Veja o que dizem as avaliações
God og tillidsvækkende oplevelse fra første kontakt til mødet med firmaets medarbejdere, som udførte et meget fint stykke malerarbejde (lofter og vægge). Vi vil til enhver tid anbefale Vibes Malerfir... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og levere et godt stykke arbejde – det er vores opskrift på succes. Vibes Malerfirma arbejder på det meste af Vestsjælland. Ved større opgaver kører vi gerne ind til København. Vi arbejder mest for kunder i området omkring Dianalund, Stenlille, Sorø, Holbæk, Ringsted og Slagelse. Søger du kvalitets malerarbejde? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vibes Malerfirma har egen malerbutik med salg af maling til private. Butikken sælger kvalitetsmaling fra Nordsjö. Det er maling, der dækker godt, holder længe og til rimelige priser.
Informações de contato
Sømosevej 40, 4293, Dianalund, Dinamarca
- 40 56 08 40
- post@vibesmalerfirma.dk
- www.vibesmalerfirma.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og tillidsvækkende oplevelse fra…
Vi vil til enhver tid anbefale Vibes Malerfirma og vil kontakte dem igen, hvis/når vi har en ny opgave.
Vi har fået malet 4 værelser
Vi har fået malet 4 værelser. Super flot arbejde af Trine.
Vi er meget tilfredse.
Super flot arbejde
Super flot arbejde, Karina kom til aftalt tid - god humor - faktura til aftalt pris.
En god oplevelse!
Supergod service!
Igen en supergod oplevelse med bl.a. Peter og Sara! Gode priser, men det helt særlige er den hyggelige omgangstone, gode, faglige råd og vejledning om glans, kvaliteter, hvordan vi lige får en flot overgang mellem det ene og det andet. Og 100 procent forståelse for os, der gerne vil have, at også detaljerne er i orden ;-)
Stor anbefaling til Vibes malerfirma.
Vi fik spartlet, sat filt op og malet køkken.Spurgte så lige på vinduer og loft, hvilket de også lige fik tid til, selvom det ikke var planlagt. Meget fleksible og gode til at informere om planen. Det er et meget flot resultat, så stor ros til Vibes malerfirma.

Resposta da Vibesmalerfirma
Tak for et superflot arbejde til Peter.
Tak for et superflot arbejde til Peter.

Vi vil bruge Vibes Malerfirma igen
Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Vibes Malerfirma, som skulle spartle, sætte filt op og male i vores hus. Alle involverede medarbejdere var søde, positive og fleksible, så alt fungerede perfekt. Alt står bare snorlige og flot - helt igennem et fantastisk resultat, vi kan glæde os over at kigge på.

de dygtigste malere
så professionelt og godt udført arbejde - vores lejlighed er blevet så flot - ( og så var der ryddet så fint op begefter)- næste gang vil vi have jer igen ( Peter , Stine og skønne Sara)

Alt fungerede perfekt.
Alt fungerede perfekt.
De var lynende hurtig til at komme med et prisvenligt tilbud på fuldspartling og maling.
De startede op på aftalte tidspunkt og Stine udførte arbejdet til perfektion.
Et stort femtal herfra 🥰

Absolut flot resultat
Absolut flot resultat. Rimelige priser. Stor faglig ekspertise. Gode forslag og ideer gives gavmildt undervejs i processen, med endnu bedre resultat til følge. Vi har fundet vores fremover faste malerfirma.

Hurtig tilbud
Hurtig tilbud, hurtig udførelse af stort malerarbejde i vores stue, lofter, vægge, paneler , vindueskarme og vores pejs.
Arbejdede mens vi var på ferie alt var fint da vi kom hjem. Pænt ryddet op , og gjort rent.
Vh
Pia byrdal

Kan varmt anbefales
Vi havde en aftale med en maler, som desværre blev forhindret i at påbegynde arbejdet, hvad gør man så, når køkkenet skal monteres om 4 dage? Vi ringede til Vibes malerfirma og havde tilbudet inden aften, vi godkendte det og maleren kom næste morgen og var færdig til tiden. Resultatet var super flot.

Dygtige medarbejdere
Behagelig og dygtige folk som overholdt aftalerne.
Især Peter og Sara kan jeg varmt anbefale. Sara færdiggjorde arbejdet meget flot.

Sikkert valg 👏
Vores oprindelige maler kunne ikke udføre vores aftalte male opgave, så vi spurgte Vibes om de kunne hjælpe os.
Dét kunne de og trådte til med utrolig kort varsel - som i dagen efter - deres hjælpsomme og imødekommende sjæle gjorde det til en ret unik oplevelse - TUSINDVIS af tak❤️
Deres teknikker og evner er langt mere end vi turde håbe på, alt hvor der er linier (hvor vi almindelige dødelige lave skæve snit og maler lidt ud over det hele) var det skåret så utroligt flot 🤩

Imødekommende, Iderige, Veludført arbejde
Fået udført malerarbejde i stue og køkkenet lidt udfordringer med vægge men det var ikke noget problem for proffesionelle fra Vibes Maler Firma så næste gang bliver det også Vibes

Resposta da Vibesmalerfirma
Kundeservice og høj kvalitet !!
Når man får så god, venlig kundeservice,og gode råd og forslag i forbi. med at stue og køkken skulle males, og når man ser resultatet, nu hvor Vibes malerfirma er færdige,kan man kun ærgre sig over at man 'kun' kan give 5 stjerner!! Flot stue med kontrastfarve på endevæg, og flot nymalet køkken ja så kan vi kun anbefale Vibes malerfirma til andre der står og skal bruge et malerfirma. Vi har gjordt brug at de proffe malere fra Vibe, et par gange, og det er absolut ikke sidste gang vi vil benytte Vibes malerfirma 👏👏😊

Sød kompetent malerpige.
Sød kompetent malerpige.
Held og lykke fremover. Bryllup, barn m.v
Hilsen Gert

Resposta da Vibesmalerfirma
Håndværker der sætter en ære i deres arbejde.
Lige fra start til slut absolut den mest professionelle og bedste oplevelse af en håndværker jeg har haft i mange år.
Giver sig tid til både kunde og sit arbejde.
Absolut og uden tøven en virksomhed jeg på det varmeste kan anbefale man bruger.
Jeg ved hvem jeg fremadrettet skal og vil henvende mig til når og hvis jeg igen får brug for male og andet arbejde i mit hjem.

Professionelt og nærværende
Fin kontakt med Karina, her følte vi os allerede godt behandlet. Flot og veludført arbejde, præcist som vi ønskede. Peter var kompetent og behagelig, samtidig blev vi i hele forløbet orienteret om arbejdets udførelse. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke ! Her kommer vi helt sikkert igen !!!

Resposta da Vibesmalerfirma
Dedikerede malere, leverer varen!
Sara og Stine har kæmpet sig igennem snemasserne til vores landsted som trængte til en kærlig hånd, det må man sige det har fået, hver en lille krog er blevet lappet og malet. Det er blevet så flot og de blev færdige før tid! Sjældent set magen til dedikerede og engagerede håndværkere ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Vibesmalerfirma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.