Virum Installation Avaliações 21

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt Virum Installation ved totalrenovering af lejlighed. Solid og ærlig snak om tingene, Thomas lavede et rigtigt flot arbejde, super fin finish. Alle aftaler overholdt. Kan kun varmet anbefal... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Serviceminded og dygtig

Hurtig reaktion og udrykningstid. Dygtig og serviceminded svend, der udførte 2 opgaver markant hurtigere end forventet. Foreslog alternativ løsning til at sætte ny gruppe op i målerrammen, der gjorde den samlede løsning billigere :-)

3 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utilfredshed med regning.

Virum Installation har deres gang i Vejlesøparken med mange opgaver. En af dem var vores. Vi skulle have ny antenneboks (slutdåse hedder det vist). Det tog ca, 5 minutter. Vi fik regning på 790 kr. + moms i grundtakst. Det må være en ganske lukrativ forretning for virksomheden, at de bon´er hver opgave for denne grundtakst. Derudover opkrævede de 291,60 kr. + moms for antenneboksen. Sådan en kan købes på nettet for under 200 kr. inklusiv. moms.

14 de novembro de 2024

Kære Finn,
Vi er meget ærgerlige over at få en 1 stjernet anmeldelse.

Jeg vil gerne have lov til at forklare hvad vores grundtakst dækker over.
Der går tid med at modtage opgave, bestille materialer, udføre den lovpligtige kvalitetskontrol, samt at udføre en digital arbejdsrapport på opgaven.

Vi er dog uenige om at vores besøg kun tog 5 minutter. I og med vi også hjalp med at få sat din router op, og ventede på at denne var fuld funktionsdygtig.

Vores priser er altid tilgængelige på vores hjemmeside, og her står der at opgaver op til en halv time på stedet faktureres med vores grundtakst.

Vi er påkrævet at afholde garantiforpligtigelserne på de produkter som vi opsætter hos vores kunder. Derfor vil produktet være lidt dyrere hos os, end hvis du købte det på internettet uden denne garanti.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere informationer.

Med Venlig Hilsen
Casper Norring-Agerskov

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi fik udført el installation til vores…

Vi fik udført el installation til vores nye køkken og havde en meget blandet oplevelse.

Grundet fyring / opsigelse af den første eleltrikrr vi havde blev vores tilslutning af hvidevarer og lys forsinket, de sendste så en ny mand som brugte en hel dag på at sætte sig ind i den forriges medarbejder som så gav op og en helt 3. elektriker kom så for at gøre arbejdet færdigt som også skulle bruge tid da overlevering af information åbenbart ikke er noget de gør sig i👀.

Det som vi er mest utilfreds med er at vi fik en fast pris på projektet men så fik vi en ekstra regning som ikke var godkendt skriftligt eller mundtligt.

De holdte på at vi skulle betale trods at vi har fået en fast pris, da de hævder det var umuligt at forudsige de ekstra par timer ( som jo netop er meningen med en fast pris - de kommer jo heller ikk og giver mig penge tilbage hvis det tog kortere tid!)

Vi ender med at tilbyde dem halvdelen for at lukke dette som de accepterer efter vi siger at det alternativt må tages til inkasso.

Regningen var på 25k og ekstra regning på 2-3k.

Alt i alt, fint nok arbejde, men ærgerlig behandling af en kunde som har brugt dem mange gange og vi kan ikke anbefale dem og bruger andre fremadrettet.

8 de abril de 2024

Resposta de Virum Installation

Korrekt, at vi havde en medarbejder, der skulle videre til en anden funktion og derfor skulle opgaven udføres af en af vores andre montører. Denne er desværre blevet sygemeldt, og vi måtte flytte rundt i vores planlægning således at kunden fik færdiggjort deres køkken installationer så hurtigt som muligt. Der har medført vi har måtte bruge flere montører for at undgå ventetid for kunden.

Ekstra regningen har ikke noget at gøre med brugen at flere montører.

Ved opgavens start blev der konstateret flere ulovlige el-installationer skjult i et sænket loft. Disse er desværre ikke muligt for os at konstatere inden, da de var skjulte.

