www.vergelijk.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Twee uren bezig geweest om te proberen een selectie te maken van laptops om te vergelijken. Site werkt voor geen meter doet steeds wat het zelf wil bij het invullen van filters. In één woord waardeloo... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vergeleken met andere vergelijkingsites is mij al meermaals opgevallen dat prijzen op vergelijk.nl minder vaak ververst worden. het gebeurd nog wel eens dat daar op een artikel een prijs staat verm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag op 23 juli jl. heb gebeld met een medewerkster genaamd Tessie en ben ECHT super geholpen door haar. Zij heeft onderzocht welke CW ketel voor mij het meest geschikt is. En heeft alle moeite ge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vind de beste producten en prijzen op VERGELIJK.NL. Vergelijk producten, reviews en prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

122 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfect!

Ze reageren heel snel. Heel vriendelijk. Ze stuurden mij zelfs een mail om mij te feliciteren voor mijn verjaardag! Hoe aardig wil je het hebben?!

29 de dezembro de 2014

Creatief meedenken

Simone Gerlings heeft mij uitstekend geholpen bij het kiezen van een ipad. Ik heb geen verstand van tablets, maar Simone kon mijn wensen perfect begrijpen. Zij heeft uitgezocht welke tablet het meest passend is voor mij. Ze heeft mij in ieder geval blij gemaakt.

Marion Boelens

28 de dezembro de 2014

Supergoede service

Ik heb in maart 2014 een televisie gekocht maar ik was de factuur kwijt en Simone Gerlings regelde een nieuwe factuur voor mij super bedankt simone

11 de novembro de 2014

Goed geholpen via Vergelijk.nl

Via Vergelijk.nl word ik altijd goed geholpen. Erg handig dat ze altijd goed bereikbaar zijn via telefoon, e-mail en zelfs Whatsapp!

De reviews van de consumenten op Vergelijk.nl helpen bij het kiezen van het beste product. Uiteraard vind je altijd de beste deal door de webshops met elkaar te vergelijken.

18 de agosto de 2014

Super klantgericht

Vergelijk is niet alleen maar een vergelijkingssite, ze doen meer. Ze proberen je echt van een goed advies te voorzien en dat doen ze op een zeer prettige wijze. Nu zijn er ook die blijmakers, TOP!

13 de agosto de 2014

Gemakkelijk & snel vergelijken

Had een koptelefoon nodig en kon via vergelijk.nl gemakkelijk zien welke koptelefoon waar het goedkoopst was. Wat ik erg handig vind is dat de verzendkosten al in de prijs meegerekend worden.

18 de junho de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Loze beloftes

Vergelijk.nl profileert zich als tussenpersoon met beloftes over zekerheid, bemiddeling en persoonlijk contact. Die blijken allemaal inhoudsloos. Ik zal niet meer via vergelijk.nl bestellen en niemand adviseren om dat te doen.

Voor mijn bestelling met een levertijd van 4 dagen had de leverancier contact met mij moeten opnemen. In principe direct. Na twee dagen heb ik gemaild (onbeantwoord), een dag later gebeld met vergelijk.nl. De mdw constateerde dat de bestelling nog niet geaccepteerd was door de leverancier. Die check doet vergelijk.nl dus niet automatisch zelf! De afspraak was dat ik de volgende dag (vrijdag) telefonisch of per mail bericht zou krijgen. Niks gehoord. Dinsdag opnieuw gebeld, vergelijk.nl had toen nog geen enkele actie ondernomen. De mdw gaf aan mij de volgende dag voor 12:00 uur te berichten. Toen ik om 12:40 zelf belde, "wilde ze mij net gaan bellen."... Helaas niet met goed nieuws, de leverancier kon niet leveren en de bestelling moest worden geannuleerd.

Tussendoor de leverancier zelf gebeld, die gaf aan al maanden problemen te hebben met vergelijk.nl en eigenlijk geen zaken meer met hen te doen. Nu zal dat verhaal wel twee kanten hebben, maar vergelijk.nl had wel iets eerlijker daarover mogen zijn.

Kijk, het principe van een tussenpersoon is dat ze meerwaarde leveren. Als je dan alsnog alles zelf moet regelen, dan is de rol van tussenpersoon gewoon zinloos.

De 20euro-kortingsbon bij een volgende bestelling die ik achteraf kreeg, is goed bedoeld, maar te laat en geenszins in staat om de slechte ervaring te verzachten.

29 de maio de 2013

Samsung galaxy s4

Ik was op zoek naar een samsung galaxy s4, normaal koop ik mijn multimedia altijd via tweakers.net.
Maar omdat het nu om zo'n hoge uitgave ging wou ik toch wat meer zekerheid en koos ik voor een vergelijkingsite die mij ook een aantal garanties kon geven voor een veilige aankoop.

Ik kwam dus via een tip uit bij vergelijk.nl en heb hier even rond gesnuffeld. Het bleek dat de webshop die de telefoon het goedkoopste aanbood aangesloten was bij vergelijk.nl en ik dus daar veilig bij kon bestellen.
Zo gezegd zo gedaan, ik ben fantastisch door de bestelling heen geloodst door de dame van de klantenservice en een dag later had ik mijn nieuwe telefoon in huis.

Ik kreeg netjes een mail van de klantenservice dat mijn telefoon onderweg was en van de webshop een link met de track and trace code erin. Ik heb geen problemen ondervonden en ben goed geholpen met de vragen die ik had. Ik kan deze vergelijkingssite bij iedereen aanbevelen!

Helemaal tevreden, bedankt vergelijk!

Gewoon top!

Ik was op zoek naar een nieuwe tv (Philips 40PFL8007K/12). Op Vergelijk.nl gezocht en gevonden voor de laagste prijs. Het bestellen verliep vlekkeloos en twee dagen later had ik hem al binnen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vergelijken en kopen op één platform

Vergelijk.nl is een goed en up to date platform met een breed aanbod van producten, duidelijk inzicht in webwinkels en de mogelijkheid om producten direct en vertrouwd aan te schaffen. Aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima afhandeling van mijn bestelling en geweldig die korting!

Afgelopen week een geurtje besteld via Vergelijk.nl. Ik kon gelijk bestellen bij de goedkoopste en zelfs met een paar euro korting. De betreffende winkel, parfumswebwinkel.nl volgens mij, heeft mijn bestelling direct dezelfde dag nog verstuurd en alles is prima gegaan.

Tijdens het bestellen nog gechat met iemand van vergelijk. Vriendelijke en keurige mensen.

24 de abril de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben mijn probleem met een webshop opgelost

Ik had een iPhone besteld via vergelijk.nl bij Phoneshop voor een medewerker. Deze wilde de iPhone 5 echter niet hebben, dus heb ik deze ongebruikt weer retourgestuurd naar de Phoneshop. Echter deze wilde de telefoon alleen maar retour nemen voor 100 euro minder omdat de seal verbroken was. Vergelijk.nl heeft voor mij bemiddeld en ik heb alsnog het volledige bedrag retour gekregen.

31 de janeiro de 2013
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

website klopt niet, 27 EUR kwijt

Websigte klopte niet, dus (na 2 maanden!!) kregen we een kabeltje ipv een koptelefoon. Fout is rechtgezet, maar toen we het kabeltje retourneerden , kregen we het geld niet terug. Conclusie EUR 27 lichter, en geen produkt. Alleen een excuss over dat het kabeltje gebruikt zou zijn.
Vergelijk neemt geen enkele verantwoordelijkheid naar de leverancier...., en reageren inmiddels ook niet meer op mijn vragen.

21 de dezembro de 2012