Geduld is een schone zaak: maar wel een leuke webshop😀
Al meerdere keren bij deze leuke website besteld. 2 juni jl besteld nadat ik een mail had gekregen dat de webshop helaas gaat sluiten. Gelijk een bestelling geplaatst. Op 18 juni een mail gestuurd of er al een update was. Geen reactie. Op 2 juli opnieuw gedaan. Toen kreeg ik een "ietwat geïrriteerde" mail terug met de opmerking dat de levertijd tussen de 4-6 weken was en dat het niet mogelijk was om iedereen een update hierover te geven en dat dit ook op de website vermeld stond. Nou niet op 2 juni al. Waarschijnlijk erna toen de bestellingen opliepen! In de mail stond dat er 700 bestellingen waren! Inmiddels is het 4 aug en heb ik nog steeds niets ontvangen. Zojuist op de website gekeken: er staat een nieuwbericht dat de 6 weken niet
gehaald zijn. Ik kan me voorstellen dat je de enorme reeks aan bestellingen niet had verwacht maar het zou wel fijn zijn als er een update komt via de mail en niet dat je afhankelijk bent vd website. Als dit mijn 1e keer bestellen zou zijn had ik een slecht gevoel gehad. Nu weet ik in principe dat het goed komt maar er zijn toch ook grenzen lijkt me. Of heb ik het mis?
Inmiddels een paar dagen later: Bestelling ontvangen 😄.