Twee uren bezig geweest om te proberen een selectie te maken van laptops om te vergelijken. Site werkt voor geen meter doet steeds wat het zelf wil bij het invullen van filters. In één woord waardeloo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vergeleken met andere vergelijkingsites is mij al meermaals opgevallen dat prijzen op vergelijk.nl minder vaak ververst worden. het gebeurd nog wel eens dat daar op een artikel een prijs staat verm... Ver mais
Afgelopen week een geurtje besteld via Vergelijk.nl. Ik kon gelijk bestellen bij de goedkoopste en zelfs met een paar euro korting. De betreffende winkel, parfumswebwinkel.nl volgens mij, heeft mijn... Ver mais
Vandaag op 23 juli jl. heb gebeld met een medewerkster genaamd Tessie en ben ECHT super geholpen door haar. Zij heeft onderzocht welke CW ketel voor mij het meest geschikt is. En heeft alle moeite ge... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vind de beste producten en prijzen op VERGELIJK.NL. Vergelijk producten, reviews en prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar.
Informações de contato
Utrecht, Holanda
- consumentenadvies@vergelijk.nl
- www.vergelijk.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mijn ervaringen met vergelijk.nl zijn weinig positief.
Ik heb in het verleden een aantal reviews geschreven en deze werden slechts enkele weken na publicatie al weer verwijdert.
kortom nieuwe reviews zijn snel weer weg en oudere reviews blijven heeel lang staan.
En het maakt niet uit of je enkel positief bent over een product en dit ten tijde van je publicatie van je review nog steeds verkrijgbaar was, het review blijft niet staan als een naslag werk voor de consument.
hierdoor heeft naar mijn idee deze website weinig waarde.
Super handig!
Ik gebruik vergelijk.nl heel vaak om producten uit te zoeken en te vergelijken. Ik vind het erg handig dat de vergelijk opties vaak zo uitgebreid zijn. Vaak meer en makkelijker in gebruik dan bij andere vergelijkingssites. Ook het feit dat onbeperkt producten kan vergelijken (ipv doorgaans 4) maakt de site erg aantrekkelijk. Het overzicht bij vergelijken is mooi duidelijk en producten zijn makkelijk weg te klikken als je ze niet meer wilt vergelijken. Helaas heeft Google Chrome wel wat moeite met het daadwerkelijke vergelijken. Maar het gemak van meer dan vier weegt zwaarder en dan gebruik ik gewoon een andere internetbrowser.
Overzichtelijke website
Vergelijk.nl gebruik ik al jaren om producten te vergelijken. Alles netjes onder elkaar op prijs gesorteerd.
One stop shop
Goede overzichtelijke vergelijkingssite met de mogelijkheid om meteen de bestelling te plaatsen. aanrader
handig
leuk bedacht maar vindt het niet handig in gebruik
Uitbreiden die handel
Uitgebreide site, maar vrij simpel op gezet
Heerlijk om te vergelijken en op basis hiervan de recensies te lezen om dan uiteraard het benodigde te bestellen.
Ik raad een ieder aan om gebruik van deze site te maken. Het kan aardig wat euro's schelen door goede keuzes te maken.
Hartelijke groet,
Ruud
Super handig allen vindt niet altijd juiste product
gewoon erg handig, al vindt de zoekmachine niet altijd het juiste product
Duidelijk en compleet !
Op je gemak allemaal informatie verzamelen om zo tot een goede koop te komen. Meer heb je niet nodig !
De beste artikelen voor de scherpste prijs !
prima site
hele goede site om alles wat je wilt kopen te vergelijken. Eerlijke antwoorden
functie
Bij alle apparaten die er hier worden aangeschaft word even gekeken op deze website om meteen de prijs te vergelijken, dit heeft me toch zeker wat geld bespaard
ECI zeer goed in assortiment en vlotte levering
ECI onmisbaar voor moderne (internet)-klant
In één opslag weet je wat je weten moet
Fijn zo site waar je de informatie in één oog opslag hebt.
Je kan zelf kiezen bij wie je het haalt.
Fijne vergelijkingssite!
Af en toe moeilijk te vinden,maar de vergelijkingen zijn in één oogopzicht duidelijk!
Valt tegen, helaas.
Het is me nog nooit gelukt bij "VERGELIJK" duidelijke informatie te verkrijgen en dat is jammer.
Hier valt echt iets te vergelijken
Deze website heeft echt veel vergelijkingen, bij ieder huishoudelijk apparaat kun je pakweg 5-20 aanbiedingen vinden, terwijl bij het portal prijsvergelijk het aantal aanbiedingen vaak nogal gering is (1-5). Het aantal modellen is wel iets minder dan bij prijsvergelijk, dus eigenlijk heb je beide webseites nodig als je goed wilt vergelijken.
Dit is bij veel dingen de eerste stap
Hier beginnen we met bijna alles eerst vergelijk, prijzen en reviews!! Super
Uitstekende site om prijzen te vergelijken.
Overzichtelijke site met name de belangrijke punten direct in het zicht. Bedrijf, kwaliteit bedrijf, keurmerk, levertijd, prijs en optie bezorgen/afhalen. Zoek functie is goed. Goede filter aan de linker zijde in site. Voldoende mogelijkheden om overige informatie in te zien zoals specificaties, reviews, alternatieve producten etc. Op gebied van tuinmeubelen, specifiek gereedschap en mode is er matig aanbod. Ik gebruik deze site voor 85% van de gevallen.