Rigtig god oplevelse! Sendte en besked ift. vejledning på mail og fik hurtigt svar med god vejledning. Købte en bæresele om aftenen og den blev sendt næste morgen og ankom dagen efter. Virkelig god se... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig behagelig oplevelse! Jeg fik anbefalet Vikleliv i mødregrupppen, og bestilte ret hurtigt en bæresele. Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb.
Frøskovparken 45, 7400, Herning, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har købt 3 gange fra Vikleliv nu og min mand har købt derfra en enkelt gang - og vi er begge imponerede over, hvor hurtigt pakkerne er blevet sendt afsted! Sidst bestilte jeg tirsdag morgen og en time efter modtog jeg billede om at den var pakket og dagen efter kunne jeg hente den! SÅ lækkert :)
En af gangene jeg købte derfra, havde jeg et spørgsmål bl.a. ang. længde på en ringslynge. Jeg fik hurtigt svar tilbage på mail og hjulpet så jeg kunne få købt den rette.
Man kan jo aldrig helt få for mange vikler, så mon ikke jeg “kommer til” at købe en ekstra på et tidspunkt igen - hvis jeg gør, er jeg ihvertfald ikke i tvivl om, at det skal være fra Vikleliv igen :)

Resposta da Vikle Liv
Rigtig god oplevelse! Sendte en besked ift. vejledning på mail og fik hurtigt svar med god vejledning. Købte en bæresele om aftenen og den blev sendt næste morgen og ankom dagen efter. Virkelig god service :)

Resposta da Vikle Liv
Intet at sætte en finger på! Servicen er fuldstændig i top. Bestilte min bærersele fredag og kunne allerede hente den dagen efter om lørdagen.

Resposta da Vikle Liv
Har været meget glad for at handle ved Vikleliv. Varerne bliver sendt afsted hurtigt og 2. gang jeg handlede fik jeg endda en personlig hilsen fra Rikke om at mine varer var sendt afsted. Dejligt personligt og en rigtig god oplevelse.

Rigtig behagelig oplevelse!
Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig levering.
Dejlig overskuelig hjemmeside, dejligt med SMS med billede af pakken og info om faktura og hvor jeg kunne finde videoer online hvis jeg havde brug for det :)
Tebrevet kunne jeg godt have undværet, men en sød tanke - og sødt med en lille håndskrevet note :)
Anbefaler gerne Vikleliv til folk der kunne have brug for det og handler her gerne igen, hvis jeg kommer til at mangle en sele eller vikle igen.

Resposta da Vikle Liv
Det er første gang, at jeg har fået lyst til at anmelde en virksomhed.
Jeg bestiller min vikle om morgenen, og et par timer efter modtager jeg en sms med billede af pakken og med besked om, at den er klar til afsendelse. Derudover indeholder beskeden bl.a. generel info om faktura sendt på mail og henvisning til YouTube, hvis man skulle have hjælp til, hvordan man skal bære viklen.
Pakken var hurtig fremme.
Super oplevelse at købe hos Vikle Liv 🙏❤️

Resposta da Vikle Liv
Jeg vil på det kraftigste fraråde ALLE at købe en vikle fra Vikleliv.
Du kan på ingen måde regne med produktbillederne!
Jeg bestiller en vikle, der på billedet er lys lilla/lavendel. Den der dukker op er helt mørkeblå.
Det burde jeg som forbruger vide ifølge Vikleliv, da den hedder blue. Det er bare ikke den, der er afbilledet!
Jeg er velkommen til at betale for og sende retur og købe en anden vikle hos dem. MAGEN TIL FRÆKHED!
Som om jeg vil lægge flere penge i deres biks 😠
Jeg sender selvfølgelig retur, for jeg har ikke fået det, jeg har bestilt. PÅ EGEN REGNING! Jeg har betalt 100 kr på fragt frem og TILBAGE og brugt tid på at kontakte Vikleliv og rende frem og tilbage til pakkeshop på
absolut INGENTING.
Jeg har filmet, at jeg har pakket den uåbnede vikle ned, så de ikke kan SNYDE mig yderligere.
Pakken stinker desuden langt væk af det åbnede tebrev, der var lagt i pakken. Hvis man er sensitiv overfor lugte eller ikke har lyst til at ens baby, skal lugte af earl gray, så er det endnu en advarsel.... Havde jeg beholdt viklen, skulle den I hvert fald luftes grundigt inden brug 🥴

Resposta da Vikle Liv
Lækre produkter i god kvalitet. Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Det er den bedste hjemmeside/firma som jeg nogensinde har købt noget fra.

Resposta da Vikle Liv
Fantastisk service hos Vikleliv! Rikke holdt mig opdateret undervejs og var så sød til at svare på SMS’er. Jeg ville helt sikkert handle her igen og anbefale alle andre mødre at gøre det samme!

Resposta da Vikle Liv
Virkelig sød og hjælpsom indehaver af Vikleliv. Jeg tog chancen og bestilte et par slynge ringe, som jeg håbede på ville nå frem dagen efter. Jeg skrev til Rikke og hun var så hjælpsom at få sendt ordren afsted med det samme. Nu har jeg modtaget ringene og de er så smukke. Tak for hjælpen 💕🙏🏻
Fantastisk kundeservice ->Jeg skrev efter vejledning men forventede ikke hurtigt svar da hjemmesiden meddelte 'telefon lukket grundet sygdom' fik dog alligevel svar indenfor måske 1 time😍 jeg lavede min ordre på en isara bæresele torsdag aften, modtaget lørdag middag!
den er Super lækker! Min 1 årig fald for første gang i søvn i en bæresele

Resposta da Vikle Liv
Perfect products. Kumja adapter and stuff for jacket. Quick shipping to Sweden and quick respons from support.

Resposta da Vikle Liv
Vanvittig hurtig ekspedition og kanon service. Vil 100% købe herfra igen!

Resposta da Vikle Liv
Hurtig ekspedition, godt produkt og meget god service. Stor anbefaling!

Super sød kommunikation
Varen sendt og leveret hurtigt og med endnu en sød lille hilsen.
Hilsen Marianne & Lars

Resposta da Vikle Liv
Rigtig god service❤️og et stort udvalg af vinkler og bæreseler. Tilmed er der lavet små vejlednings videoer til hvert produkt. Det var en kæmpe hjælp. Glæder mig til at modtage min Isara Quick half buckel bæresele

Resposta da Vikle Liv
Jeg var i tvivl om hvilken slynge jeg skulle vælge, og jeg fik god og personlig vejledning. Da jeg bestilte kom pakken hurtigt og produktet er virkelig godt. Jeg er meget glad og tilfreds :)

Resposta da Vikle Liv
Rigtig god personlig betjening, hurtig levering og en virkelig smuk ringslynge 🙏🏼

Super oplevelse!
Jeg skulle bruge en ringslynge til min søn. Super god hjemmeside med et stort udvalg og godt overblik. Lynhurtig levering og så kom der en fin og meget personlig besked ved afsendelsen af pakken.
Man får virkeligt en følelse af at er et varmt og engageret menneske som sidder i “den anden ende”.
En dejlig oplevelse jeg ikke troede var mulig i en webshops.

Resposta da Vikle Liv
Magen til fantastisk kundeservice skal man lede længe efter. Jeg skulle bruge en bæresele til min datter, og en bære jakke til mig selv. Jeg var både i tvivl om, hvorvidt størrelsen på selen og jakken ville passe os. Men Rikke var super sød til at vejlede mig, og begge dele var det helt rigtige for os.

Resposta da Vikle Liv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.