Fantastisk sted
Det er magisk at komme her til behandlinger. Dygtig personale, høj kvalitet og en rigtig god stemning, så jeg slapper fuldstændig af.

Resposta da Viborghudpleje
I klinikken tilbyder vi dig et stort udvalg af behandlinger hvor professionelt faglig håndværk er en selvfølge for os.
St. Sct. Hans Gade 9b, 8800, Viborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Viborghudpleje
Top sted. Jeg fik ansigts og skulder massage. Har fået denne behandling 3 gange. Det er super godt og venlig personale:-)
Jeg har set forkert, beklager.

Resposta da Viborghudpleje
Jeg har gået hos Karin i ca 3 år nu, med korte og længere afstand imellem behandlingerne.
Jeg har altid følt mig VIRKELIG godt behandlet og i de bedste hænder.
Jeg har lige præcis skrevet dette til Karin i dag:
Hej Karin,
Ville bare skrive tusinde tak for den gode behandling du altid giver. Det er både trygt og rart og alt muligt andet godt at komme ned til dig. Det er virkelig en befrielse at kende en så god behandler som dig 🙏🏼☀️
De bedste hilsner Kirstine ❤️
Jeg kan virkelig godt anbefale denne klinik. Der er hele tiden en god kommunikation omkring hvad der er det bedste for ens hud ❤️☀️
Synes ikke jeg fik noget ud af behandlingen og de var ikke kede af det, da pengene skulle kradses ind.

Resposta da Viborghudpleje
Lørdag morgen modtager jeg en mail med en påmindelse i, om at jeg har bestilt en tid til ansigtsbehandling. Sært nok erindrer jeg INTET om det, og da butikken er lukket, skynder jeg mig at finde frem til en mail, hvor jeg kan henvende mig, og får aflyst tiden, da jeg er på vej i lufthavnen med min datter. Jeg er dybt forundret, men tænker, skulle nogen have bestilt det for fun i mit navn, så må jeg hellere få afbestilt, så de ikke venter forgæves.
Kort efter kommer der en mail, hvor Karin Klinge flabet og urimeligt skriver, at jeg nu er skyld i, at de intet har at lave i 1½ time, og at jeg i den grad mangler respekt for deres arbejde. WHAT??? Jeg synes da netop, at have udvist det modsatte. Tænk, hvis jeg nu vitterlig HAVDE bestilt tiden og blev syg, hvad så? Eller noget kom i vejen? Det er vel enhvers ret at melde fra?
Dybt paf kører vi af sted. Senere på eftermiddagen modtager jeg så en ny mail, hvor følgende blot står: Det må du undskylde, men vi har haft en fejl i bookingbogen og registreret forkert navn til en behandling.
Mailen skulle slet ikke sendes til dig..
Tja, jeg vil i hvert fald ALDRIG nogensinde bestille en tid hos dig. Og vil da på det kraftigste fraråde andre at gøre det. Tænk hvis I får behov for at melde fra!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.