Fantastisk kundeservice! Der var en uventet udfordring med min ordre efter levering - og selvom det ikke havde noget direkte med Vintagekeeping at gøre (udfordringen var ikke deres skyld), så gik de '... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne få til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule ængstelige ved at de fine og skrøbelige glas sk... Ver mais
Vintage keeping har alt til vin. Anbefaler deres StandArt vinglas. Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjælp og hurtig service. Glasset blev ombyttet ude... Ver mais
A empresa respondeu
Skulle igen bruge halsmærkater til mine vine - og igen var det VintageKeeping jeg bestilte hos. Betalte - og næsten inden jeg havde "talt til ti" var ordren ankommet til afhentning!. Det var ganske... Ver mais
VintageKeeping er Skandinaviens førende leverandør af vinskabe, vinreoler og vinkøleanlæg.
Vestre Langgade 43, 8643, Ans By, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig afsendelse og god betjening
Jeg fik tilsendt en plakat over spanske vindistrikter.
God betjening og plakaten gjorde lykke som gave.
Hurtig ordre behandling, og levering. Og de pynter flot i flaskerne
Rigtig god oplevelse herfra.
Jeg købte 6 vinglas hos Vintagekeeping. Desværre var 2 af dem smadret ved ankomst til mig. Jeg gjorde firmaet opmærksom på problemet og de sendte straks 2 nye glas.
super let system at arbejde med :)
har købt fra dem flere gange, og altid tilfreds!
Nem hjemmeside at handle på og fint produkt. Super hurtig levering og godt emballeret, så varen kom frem uden beskadigelse.
Hurtig og perfekt levering og en super reol.
Super fin service og varerne modtaget som forventet.
Bestilt vinreol og labelbeskytter en lørdag, pakket og sendt mandag morgen, så jeg modtager det hele i perfekt stand tirsdag.
Super fine produkter, der er som beskrevet på hjemmesiden - alt er i den fineste orden, ikke en finger at sætte på noget.
Bestilte varerne og havde dem dagen efter. Super flot stand, hurtig og let at bestille.
Skal bruges som gave, så håber at modtageren bliver glad.
Hurtig og effektiv ekspedition. Glassene, jeg købte, var omhyggeligt emballeret. Så alt i alt en god oplevelse.
Købte et gavekort onsdag og havde det torsdag eftermiddag. Skulle bruge det fredag, men havde ikke regnet med at det kunne lade sig gøre. Det var fint leveret med pakkepost og et fint papvinskab. Super tilfreds og kan kun anbefale Vintagekeeping hvis det skal gå stærkt😉👍
Super hurtig og meget hjælpsomme.
Er meget glad for plakaten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.