en een hoop bellen en pushen kwamen de juiste wanden. De opgelopen schade door te laat informeren dat afspraken niet nagekomen werden, door een kwartier voor montage te bellen, is slechts voor een kwart vergoed. Daarna werden we beschuldigd dat wij ten onrechte geld zouden hebben ingehouden, terwijl we de facturen van Verasol tijdig en volledig betaald hadden. Verasol had zelf een boekhoudkundige puinhoop gecreëerd. Excuses hebben we tot op heden niet ontvangen voor de onterechte beschuldigingen. Verasol is een mooi product, de achterliggende organisatie is een puinhoop.

4 de maio de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo, bedankt voor je recensie. Als ik dit zo lees is het zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Ik wil dit dan ook graag tot op de bodem uitzoeken en je helpen waar mogelijk. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met de vraag om je klantgegevens met ons te delen. Op die manier kunnen we hier meteen verder induiken. Alvast bedankt! Groet, Jesse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend blij met onze

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe profiline tuinkamer wij danken André voor zijn kwaliteit en professionele inzet en Koos de bloise voor het inmeten, de montage het was teamwerk ten top.

2 de abril de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo Lotte, goed om te horen! Veel plezier met de mooie tuinkamer. Groet, Robin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn blij met onze tuinkamer!

Vorige week is bij ons door Verasol Tiel een tuinkamer geplaatst. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! De afmeting is 6 x 3 meter dus we hebben er veel woongenot bijgekregen. Zowel het bestelproces als de plaatsing zijn zeer voorspoedig verlopen. Verasol Tiel krijgt van ons een dikke 10!!

4 de março de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo Karin, bedankt voor het mooie compliment! Geniet van de tuinkamer! Groet, Robin

Glazen schuifwand

Glazen schuifwand laten plaatsen aan onze veranda.
Helemaal niet tevreden, afwerking slecht, profielen niet in verstek gezaagd.
Ze zijn op verzoek teruggekomen maar het werd er niet veel beter van.
Absoluut geen aanrader !!!!!

18 de fevereiro de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo Henk, bedankt voor de feedback. Ik vind het spijtig om te horen dat je geen goede ervaring hebt. Via Facebook Messenger ontvang ik graag het volgende:
De klacht, je e-mail, je telefoonnummer en waar je de glazenschuifwand hebt aangeschaft. Ik zet het graag voor je door zodat we het kunnen bespreken. Groet, Robin

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We zijn nu al meer dan een jaar bezig…

We zijn nu al meer dan een jaar bezig om de zonnescherm on der warande goed te krijgen. Eerst hebben ze bij het maken van de waranda zomaar een stuk uit de vensterbank gezaagd. En ze krijgen het zonnescherm niet recht gehangen, dan komen ze weer met het zelfde beugeltje, na maanden. En dan er achter komen dat het niet past. Ja rimpels en dat het schuurt hou je altijd, nou niet bij andere zonneschermen hoor !!!89

12 de fevereiro de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Beste Luward, bedankt voor uw feedback. Ik vind het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Ik wil dit graag naar de desbetreffende winkel doorzetten. Zij zullen hier vervolgens zo snel mogelijk contact over opnemen met u. Wilt u een privébericht sturen naar mij via onze Facebookpagina? Graag verneem ik om welke winkel het gaat, uw e-mailadres en telefoonnummer. Alvast bedankt. Groet, Dominique

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Deze maand glas wanden laten plaatsen…

Deze maand glas wanden laten plaatsen door veranda zeeland
wij haden besloten om van de wanden drie delige ramen te laten maken van 1.10 hoog dat was geen probleem.
ik vind het alleen jammer dat ik voor 2.40 hoog moet betalen,
als men makelijk 2 ramen uit een glas plaat kan snijden.
men leverd dus maar de helft van het glas en heeft nauwelijks afval.
het had verasol gesierd als men niet voor de volle prijs was gegaan en enige coulance had getoond
verder zeer tevreden

19 de janeiro de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Beste Aad, bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de glaswanden. Ik wil u adviseren om contact op te nemen met de desbetreffende winkel als u vragen heeft over de kosten. Mijn collega kan dit vervolgens verder oppakken en/of toelichten. Groet, Dominique

Glaswand gedeeltelijk vervangen

Op 21 dec. 2020, 2 glaspanelen laten vervangen door Verasol, alles was uitstekend, zowel de hele communicatie, service, afspraak nakomen etc. waren van uitmuntende kwaliteit, overigens hebben we in 2015
de complete glaswand ( 11 meter ) ook door Verasol laten plaatsen, destijds ook een dikke 10 voor alles

5 de janeiro de 2021

Resposta da Verasol Nederland

Hallo Rob, allereerst bedankt voor je feedback en fijn om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat waarderen wij enorm! Groet, Jesse

Overkapping

De vaklieden kwamen met 3 man sterk om 2 overkappingen te maken, bij ons en bij de buurman.
Het was in 1 dag klaar, m.u.v. het afkitten, omdat het regende. Dit is 2 dagen later gebeurd. Ze hebben uitstekend werk verricht, we, wij en onze buurman zijn heel tevreden, ook over de informatie die wij hebben gehad toen we samen de overkappingen wilden bestellen. Een 10 en een griffel !!!!
Vriendelijke groeten, Theo en Corry van de Langenberg.

21 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veranda door andere firma laten herplaatsen

Via veranda’s Roden een veranda geleverd gekregen van Verasol. Veranda compleet verkeerd geplaatst. Na veel moeite van mijn kant zijn ze 2x terug geweest om de problemen op te lossen.
Daarbij ben ik meermaals door Veranda’s Roden als mede Verasol voorgelogen en aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk was Verasol ook niet meer bereid om iets te doen.
Een andere firma heeft tenslotte de hele serre weer afgebroken en op de juiste wijze geplaatst, waarna ik nu een fijne serre heb waarop ik op gehoopt had. Het heeft mij hierdoor wel veel meer geld gekost, maar trekken aan een dood paard heeft weinig zin. Ik ben de firma die de serre herbouwd heeft erg dankbaar.

9 de outubro de 2020

Plaatsing zonnewering slechte…

Plaatsing zonnewering slechte planning zonnewering spoorloos factuur 4 uur montage schrijven à 500 euro terwijl monteurs uurtje bezig zijn en eerst moeten afrekenen voor dat monteurs uberhaupt beginnen met monteren .volgende keer toch maar naar concurrent lijkt mij beter
En door de fout bij het bedrijf nog geen sorry ook na ons toe als klant zijnde
Ik nog voor de dag van plaatsing gebeld en ja,hoor mevrouw alles is binnen enz
Dus niet, echt ongelooflijk hoe het bij dat bedrijf aan toe gaat
Maar de monteurs doen super hun werk zij kunnen er ook niets aan doen lig echt bij het bedrijf zelf in dit geval is dat oldenzaal

28 de agosto de 2020