Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg valgte at blive medlem da jeg stod i en dum situation og manglede eksperthjælp. De er yderst kompetente og yder god sagsbehandling. Jeg kan kun anbefale at blive medlem, pengene er givet godt ud.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er dedikeret og kæmper for medlemernes rettigheder. Jeg er positiv overrasket. Jeg havde med to medarbejdere at gøre. Ca. og Am. De ringede og holdt mig opdateret omkring sagen. Mine kolleger og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget lidt hjælp at hente Først da vi gjorde opmærksom på deres foreningsansvar, kom vi videre med en sag, som vi vandt i Arbejdsretten. Det er vores opfattelse, at sagen blev vundet pga ma... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde anmeldt en faldskade til 2 forsikringer. Skaden skete i august 2022. Efterfølgende fik jeg en hjerneblødning 2 måneder efter faldet. Der gik et år før der skete noget i sagen. Jeg har fåe... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

VSL - Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes landsammenslutning

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil anbefale alle og enhver som…

Vil anbefale alle og enhver som arbejder indenfor vagtbranchen at være medlem af VSL, idet de arbejder for retfærdighed på et professionelt niveau 👍
- Deres håndtæring af min sag var så hurtigt og godt at jeg både fik tjekket alle mine lønseddeler og opgørelse af manglende betaling af løn på mindre en 10 dage 😊🇩🇰
Tak VSL og længe leve retfærdighed 🙏🏽

26 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingen ord for taknemmelighed m.m

Jamen jeg er uden ord, for den fantastiske hjælp og støtte jeg har fået ifb. Med min arbejdsskadesag. Martin har været der 100%, hvilket har skabt tryghed og ro til at kapere den dårlige måde jeg blev behandlet på i Lufthavnen, og ikke mindst at komme videre i livet trods en men grad på 12%.
Virkelig professionelt arbejde, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke, men Martin af hjertet tak, du er skabt af ”real gold”🙏👍

De bedste hilsner Fra
Jeanette Bak

6 de dezembro de 2019

Topdollar

Jeg vil helt klart anbefale dem.
De har været den bedste støtte hele vejen for mig igennem min arbejdsskadesag. Stor tak til Martin Nielson

Ventetiden fra kommunen og AES kan man desværre ikke gøre noget ved.

17 de outubro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dårligste fagforening dårlige…

Den dårligste fagforening dårlige lønstigninger i forhold til andre steder 1,65% i lønstigning om i en 3 års aftale. Samt utrolig dårlig pensionsordning, var vel en god ordning for 25-30 år siden, og prisen, er alt for høj når man tænker på hvad man får.

16 de maio de 2019
logotipo da VSL

Resposta da VSL

Hej John Nielsen.

Indlæg er som altid velkomne, og det er da godt at se du ikke er utilfreds med en sag du har haft kørende herinde. dette skyldes sikkert du ikke er medlem. 😊 Og faktisk ikke må skrive omkring os på Trustpilot, jævnførende deres regler. Men jeg finder dit indlæg interessant, og på den baggrund for du et svar.

Jeg er ikke enige med dig i dine betragtninger.
En fuldtidsansat vægter med 18 mdr. anciennitet oppebærer en mdr. løn på. 23,593,25.- kr. for 154,25 timer arbejde. Hertil kommer tillæg for forskudte arbejdes tider. Vi ser for det meste, vægtere i branchen har lønninger på knap 30.000,00.- kr. pr mdr. Som vel alt i alt er en fornuftig løn taget lignede brancher i betragtning.

Tager vi en Politi mand, så kan du på dette link https://www.dagens.dk/business/politibetjent-loen
se, at de tjener 34.600,00 kr. pr mdr. inkl. pension. Ligger du en vægters pension oveni lønnen, for du et beløb der svare ganske godt til, hvad en politimand i Danmark tjener.

Stigningerne som vores overenskomster har følger de alm stigninger i DK.
hvor du har de 1,65% over 3 år, ved jeg ikke. men det er ikke fra vores vagt branche overenskomst.

Robert Andersen
Næstformand
Vagt & Sikkerhedsfunktionærernes fagforening.

Jeg vil helt klart anbefale dem.
De har været de bedste støtter hele vejen for mig igennem mine ansættelser/opsigelser og lønberegninger 👍🙂
Meget effektivt juridisk vejledning og hjælp.
Rigtig god service og support man kan have med sig.
Tak til VSL og især Robert Andersen som har hjulpet mig igennem nogen svære tider🙂

28 de fevereiro de 2019

Jeg kan klart anbefale Vsl

Jeg kan klart anbefale Vsl ! Jeg stod i en virkelig uheldig situationen med mit arbejde. Jeg kontakede vsl (Uni) som viste sig at gå hele vejen med mig og min sag, og fik den afsluttet til min fordel! Tak for hjælpen og en STOR anbefaling til alle vagter!!!!

