Vestjylland Forsikring Avaliações

5.508
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et af de få forsikringsselskaber med en personlig rådgivning og kontakt. Når/hvis skader sker, er Vestjylland Forsikring hurtige og fair i deres beslutninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nærværende og trygt! Man kommer altid direkte og hurtigt igennem på telefonen, og de er super søde når uheldet er ude. Kæmpe anbefaling herfra! 🫶

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Sobre Vestjylland Forsikring

Escrito pela empresa

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.508)

646 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er en nærværende forsikrings selskab…

Er en nærværende forsikrings selskab der altid er klar til at hjælpe og rådgive.

Hej Peder,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever os som et nærværende forsikringsselskab, hvor der altid er hjælp og rådgivning at hente, når du har brug for det. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid nem og hurtig betjening når man…

Altid nem og hurtig betjening når man kontakter Vestjylland Forsikring og dejlig høflig betjening Chr Troelsen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever, at det altid er nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, og at du bliver mødt med en venlig og høflig betjening. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og rigtig behagelig…

Rigtig god service og rigtig behagelig personale

Hej Connie,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever rigtig god service og behagelige medarbejdere hos os.
Rigtig god dag.

Fantastisk service

Vi har heldigvis ikke meget brug for forsikringerne, men når skaden så er sket,så bliver vi mødt af venlig og omhyggelig forklarende personaler.
Vestjylland kan anbefales.

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse og den flotte anbefaling. Det er dejligt at høre, at du oplever vores medarbejdere som venlige, omhyggelige og gode til at forklare, når skaden er sket. 😊

Altid god service.

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service hos os – det lægger vi stor vægt på i kontakten med vores kunder. 😊

Altid glade og kompetente medarbejdere

Altid glade og kompetente medarbejdere
Lille ventetid
Og ingen skjult dagsorden

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores medarbejdere som både glade og kompetente, og at du sætter pris på den gennemsigtige dialog. Det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder.

Fuld tilfredshed herfra👍🤗

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er skønt at høre, at du er fuldt tilfreds med Vestjylland Forsikring. Tak for den fine anmeldelse 😊

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever, at der bliver taget god tid til dig, og at du får hurtige svar. Det lægger vi stor vægt på i kontakten med vores kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at anmelde en skade hurtigt svar…

Nemt at anmelde en skade hurtigt svar tid og udbetaling

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt at anmelde skaden, og at både svartid og udbetaling gik hurtigt. Sådan skal det gerne være. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været kunder i mange år og har…

Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpelig med en god løsning. Vi har stor tillid til Vestjylland .

Hej Guido,

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det er godt at høre, at I er kunder gennem mange år, og at I oplevede en effektiv og hjælpsom behandling i forbindelse med vandskaden. Vi er glade for den tillid, I viser os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever god service hos os. Vi håber, at vi kan gøre os fortjent til den femte stjerne en anden god gang ⭐

Et virkeligt godt forsikringsselskab

Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksatoren gerne havde set at skaden var sket for nogle måneder siden, har der ikke været det mindste knas med dækningen. Ingen spørgsmål af nogen art. Bare dækning.
Jeg kan kun anbefale Vestjyllands Forsikring.

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og den varme anbefaling. Det er rigtig dejligt at høre, at I er vendt tilbage til Vestjylland Forsikring, og at I har oplevet en god og smidig behandling i forbindelse med jeres skade. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har heldigvis ikke haft så meget brug…

Har heldigvis ikke haft så meget brug for jer, men til de små ting som revnet forude absolut ingen problemer.

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at de gange, du har haft brug for os, er det hele forløbet uden problemer. Sådan skal det gerne være. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og venlig kundebetjening.

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot ⭐ Det glæder os at høre, at du oplever en god og venlig kundebetjening hos os. Det lægger vi stor vægt på i kontakten med vores kunder. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt selskab som er lokalt og lytter…

Godt selskab som er lokalt og lytter til dine behov. Dækker det som er rimelig i forhold til det beskrevne. Gode priser.

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever os som et lokalt selskab, der lytter til dine behov, og at du er tilfreds med både dækning og tilhørende priser.
Rigtig god dag.

god service

god service, pris, lokal

Hej Villy,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både service, pris og at vi er lokale og tæt på vores kunder. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Bedste forsikringsselskab 👍

27 de janeiro de 2026

Hej Jill,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot ⭐ Det er skønt at høre, at du oplever Vestjylland Forsikring som det bedste forsikringsselskab. Tak for de flotte ord 😊

Ingen problemer

11 de agosto de 2026

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det glæder os at høre, at du ikke har oplevet nogen problemer hos os – sådan skal det gerne være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god dialog og hjælpsomme

Uanset hvilket problem der er opstået, er hjælpen klar

25 de agosto de 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever en god dialog med os, og at hjælpen er klar, når der opstår et problem. Det er netop sådan, vi gerne vil være for vores kunder. 😊

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at være "hjemme" hos Vestjylland Forsikring igen - vi er også glad for at du er tilbage 😊 Rigtig god dag.

Camilla, Vestjylland Forsikring

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais