Emailed them five times, to confirm which of their drinks were actually vegetarian, and never got a response. Very poor customer service.
Veja o que dizem as avaliações
Bliver angrebet af folk som går indenfor mord på børn og etnisk udrensning mens firmaet står fast og derfor self. skal støttes. Det er ikke jødehad fordi man ikke går indenfor drab på børn og et... Ver mais
Fantastisk god dryck men när jag hittade något äckligt på insidan av flaskan, och trots flera mail och meddelande på facebook får man inga svar. Det är så vidrigt och otroligt dålig kundservice att in... Ver mais
Jeg er trofast Vitamin Well kunde. Jeg nyder deres produkter på farten, og det vil jeg blive ved med. At se de latterlige pinlige anmeldelser nedenfor, fordi en direktør er blevet fyret på et he... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vitamin Well is a Swedish company that develops, produces and markets vitamin- and mineral enriched beverages with a distinct function.
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig gode produkter
Fersken er et hit
Fersken er et hit, vi har altid en vitamin vand på køl.
Super smag, har smagt dem alle. Ser frem til næste smag.
Jeg er afhængig af barebells…
Jeg er afhængig af barebells proteinbarer samt deres recovery drikke 😍🫶🏼 Vitamin Well er en fast del af min træning, både før, under og efter..
♥️♥️♥️👍👍 ♥️♥️♥️👍👍
Fremragende virksomhed med de lækreste…
Fremragende virksomhed med de lækreste Drikke
Fremragende og god service
Fremragende og god service. Virkelig gode og kompetente medarbejdere.
Super Smag samt Ansvar!
Rigtig gode produkter, har smagt alle varianter.
Men nu vil jeg fremadrettet droppe alle andre drikke og kun handle vitamin Well. Især fordi de som virksomhed har vist at de har menneskelige værdier.
Mennesker der går op i kvalitet hele…
Mennesker der går op i kvalitet hele vejen rundt.
Virkelig lækker drik!
Virkelig lækker drik! Og en fantastisk måske at booste sit immunforsvar på! Kan helt klart anbefales
Et firma som er imod folkedrab
Et firma som er imod folkedrab, er et firma med moral og etik. Det har intet med jødehad at gøre. Det er meget vigtigt at kunne se forskellen mellem zionismen og jødedommen. Zionismen er et politisk ideologi, hvor jødedom er en religion.
Super gode og velsmagende produkter.
Bliv ved med det gode arbejde
Bliv ved med det gode arbejde - I gør det fremragende👏🏼
Gode produkter.
Jødehadende virksomhed
Vitamin Well praktisere åbenlys antisemitisme og jødehad!
Føj! Hvordan kan sådan en virksomhed se sig selv i øjnene?
I vælger at fyre jeres direktør, som er jøde fordi han på sin private Facebook opfordrer Hamas, som er en terrororganisation til at nedlægge deres våben, og løslade de gidsler som har siddet i fangenskab siden 07. oktober
Etik i tops oveni gode produkter
Ren klasse
Ren klasse - dejligt forfriskende uden hverken at være for sød eller neutral , men en drik i perfekt balance !
Klasse service og fede initiativer !
Godaste drickan 😍
God produkt...elsker det!
God produkt...elsker det!! 😍😍
10/10
Utrolig glad for jeres produkter! Især jeres Vitamin Well Antioxidant - Fersken. Dejligt med let tilgang til en kølig drik, med ingen brus og helt tilpas i smag.
Drikker to dagligt, og kan nu gøre det med god samvittighed i, og med - at i som firma ikke tjener penge på israelsk besættelse.
Min absolutte yndlingsdrik
Min yndlingsdrik fra Vitamin Well er “Defence” som jeg har drukket i +12 år! Elsker hvor frisk, syrlig og stadig lidt sød den er, uden at være for sød.
Har smagt alle Vitamin Wells’ produkter og de er alle virkelig lækre, men Defence med citrus og hyldeblomst er min klare favorit.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.