De allerbedste fedtsøjler, som gør, at vi vist nærmest har hele egnens fugle samlet her på vores grund. Det er mange år siden, jeg droppede at købe i supermarkeder, hvor fuglekugler kan være så hårde,... Ver mais
A empresa respondeu
Har bestil for 14 dage siden, pakken stadig ikke modtaget. På tracking kan jeg se det er Post Nord der er sløve, men i forhold til Vivara's priser og kvalitet, burde I virkelig tilbyde forsendelse med... Ver mais
A empresa respondeu
Glade fugle i haven 🤩 Bestilte en redekasse og en foderautomat (og lidt andet godt). Det kom med Post Nord, godt og forsvarligt pakket ind. Rigtig gode produkter, fuglene er rigtig glade for foder... Ver mais
A empresa respondeu
Vivara er navnet på særdeles miljøvenlige naturprodukter som fx. Fuglefoder, foderautomater, fuglehuse, foderhuse og redekasser. Ved udviklingen af vore produkter fokuserer vi især på, hvad de små havedyr som fx. fugle, pindsvin og egern har behov for. Alle vore produkter er omhyggeligt testede af forskellige grønne miljøorganisationer, så man kan være sikker på at købe produkter af høj standard. Gennem et nært samarbejde med diverse grønne organisationer forsøger vi at forbedre naturens og fuglenes levevilkår.
Postadresse: Herstedøstervej 27 A, 1. sal, 2620, Albertslund, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har handlet med dette firma i 15 år, det må da fortælle at jeg er super tilfreds med dem, har anbefalet det til alle dem jeg kender som fodre fugle. Så jeg er tilfreds med dem.

Resposta da Vivara Danmark
Hurtig og kompetent levering, tak. Rigtig god kvalitet af produkterne.

Resposta da Vivara Danmark
Det var en hurtig levering. Og varerne er af fin kvalitet.

Resposta da Vivara Danmark
Meget langsom levering , har bestil den 15/6 - 26 og modtager først i næste uge Pengene trækkes jo, inden man næsten har bestilt. ved andre firmaer er det ved levering hos kunden.

Resposta da Vivara Danmark
Spændende hjemmeside med alt godt til at forsøde vildtdyrelivet.

Resposta da Vivara Danmark
Det er bare rigtig gode produkter Vivara har. Fuglene elsker deres mejse kugler og fedt produkter. Rene frø blandinger, så man undgår spild. Kan varmt anbefales.

Resposta da Vivara Danmark
Jeg har købt fuglekugler og fuglefrø samt melorme. Jeg oplever produkterne er af god kvalitet. Ordren blev leveret hurtigt. Klar anbefaling herfra.

Resposta da Vivara Danmark
Varen kom som lovet og fuglene har allerede tømt cylinderen én gang.

Resposta da Vivara Danmark
Rigtig fin kvalitet på det valgte foder. Det var nemt at danne sig et overblik over hvad de forskellige typer gør for havens fugle. Som feks lige nu, hvor de har unger. Foder kuglerne føltes mere friske og indbydende end supermarkedernes mejse kugler, som ofte er sten hårde. Så stor anbefaling herfra, hvis du også vil forkæle fuglene lidt mere end ellers. Ordren var pakket godt ind, og alt kom frem uden skader.

Resposta da Vivara Danmark
En virkelig fin foderautomat kun til havens små fugle. Slut med at duerne hænger og tømmer røret og jager de små fugle væk. Klart et super køb 👏👏👏

Resposta da Vivara Danmark
Dårlig stil at hæve pengene før afsendelse. Hvis jeg modtager produktet, så vil jeg ændrer anmeldelsen.

Resposta da Vivara Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.