viktdoktorn.se Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gick med under våren 2024. Ett för mig väldigt rätt beslut. Hade mer eller mindre gett upp på att lyckas gå ned i vikt. Så tacksam för en otrolig kompetens och superfint bemötande. Alla jag m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De jag träffat på Viktdoktor.se är otroligt kompetenta och förstående för de problem man har som person med obesitas. Personligt bemötande med mycket glädje. Konstruktiv kunskap som förmedlas på ett... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är evigt tacksam att jag upptäckte Viktdoktorn i mars 2024, har tidigare provat olika metoder men inget har förändrat min vikt. När jag blev diagnoserad diabetes typ 2, nu måste jag ta itu med min... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de emagrecimento

Hos Viktdoktorn coachas du av vår psykolog i de essentiella beteendeförändringarna samtidigt som du får stöd av våra läkare med medicinsk behandling mot övervikt eller obesitas (fetma). Du får även stöd av kostvetare och live-träningar med våra personliga tränare inom styrka och yoga. Och hos Viktdoktorn behöver du inte göra din sista viktresa ensam – vi har ett fantastiskt community där du får pepp, stöd, tips, råd, uppmuntran, guidning, igenkänning ... av andra som är där du är eller snart är framme dit du är på väg: viktstabil på en hälsosam målvikt.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

47 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare seriöst företag som nu inte…

Tidigare seriöst företag som nu inte levererar det som deltagarna fått löfte om. Att det dessutom inte funnits transparens kring att hela den medicinska kompetensen från en dag till en annan är borta är inget annat än skandal!

27 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inledningsvis fick jag bra hjälp men…

Inledningsvis fick jag bra hjälp men pga interna konflikter försvann den ansvariga medicinska experten och övriga läkare. De meddelade inte mig som patient om att min läkare slutade. De säger att de ska ordna nya men allt verkar jätteskakigt. Dåligt skött.

25 de setembro de 2023

Oseriöst företag utan läkare

Detta är ett numera oseriöst företag som drivs av en kommunikatör och en dietist. En intern konflikt gjorde att läkaren sades upp. Nu får patienter själva googla i FASS när de har biverkningar och vi kan inte få rådgivning eller förnya ev recept. Helt oseriöst. Jag har även tipsat IVO.

29 de setembro de 2023

Besviken

Har varit medlem i drygt en månad. Under den tiden har flera medarbetare slutat och nu verkar alla tre (3) !! läkare ha slutat samtidigt. Verkar inte som ett sunt bolag. Mycket besviken.

29 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare ett seriöst företag men pga…

Tidigare ett seriöst företag men pga interna konflikter stod företaget utan läkare under en period och levererade inte utlovade tjänster. Saker kan hända, men jag upplevde inte att detta sköttes på ett professionellt och kundorienterat sätt.
Efter en stökig tid fick de deltagare som önskade lämna tjänsten möjlighet att göra det med med återbetalning av inbetalda avgifter, vilket jag valde att göra.

27 de setembro de 2023

Oseriöst

VIKTDOKTORN var tidigare ett toppenföretag. Ett företag med en engagerad och kunnig läkare som själv genomgått den medicinering och viktresa som utlovats. Mycket seriöst och tryggt med en läkare med egen erfarenhet och den enda anledningen till att jag valde att gå med just hos viktdoktorn och inte valde en annan aktör på marknaden.
När doktorn i viktdoktorn lämnat företaget fanns under en period inte längre någon läkare med egen erfarenhet. Under perioden företaget stod utan läkare kunde medlemmarna inte få förnyelse av recept och den medicinska rådgivning som utlovats. Jag hade medicinska frågor och blev då hänvisad till att själv söka information på FASS. Ingen information gick ut till medlemmarna att de stod utan medicinsk kompetens. Företaget informerade inte heller medlemmarna om det ändrade läget förrän medlemmarna själva började ställa frågor. Det fanns inte heller någon information om när en läkare kunde finnas tillgänglig igen.
Viktdoktorn Scandinavia i sin nuvarande form rekommenderas inte! Välj en annan aktör.

28 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.