Żałosne odpalasz film i musisz się zarejestrować, potem żeby dostać dostęp to zapłacić, a jak zapłacisz to powiedzą Ci że dany film nie jest jednak dostępny w twoim regionie. naciąganie ludzi na kasę... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beznadzieja!!! Wykupiłam pakiet Premium na 30 dni, bo taki miał być warunek dostępu do obejrzenia filmu Mistrzowski strzał. Oszustwo i nic więcej. Korzystam z wielu platform, więc im zaufałam. Żałuję,... Ver mais
Nie polecam. Wyszukalam film na portalu klasykavod, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, że mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowalam się, po czym z... Ver mais
Wyszukalam film na portalu vod-film.pl, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, że mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowałem się, po czym zażądano opłat... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Ta strona to jakiś Żart!
Ta strona to jakiś Żart!! Sugerują że można u nich znaleźć niemal wszystko ale po zalogowaniu i opłaceniu oczywiście konta okazuje się że nic nie można zobaczyć bo albo link nie działa albo jest na innej platformie za którą z osobna trzeba zapłacić! I też nie ma pewności że film się tam uda zobaczyć!! Mają swoją gotowa wymówkę na reklamacje że w sumie to oni nie biorą za nic odpowiedzialności oni tylko pomagają znaleźć link ale co jest pod nim zamieszczone to już ich nie interesuje.
Portal internetowy wyłudza pieniądze
Portal internetowy wyłudza pieniądze. Regulamin przysyłany jest na skrzynkę
pocztową,ale wykupujacy abonament nie jest świadomy tego jak działa portal
dopóki nie opłaci abonamentu. NIE MOŻNA OBEJRZEĆ ŻADNEGO FILMU KORZYSTAJĄC Z
LINKÓW, KTÓRE PORTAL UDOSTĘPNIA. TO OSZUŚCI
oto fragment regulaminu: VoD Strefa to informacyjny portal internetowy, który umożliwia swoim
użytkownikom wyszukiwanie
źródeł (linków) do filmów udostępniających przez inne podmioty
oszukani moga zgłosicincydent pod adresem incydent.cert.pl
zajebiste oglondam juz 10 godzin bez…
zajebiste oglondam juz 10 godzin bez przerwy wszystko za 50 zloty pozdrawiam cały płońsk i moze płock tez ale to nwm
Naciągacze
Naciągacze. Baza linków do filmów, a nie VOD
Porażka kupiłam przed chwilą vodstrefa…
Porażka kupiłam przed chwilą vodstrefa premium i żaden film nie działa!!!! Nie polecam!!!
Nie Kupować OSZUŚCI!!!!!
Portal służy wyłudzeniu pieniędzy nie dajcie się naciągnąć!!!!!!
Porażka!
Porażka! Strona graficznie opracowana tak, że ma się wrażenie możliwości obejrzenia wielu filmów. Nic z tego, przekierowuje do linków, które w moim przypadku nie działają!!! Czuję się oszukana, bardzo żałuję, że nie przeczytałam regulaminu, w którym wyraźnie napisano, że płacisz de facto za nic i nie możesz wycofać wpłaconych pieniędzy!
Świetna baza rozsądne ceny patrząc na…
Świetna baza rozsądne ceny patrząc na konkurencję i łatwy dostęp do naprawdę wielu produkcji dla mnie sprawdza się super :)
Super filmy i seriale
Super filmy i seriale, do tego w mega dobrej jakosci!!!
Lepszej bazy nigdzie nie widziałem…
Lepszej bazy nigdzie nie widziałem wszystko można wyszukać a jak ktoś nie ogarnia to potem narzeka.
Świetna strona
Świetna strona, to jest to czego potrzebowałem, wszystko działa perfekcyjnie! Polecam
Jak ktoś umie czytać i zapoznaje się z…
Jak ktoś umie czytać i zapoznaje się z tym co zatwierdza poprzez aktywację to nie ma potem pretensji do całego świata. Polecam w 100%
Przydatny funkcjonalny portal
Przydatny funkcjonalny portal. Nie muszę skakać po wszystkich platformach tylko wszystko jest w jednym miejscu. Jak ktoś ma problem z jego funkcjonalnością to polecam nauczyć się czytać. Dodam że jestem homoseksualistą.
fajna sprawa zaplacilam a chuja…
fajna sprawa zaplacilam a chuja dostałam tego oczekiwalam
Rewelacja :)
zlodzieje
zlodzieje. nie ma tam filmow tylko linki do innych platnych stron
zlodzieje i oszusci zaplacilem za…
zlodzieje i oszusci zaplacilem za premium i nic jakie popiepszone linki do innych zeby sie logowac i jeszcze platnosc w dolarach zlodzieje
nie polecam
uwazajcie na nich niedajcie sie tak zrobic jak ja w hu...
zglosze ich tam gdzie trzeba
Oszuści...
Oszustwo
Oszustwo
Zarejestrowałem i wykupiłem premium . Odnalazłem film a vodstrefa podaje wiele innych linków gdzie mogę obejrzeć film tylko na każdym z tych linków trzeba się jeszcze raz zarejestrować i zapłacić. Więc za co vodstrefa bierze pieniądze? Oszuści i tyle w temacie
Oszuści i złodzieje!!!
Oszuści i złodzieje!!!! Proszę uważać i zgłosić to na policje lub do prokuratury. Wiele oszukanych osób można zrobić pozew zbiorowy.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.