Ekstra regningen på kr. 2087,85 inkl. moms dækker oprydning i disse installationer. Kunden blev informeret om det inden arbejdets påbegyndelse og accepterede den løsning, som vi forslog.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget dyr på reservedele

Meget dyr på reservedele. 3346 kr for en ventilator, der handles hos el&vvs for 1349 kr. Ellers god service og alt OK.
Vedr. kommentar nedenfor: Fik ikke mulighed for selv at sørge for reservedel, og har ikke kunnet få oplyst Virum Installations egen indkøbspris

19 de janeiro de 2024

Kære Peter

Vi ærgrer os over at modtaget en to stjernet anmeldelse på baggrund at salgsprisen på et stykke materiel.
Vi giver altid vores kunder en mulighed for selv at levere materialer til opgavens udførelse, men i dette tilfælde er det valgt at vi skulle levere materialerne.

Vi har valg at prissætte den pågældende vare ud fra producentens fastlagte listepris.
Vi har dog en smule rabat på denne vare, men ser det nødvendigt at have en lille fortjeneste på de varer vi sælger, for at kunne opretholde den 2 årige garanti forpligtigelse, som vi som leverandør er pålagt at give.
Hvis der er en fejl på produktet inden for de to år, kommer vi ud og skifter den til en ny, uden beregning.
Vi har desværre ikke samme ordringer hos leverandøren som en stor netbutik, og har derfor ikke mulighed for at matche deres priser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse - god service, kvalitet og punktlighed.

Kontaktede Virum Installation mandag formiddag og aftalte et besøg dagen derefter. Vi fik besøg af 2 elektrikere som indsat flere nye stik, kørt ledninger samt fixede vores relæ der var røget en tur i stormfloden. Elektrikerne var meget punktlige, ekstremt høflige og virkede engagerede. Er ikke selv elektriker, men arbejdet ser veludført og solidt ud. Rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale Virum Installation.

Jacob R, Hørsholm

24 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot el-arbejde og alle aftaler overholdt.

Alle aftaler overholdt.
Kan kun varmet anbefales.

22 de maio de 2021

Ærlig og kompentent

Jeg kontaktede Virum Installation med henblik på at få elektriker-assistance. Casper vejledte mig over telefonen, og anviste løsning på mit problem, og jeg sparede derved et elektrikerbesøg. Han kunne sagtens have valgt gå til tingene med en dyrere løsning for mig, men var i stedet ærlig og serviceminded.

11 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, professionel rådgivning, virum-installation overholder deres aftaler, informere og kommunikere undervejs i processen hvis noget ændrer sig fra det aftalte.
Mega tilfreds med deres service.

30 de abril de 2019

Emhætte-installation til topkarakter

Skulle have installeret en udtræksemhætte hvor der potentielt kunne være problemer med den eksisterende skabskonstruktion. Virum Installation løste det til perfektion. Professionel tilgang hele vejen igennem, især skal de have ros for deres responsive kommunikation. Vil helt sikkert benytte mig af dem i fremtiden.

28 de março de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fem stjerner der sætter strøm til V.I.

Efter at Virum Installation satte strøm til min bolig, er det min tur til at sætte strøm til dem på Trustpilot.

Missionen var en installation af flere grupper i min bolig, så jeg kunne køre alle elektriske apparater sideløbende med hinanden, uden at strømmen gik.

Og missionen blev planlagt og eksekveret til UG. Både den professionelle konsulent og den sympatiske elektriker gjorde deres virksomhed ære hvad angår proces og resultat: det hele virkede, og der var ikke noget bøvl. Tværtimod, der var tid til et smil og lidt smalltalk, uden at det kunne ses på regningen.

Alt i alt en glimrende oplevelse der står i skarp kontrast til størstedelen af håndværkerne i dag, som ofte sjusker og er besværlige at have med at gøre.

Fem fortjente stjerner til Virum Installation herfra. De kommer på min positivliste.

3 de maio de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange tak for utrolig effektiv og flot …

Mange tak for utrolig effektiv og flot service. Jeg skulle have repareret min udedørsbelysning + tilslytning af udendørsstik, og installatøren var utrolig dygtig, ihærdig og efter aftale, ringede han flere gange for at opdatere mig og afklare opgaven med mig. - Det var utrolig trygt som kunde! Samtidig var regningen meget rimelig i forhold til det aftalte. - TAK!

Mvh Jakob - Virum

1 de setembro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin, hurtig og pålidelig service

Skulle have en port tilsluttet og det klarede de så fint hos Virum installation.
Jeg havde desuden en hel del spørgsmål omkring IHC og de vendte tilbage igen og igen for at prøve at hjælpe med såvel produktsøgning og installation - meget flot respons.

22 de fevereiro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

El i køkken

Fik en rigtig god rådgivning, og arbejdet blev udført helt som aftalt. Regningen gav absolut ingen overraskelser :-)

6 de outubro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais