vomar.nl Avaliações 430

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal n... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rond... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

430 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste supermarkt van Krommenie en…

Slechtste supermarkt van Krommenie en omgeving. Bij Vomar is al het jonge personeel onbeschoft lopen vaak te gieren en te brulle en staan gewoon soms met andere jongeren te klooie, terwijl mensen in de rij staan te wachten. Ook is het tegenwoordig normaal dat ze je amper nog aankijken en niet begroeten of gedag zeggen. Gesprekken met andere jongeren over hun privé gaat voor klanten helpen en dit is echt elke keer in de avonduren uren sta bijna altijd lang en geïrriteerd in rij te wachten. 1 kassa geopend terwijl er 8 man in de rij staat en 5 meter verder staan de vakkenvullers met ze 3e te klooie en toe te kijken. Overdag zijn de rijen zo ongelooflijk druk omdat jong kassa personeel bijna altijd ergens wel niet uitkomt en de rij alleen maar grote wordt. En heel vaak zijn artikelen niet goed geprijst en er worden regelmatig (altijd in het voordeel van Vomar) fouten gemaakt met betalen. 16/18 jarige kunnen tegenwoordig niet meer op basis niveau rekenen.

11 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De roombroodjes zijn een stuk minder…

De roombroodjes zijn een stuk minder lekker dan de roombroodjes van Dirk van den Broek en dat komt vooral door de gebruikte broodjes, de prijs is daarentegen goedkoop! Beter goed gejat dan slecht bedacht,kijk eens welke broodjes Dirk gebruikt voor zijn roombroodjes en gebruik die dan, daar zullen jullie roombroodjes enorm verbetert mee worden. Deze mening is natuurlijk persoonlijk.

10 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Graag betere inspectie daar !@

Vaak ranzige brood afdeling geplette croissants. Vies op de grond .
Sinaasappel pers vaak heel smerig als daar controle op komt onverwacht.
Regelmatig lang vleeswaren buiten koeling .
Vomar waarom doen jullie niets aan dit alles ?? Al die negatieve reviews

21 de junho de 2025

Probleem met de KIK kaart

Het is elke keer een probleem met de klantenkaart bij de kassa via de telefoon.
De halve winkel door is er verbinding maar bij het afrekenen moet je opnieuw inloggen en dat lukt niet.
Dat duurt te lang en je krijgt alleen de melding “ ja ik wil een KIK kaart.
Dit is in het filiaal Heemstede op de Binnenweg.

8 de julho de 2025

Achterhaald

Laat de vomar kijken naar Aldi, Albert Hein, Lidl, enz. Geen boodschappenlijst, sinds kort de voucher, van de Lidl afgekeken. Een achterhaald bedrijf. Waardeloos

7 de julho de 2025

Vomar Haarlem slechte klantenservice

Vomar Haarlem. 2 stellingkasten gekocht en in elkaar gezet bij het in elkaar zetten bleek er 1 kast niet compleet (miste 1 plank). Bij de servicebalie konden ze mij niet helpen aan de plank omdat de stellingkast niet op voorraad was. Ik kon volgens de medewerker de kasten terug brengen.... Ik vroeg om een mogelijke reductie zodat ik ergens anders een plankje kon laten zagen. Dit was ABSOLUUT niet mogelijk. Als ik het er niet mee eens was kon ik een mail sturen naar de klantenservice (wie die naam bedacht weet ik niet maar passend is het iig niet). Gemaild met de klantenservice maar deze snappen echt niet wat service is, helaas. Ik denk in het vervolg 6 keer na voordat ik iets koop bij de Vomar of maak de verpakking in de winkel open om te kijken of het artikel compleet is.

27 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doen alles om klanten kwijt te raken

Doen alles om klanten kwijt te raken .
Vomar Weesp is een hele grote oplichtersbende. 1 + 1 geldt niet bij de Vomar. Kan je net zo goed bij een andere supermarkt kopen want de prijs is 1 + 1 . Gewoon 2 betalen. Reclame of niet 1 + 1 werkt niet bij hun.

29 de junho de 2025

Klant is koning kaart

Klant is koning kaart, wat een slimme actie van Vomar.
Maar waardeloos voor diegenen met een iPhone 7 waar de app niet op kan worden geïnstalleerd.
Hoezo klant is koning kaart.👎
NL.

26 de junho de 2025

Vomar Bunschoten

Wat een waardeloze winkel, veel producten vaak tegen, op of zelfs over de datum! De meeste groente en fruit beginnen al te bederven zodra je de winkel uitloopt. Aanbiedingen kloppen niet of je ziet een product dat gisteren 2 euro was nu voor 2 euro in de aanbieding. Ze roepen de goedkoopste te zijn maar de liddle en jumbo hebben veel
Producten goedkoper en beter van kwaliteit. Het vlees ( vooral gehakt ) is vaak meerdere malen ingevroren geweest of staat te lang buiten de koeling en smaakt waterig, daarnaast ben ik er twee keer ziek van geworden. De kip heeft vaak een nare kleur en dat geld ook voor veel beleg soorten.. ook de manager zag ik met een arm vol producten het zo voor in het schap gooien waardoor oude datum naar achteren zit. De service balie aka snelkassa daar staat een handgeschreven papiertje met gesloten op en je moet maar iemand roepen als je daar punten wilt verzilveren en met je pakje melk aansluiten in de rij met volle karren. Deze winkel begon goed met keurige aanbiedingen en goede kwaliteit maar na anderhalf jaar mag die wat mij betreft vervangen worden door een dirk van de broek of boni!

22 de junho de 2025

Vomar Beverwijk

Vandaag kwam ik naar de Vomar met een volle tas blikjes, omdat ik op vakantie ga en deze niet in huis wilde laten staan. Bij aankomst zag ik dat er een medewerkster bezig was met het schoonmaken van het blikjesautomaat. Ik besloot rustig te wachten, omdat ik niet ongeduldig of brutaal wilde overkomen door te vragen hoe lang het nog zou duren.

Na zeker een kwartier gewacht te hebben, kwam er nog iemand aan die ook haar blikjes wilde inleveren. Pas toen zei de medewerkster ineens: “Het kan nog wel een uur of twee duren.” Op dat moment heb ik aangegeven dat het wel zo netjes was geweest als ze dat meteen had gezegd toen ik aankwam met mijn tas vol blikjes. Dan had ik mijn tijd anders kunnen besteden. Ik heb ook voorgesteld dat dit soort schoonmaakwerkzaamheden wellicht beter buiten openingstijden kunnen plaatsvinden.

Nu zit ik alsnog met een tas vol blikjes in huis terwijl ik op vakantie ga. En in plaats van rustig mijn laatste uurtjes te besteden of even iets te eten, heb ik mijn tijd verspild bij de Vomar.

Hopelijk wordt dit in de toekomst duidelijker gecommuniceerd, zodat klanten niet onnodig lang hoeven te wachten.

16 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De Vomar in Hoofddorp (pax) wil ik…

De Vomar in Hoofddorp (pax) wil ik feliciteren zij zijn echt het slechtste bedrijf in Hoofddorp en omstreken (het personeel kan niet tellen ) als je vierde klant bent gaan ze je vertellen dat je niet in aanmerking komt voor gratis boodschappen…er lopen daar een paar jonge jongens die er echt niets van snappen,zeer klant onvriendelijk bah slechte zaak😟

15 de junho de 2025

Vomar Zeewolde

Vomar Zeewolde: speciale aanbieding 4 plantjes voor E.5,-. Er waren er nog 7 stuks. Dat wordt dan E.11,-.
Pardon? Ja hoor staat zo in de kassa. Hoe zit het met klantviendelijkheid? Nee hoor kennen we niet. Doei, bekijk het maar met je plantjes.

15 de junho de 2025

Bananen flop

Net terug van Vomar,en elke keer verbaas ik me hoe onvriendelijk het personeel is (ongeïnteresseerd).
Maar wat mij nog meer verbaasde was de manier,hoe er wordt omgesprongen met fruit wat slecht is om te verkopen,platgestampt wordt,in dit geval waren het rijpe gele bananen, Waarom wordt er niet even een telefoontje gepleegd naar Artis,die haast om de hoek zit of lokale kinderboerderij die daar dolblij mee zijn.
Wat een kapitaal vernietiging,en niet erg duurzaam,foei

14 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zie alleen maar 1 sterren en als je…

Ik zie alleen maar 1 sterren en als je mijn verhaal leest begrijp je ook wel waarom.

Probleem 1 vandaag:
Vandaag een grote bek gehad van Omar "assistent bedrijfsleider" bij filiaal Westwijkplein te Amstelveen.
Vomar was voor de zoveelste keer vergeten de automatische schuifdeur aan de kant van AH open te doen. Na 4 minuten wachten bel ik maar eens met dit filiaal.

Vervolgens komt Omar aanlopen om de deur open te doen.
Ik vraag hem vriendelijk of Vomar hier in vervolg beter op zou kunnen letten omdat dit met regelmaat voorkomt. Hierop zegt hij tegen mij en waar een oude vrouw van 85 achter een rollator bij staat "Je kan toch ook omlopen!"

Wat een onprofessionele opmerking heeft geen enkel respect voor andere. Ik ben zelf ook slecht ter been en moet regelmatig omlopen, halverwege doen ze dan net de deur open, loop je dus voor niets om, vandaar dat we bleven staan, maar dat snapt Omar blijkbaar nog niet. Deze bedrijfsleider Omar is echt een onsympathiek persoon, zondagochtend is blijkbaar te vroeg voor deze assistent bedrijfsleider.

Probleem 2:
In dit zelfde filiaal zijn de helft van de trek karren stuk, meerdere malen gevraagd de karren waarvan de hendel niet meer goed werkt ertussen uit te halen. Doen ze gewoon niet! Ik krijg een hernia door steeds te moeten bukken omdat de trekhendel weer naar beneden valt.

Probleem 3:
Fraude met 4e in de rij, boodschappen gratis!
De regel is wanneer er geen kassa open is en je 4e in de rij bent, je de boodschappen gratis krijgt.
Maar wat ze flikken ze altijd en daar zijn trainen ze kassa personeel op, zodra die zien dat de 4e klant bij een kassa aan komt lopen en er geen andere kassa open is (open betekend geen bordje met gesloten op de band en/of iemand erachter) ROEPEN ze snel "Kassa nummer.... gaat ook open" (personeel gaan ze dan pas omroepen) maar dat is dus dik vals spelen, zeg maar gewoon fraude!

Als er geen 2e kassa bemand is en er staat een bordje met kassa gesloten dan is die kassa niet open volgens de regels punt uit! Ze belazer je in de Vomar Westwijk waar je bij staat met deze regel.

8 de junho de 2025

slaschotel niet fris

Al meerdere keren meegemaakt dat de caesar slaschotel in de winkelkoeling er bruin en niet fris uitzag terwijl de verkoopdatum nog niet was verstreken.
Voor het geld dat je ervoor betaalt verwacht je toch wel betere kwaliteit

17 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De aanbiedingen van Vomar zijn steeds…

De aanbiedingen van Vomar zijn steeds onduidelijker, 1 +1 van bepaald maar daaronder inkleine letters dat het maar om 1 bepaalde gewichtsklasse gaat. Andere 1+1 werkt alleen als klantenkaart gebruikt wordt maar ook dit is niet duidelijk genoeg. Kort gezegd veel schreeuwerige aanbiedingen die voor veel onduidelijkheid leiden. Als je de goedkoopste supermarkt wil zijn of bent zorg dan dat iedere klant er optimaal gebruik van kan maken.

29 de maio de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.