Sjældent oplever man en mere partisk avis med klar agenda. Vg er en skamplet inden for nyhedsformidling. Læser man en artikel kan man med det samme se om det er en af de dumgode woke feminister som ha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vg lager vg+ saker med betaling på 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjør at man får treff på betalingssaker på nyh... Ver mais
Kjøpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. Når man klikker på disse, får man bare spørsmål... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Norges største nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
Informações de contato
Styr unna!
Må gi en stjerne da det ikke er mulig å gi null. Hva er galt med denne nettavisen? ALT. De spres falsk propaganda til den høyeste grad. Anbefaler ingen å lese denne avisen. Det går kun i det samme, og det er Ukraina, at Putin er en ond mann og hva influensere spiser til frokost. Dør noen i Israel er det front-page news, dør noen i Palestina så er det ingen media coverage. Nesten så de må bytte navn fra Verdens Gang fordi her skriver de kun om hva som passer deres og USA sine interesser. Styr unna!
Slenger alt for mye unødvendig sladder…
Slenger alt for mye unødvendig sladder istedete for reelt fakta.
(Kanskje de ikke har noen saker lenger?)
Ser også ofte feilfakta å feilinformasjon på titler å tekst for å få folk til å (klikke)
Styr unna!
Alt jeg trenger på en plass :-) Veldig…
Alt jeg trenger på en plass :-) Veldig fornøyd med det aller meste. Man kan ikke bruke argumenter som at man er uenig med de som skriver kommentarer i avisen?? og av den grunn gi avisen dårlig score??
Jeg er i alle fall fornøyd - tommel opp !!
Grufullt dårlig avis.
Grufullt dårlig avis.
Håper driten går konkurs
Rask med nyheter
Rask med nyheter, men ikke alltid rett vinkling på sakene.😉
Norges beste avis for løpende nyheter
Jeg er er lærling på 18
Jeg er er lærling på 18, som trodde jeg skulle ha drømme lærlings perioden av mitt liv, men så kom det opp problemer på arbeidsplassen, hvor sjefen var den som skapte drama og fikk ansatte snudd mot hverandre, hun hadde aldri tro på meg og tvilte alltid på meg uansett hvor mye jeg prøvde, hun dro på ferie i 4 uker men for det så sa hun at hun ikke stolte på meg, nå vil jeg ikke være lærling lenger, alt motivasjonen jeg hadde var plutselig borte for den måten jeg ble behandlet på. I tillegg fikk vi aldri lønn på tiden, de dagene det sto at vi skulle få utbetalt stemte aldri, og som en 18 åring som bor alene og som må betale regninger så blir ikke dette lett hvertfall når man må ha 2 jobber for å kunne betale regninger så jeg håper virkelig noen gjør noe med det slik at andre slipper gå gjennom det samme som jeg slet med.
Jeg ble vg pluss kunde
Jeg ble vg pluss kunde, men jeg fikk aldri logget meg på. De sa jeg ikke var abonnent, å fikk ikke da logget inn! Vg forsetter å ta kr fra min konto. Var bare flaks at jeg så det! Snakket med vg! Men de bare rode og rode å stilte samme spørsmålene om og om igjen. Så la de bare på, så frekke som de er😡 nektet å gi meg pengene mine tilbake, VG gjør seg til kjeltringer for 49kr x 3 = 147kr Jeg viste det sto litt dårlig til med VG! Men at de skulle begynne å stjele fra folk! Det hadde jeg ikke trodd😱 STYR UNNA VG PLUSS😡😡😡😡👊🏼
VG er bare en landsdekkende influenser…
VG er bare en landsdekkende influenser som reklamerer for Betakaroten og annet skrot som andre influensere igjen reklamerer for dem. VG ELSKER å gi spalteplass til pene, tynne og oversminka influensere som er DÅRLIGE forbilder for unge folk flest. Samtidig sitter "reportere" på Youtube, TikTok, 4Chan og andre sider og leter opp videoer som "Går Viralt" ifølge dem, men som egentlig er gammelt nytt. Dette poster de på VG sine sider. VG er 50% Nyheter og 50% Se&Hør. dvs. halvparten er bare søppel.
Men som alle andre aviserer som ønsker mest mulig klikk så sprer de mye skremselspropaganda. Ord som "Monster", "Skrekk", "Massiv" går igjen. Bad News er Good News for VG. Av å til glimter de til hvor de har en liten fåtal journalister som kommer med god gammel grave journalistikk, og publiserer noen avsløringer om politikere, Tinder svindlerere eller lignende.
Men ellers, Ekstremt venstre orientert. Har NULL baller til å poste om problemer og den mørke baksiden av ekstrem innvandring f.eks. Det gir dem lite kred.
Det gis liten informasjon til VG +…
Det gis liten informasjon til VG + abonnementer om at yoga-videoer og annet innhold enn nyheter endres. Ellers fungerer nettsiden deres greit og nyheter blir oppdatert kontinuerlig.
vet ikke VG hva klima er og hva det…
vet ikke VG hva klima er og hva det betyr ? under tsunamien i Japan i 11 blei klima flyttet 25 Cm. Så hva er Klima
Bjørn Barstad
Halden
Norges beste på tabloide nyheter
Største og beste i Norge på tabloide nyheter med bred dekning på innenriks, utenriks, kultur og sport. Det meste i nettavisa er gratis. Ble dessverre dårligere på gaming etter at de avsluttet Level UP, som heldigvis fortsatte som indieselskap.
Anonsering er dyrt,dårlig gjort
Anonsering er dyrt, ble informert at anonsen skal stå høyt op, og blir en fantastisk anonnse. Når sjekker VG, aldri finner jeg anonsering sin. Screenshot fra nettside og ble ferdig med det. ikke noe ekstra tilbud eller hjelp med dette.Penger rett til rumpa.
Ubrukelig avis med misvisende…
Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til å spre piss og uakseptable holdninger. Forhåndsdømmer siktede personer før rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker at Baneheia saken og Tom Hagen saken er et prakt eksempel på hvordan VG snartmaler mennesker som mordere og lignende uten bevis. Til å spy av.
Falske nyheter uten kilder og bevis
Falske nyheter uten kilder og bevis. Rask faktasjekk viser at mye av det de skriver om ikke stemmer.
Anbefaler heller Ikkepedia dersom falsk informasjon er interessant for vedkommende.
En av de mest pålitelige og upartiske.
Toxic fake news don't believe what you…
Toxic fake news don't believe what you read in it , best if you don't visit VG at all.
En av Norges største aviser..
En av Norges største aviser... dessverre blir det mer og mer en kopi av Se & Hør...
Norges største avi
Skal du sjekke nyhetene eller om du har nettforbindelse er det ofte vg.no man besøker. VG er forkortelse for Verdens Gang.
Er ofte et viktigere sted for å bli oppdatert på det siste av nyheter enn selveste NRK. Har dyktige journalister. Har mer Se og Hør-stoff og mer folkelig appell enn Aftenposten. Norges største løssalgsavis.
Liker å bygger opp / rive ned. Måler dessverre sin egen vellykkethet i for stor grad av i antall "skalper". Les: Hvor mange ministere, trenere etc de klarer lage momentum for å få vekk fra posisjon.
Eksempel er den famøse Giske-saken. Men listen er lang. Sjekk for eksempel koblingen Frithjof Jacobsen og Ap-politiker Jette Christensen i sammenheng med knipetakmanøveren VG/Giske og det interne maktspillet i AP.
Er en del av Schibsted. Som også eier Aftenposten, Adresseavisen, BT, Stavanger Aftenblad, Prisjakt, finn.no mm.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.