Super service, 10/10! Ik had een bosmaaier gekocht en alles netjes volgens de voorschriften en handleiding gedaan. Helaas kreeg ik de bosmaaier niet gestart. ’s Avonds heb ik Borg een bericht g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb een benzinebosmaaier 52 cc gekocht bij Borgworld. Om te beginnen, zat een los boutje tussen schoep die koeling geeft, bijna alles kapot. Touwtje om motor aan te trekken knapt. En nu is de veer... Ver mais
Redelijk snel bezorgd maar helaas product beschadigd door transport. Alleen sorry en daat moet je ‘t maar mee doen
Bij Borg World b.v. een elektrische grastrimmer/borstel gekocht. Had hem eerst bij een bekende onlineshop gezien. Daar stond het BOL van lovende reacties over deze (bos)maaier. Direct bij Borg kopen w... Ver mais
Detalhes da empresa
Borg World is opgericht in het jaar 2010 en is begonnen als doe-het-zelf winkel in het hart van de Alblasserwaard en heeft al vele trouwe klanten in de Drechtsteden en daarbuiten. In 2012 zijn wij gestart met internetverkoop en leveren inmiddels vele orders per maand uit aan particulier en bedrijf. Ons assortiment bestaat uit ruim 2500 soorten producten. Het merendeel hiervan hebben wij ook op voorraad in onze vestiging. U kan deze producten naast het online bestellen ook in de vestiging afhalen.
Informações de contato
Holanda
- www.voordeelshoponline.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
4 in 1 combi tuinmachine
Via bol.com een 4 in 1 combi tuinmachine gekocht.
Bij de eerste keer gebruiken verliep het starten al onwijs moeilijk waardoor er al meteen een stuk van de trekstart afbrak en de machine kantelde waardoor er boven op de machine ook meteen een kapje doorbrak.
Na heel veel pogingen de machine uiteindelijk toch aan de praat gekregen en even mee kunnen werken.
De 2e poging verliep ongeveer hetzelfde, ontelbare keren aan de trekstart moeten trekken voordat de machine begon te lopen.
Het verwisselen van de bosmaaier na de kettingzaag ging ook niet goed waardoor er met het aandraaien van een bout meteen een stuk doorbrak.
En bij de 3e poging heeft de machine het al begeven, de trekstart schiet steeds niet meer uit zichzelf terug waardoor je steeds op het kapje moet tikken/slaan waardoor hij weer terug schiet.
Ondertussen heb ik de moed op gegeven om de machine nog aan de praat te kunnen krijgen.
Het is een grote miskoop!
Slechte klantenservice, niet reageren, niets repareren
Via Bol.com een bosmaaier besteld. De bosmaaier van Borg World werd snel geleverd, dat is fijn. De bosmaaier direct uitgepakt en er mee aan de slag gegaan. Maar na een paar minuten ermee gewerkt te hebben werd de elektrische motor erg warm en begon te roken. De bosmaaier was stuk. Erg jammer, maar kan gebeuren. De bosmaaier retour gestuurd naar Borg World voor reparatie of vervanging. Na paar dagen een nieuwe statusmelding, de bosmaaier zou gerepareerd zijn en weer verstuurd. Maar na een aantal dagen daarna nog niets ontvangen. Contact opgenomen met Borg World en die zouden het uitzoeken. Lange tijd geen reactie. Nogmaals contact opgenomen. Dit keer geen enkele reactie. Ook op derde verzoek om informatie geen reactie. Informatie gevraagd via Bol.com en daarop kreeg ik een botte mail van Borg World dat ze "voor dit soort dingen geen tijd hebben gehad". Uiteindelijk is klantenservice van Bol.com erin gedoken. Bosmaaier bleek helemaal niet te zijn gerepareerd of opnieuw te zijn verstuurd. Klantenservice van Bol.con kon zien dat berichten werden gelezen en in het systeem werden afgevinkt als zijnde opgelost. Maar er was niets gedaan met de retourzending. Gelukkig heeft Bol.com het aankoopbedrag terug gestort en is het daarmee “opgelost”.
De prijs en de snelheid van de bezorging
bij mijn spindelschuurmachine was het…
bij mijn spindelschuurmachine was het bandschuur hulpstuk niet goed, het trilde als een gek.
borg world stuurde meteen een nieuw bandschuur hulpstuk. top!
Snelle levering en product precies…
Snelle levering en product precies zoals de omschrijving . Goeie service
Perfecte kwaliteit voor een mooie…
Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs. Ook nog eens zeer snel geleverd.
airfryer in de gedaante van bosmaaier
Ik had u vragen gesteld over de extreem hoge temperatuur van de bosmaaier. Ik heb onzinnige ontwijkende antwoorden hierop verkregen. Voor de goede orde ik ben mij niet bewust dat ik een airfryer had besteld
snel aflevering
Leuk lasapparaat
Snelle levering.
Goed werkend lasapparaat voor een goede prijs.
Ik ben al 25 jaar een professionele lasser.
Dit lasapparaat is ideaal voor reparaties en constructies thuis.
Klein en handzaam en toch geschikt voor diverse lasprocessen...
Als de prijs te mooi is om waar te zijn.
De prijs van de bosmaaier was (erg) laag. Dat is netjes. Echter de reden daarvan was dat de maaier een defect had, de uit knop werkte niet. Daar kom je pas achter als je hem in elkaar gezet hebt en gestart hebt.... Gelukkig kon ik hem repareren, maar tijdens het repareren constateerde ik dat er al eerdere pogingen waren gedaan (gebroken plastic bij de verbinding stukken) Netjes is dat niet, maar de maaier doet het nu goed, dus toch drie sterren.
Sneller laten weten dat de bestelling…
Sneller laten weten dat de bestelling ontvangen is en wanneer deze verstuurd wordt,
Alles vlot verlopen
goed apparaat en niet duur
Snelle levering en correcte bestelling.
Snelle levering, ondanks defect een snelle omruil van electrische bosmaaier naar een benzine bosmaaier. Het resultaat mag er zeker zijn. Een dikke pluim.👍👍👍
Goed bereikbaar
Goed bereikbaar, snelle reactie bij problemen
Tevens snelle en uitstekende levering
Levering was correct en snel.
Levering was correct en snel.
Lasmachine testen moet ik nog doen, kan ik nu nog niet beoordelen.