6 de setembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søde og hjælpsomme medarbejdere.
Står du og arbejder som vagt, kan VSL klart anbefales. Det ikke altid lønnen er den rigtige du får. Derfor er det godt af have en fagforening der har styr på overenskomst, super gode medarbejdere som altid står klar ved telefonerne.

2 de agosto de 2018

God Service

Hej. Jeg har ikke været medlem af VSL særlig længe, men har kun gode oplevelser med at få hjælp. De sørgede for at jeg fik den løn og tillæg som et tidligere firma skyldte mig.
Er meget tilfreds med den service jeg får, de er lyttende og gør mere end forventet.

1 de agosto de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som bisidder for et nu tidligere…

Meget lidt hjælp at hente

Det er vores opfattelse, at sagen blev vundet pga mange arbejdstimer fra bisiddere.

Artiklen blev da heller aldrig bragt i fagbladet, da VSL ikke kunne acceptere vores rettelser til det reelle sagsforløb

Hvorfor mon?

13 de março de 2018
logotipo da VSL

Resposta da VSL

Hej Lena.

Sagen du omtaler er afsluttet d. 15/06-2015.!
Du omtaler, at i måtte gøre opmærksom på at vi har et forenings ansvar, det er vi nu ganske godt klar over vi har, men igen, det har intet med hans sags løbetid af gøre.
Sagen var løbende kørende, dels med de lokale møder der skal afholdes med virksomheden, og i sidste ende med forbundets advokat, der havde sagen i arbejdsretten. Og vandt den hjem til vores medlem.
Artiklen der blev lavet af vores journalist og medlemmet, blev faktisk bragt i vores fagblad, så dine oplysninger her er ikke korrekte.
Med venlig hilsen Robert Andersen næstformand

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er den værste service

Det er den værste service. Medarbejder der er meget uhøflige at snakke med, du får afvide at nu gider de ikke bruge mere tid på din sag også bliver røret smækket på.

26 de outubro de 2017

Fagligt i top

Jeg startede i det faglige hus og tænkte der stod jeg godt.

Lige indtil der blev kørt personlig heads på mig fra ledelsen. Jeg blev kørt psykisk ned og bombet ned i afgrundens ran. Så pudsede jeg Faglige skur på dem, men fik næse efter næse. De kunne intet.

Efter ½ år med lidelser, hev jeg fat i VSL og spurte til støtte og vejledning.

1. Min sag blev taget alvorligt fra dag 1. Også selvom jeg kun lige havde skiftet til dem.

2. Vores firma endte lige pludselig med at gennemgå alle min OG mine kollegaers lønsedler og fandt så mange fejl, at ja... vi havde en god portion guld stående og vente på os.

3. De hjalp os med at oprette vores faglige klub, få en tillidsmand og få ordnede forhold.

4. De lærte os forskellen på Rød og Gul. Hvorfor overenskomsten er så vigtig at holde fast i.

Før fik vi ikke engang halvdelen af de i overenskomsten aftalte punkter. Det gjorde vi ikke fordi, ingen af os støttede det forbund der havde lavet aftalen. Dermed håndhævede ingen aftalen. Og da slet ikke ledelsen.

Efter. Wow. Frihed fik ny betydning. Vores stemme fik en betydning. Og vi fik de i overenskomsten aftalte forhold. Feks løn under sygdom. Ret til at sige nej til en vagt. Sikkerhedsopsigelser der overholdtes og udløste volgift hvis ikke overholdt. Og jeg kunne blive ved.

Er du vagt, vægter eller sikkerhedsfuntionær, Hvad enten dit firma har eller ikke har overenskomst, så er Vsl stedet for dig. Selv da jeg gik på deltid, valgte jeg at fastholde mit faglige medlemsskab, da jeg ville sikre mig de ikke røvrendte mig og kollegaerne en gang til.

14 de setembro de 2015
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Amatørfagforening hvor du intet får for pengene

Enhver gul fagforening er bedre end VSL. De svarer ikke på telefonen, og skulle det endelig ske at der bliver svaret på telefonen - så er ham du skal tale med ikke på kontoret.
1100 kr om måneden har sjældent været så spildt som i dette tilfælde.

19 de março de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais