Vuurkorfwinkel.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima info, meteen, ook dat er vertraging was met bezorgen, Product 60 cm vuurschaal groot genoeg, 2 grepen opzij fijn ivm gewicht met mijn arthrose, op mooie ronde soort buizen als poten Voor mij... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering door transport bedrijf zeer matig. OFYR midden op de oprit gezet waardoor geen auto meer in of uit kon. Gevraagd of hij hem aan de zijkant wilde zetten maar dit was niet mogelijk of wilde gee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede product, snel geleverd ondanks de drukte van sinterklaas. 5 sterren met een aantekening: Een mooie buitenhaard besteld, ik was vergeten hoes mee te bestellen. Meteen e-mail achteraan gestuurd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem

Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in vuur, warmte en gezelligheid. Het enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variërend van vuurkorven en tuinhaarden tot vuurtafels en terrasverwarming. U vindt nergens anders een uitgebreider aanbod!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

260 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

58 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed en snel

Keurig op tijd geleverd tegen een lage prijs

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met de aankoop!

Snel en keurig verzonden

Snel en keurig verzonden. Mooie haard! Wij zijn er blij mee!

3 de dezembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de levering en het product. Veel plezier ermee!

Perfect geholpen.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. We zijn er blij dit te horen. Veel plezier met de aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

RVS vuurschaal

RVS vuurschaal besteld. Was snel bezorgd ondanks de drukke maand. Verpakking was wel minimaal, alleen zwarte plastic folie welke ook aan de randen open was gegaan, daarvoor de 4 sterren. Gelukkig geen schade aan de vuurschaal, maar voor 250 euro had ik wel verwacht dat er minstens bubblewrap gebruikt zou worden. Vuurschaal nog niet gebruikt, maar ziet er stevig en robuust uit.

5 de dezembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review! Uw aanmerking over de verpakking is zeer terecht en we zijn hard bezig dit te verbeteren. Fijn dat de vuurschaal verder in orde is en we wensen u veel plezier met vuur stoken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie shop goeie producten, stevige kwaliteit

Goeie shop. Snel geleverd. Goede kwaliteit producten. Meteen een tweede bestelling geplaatst. Bedankt

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw fantastische review! Heel leuk dat u nogmaals heeft besteld. Veel plezier met de aankopen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijke en goede website

Duidelijke website, eenvoudige bestel- en betaalmogelijkheden en snelle levering. Erg veel keuze. Blij mee.

27 de novembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review, we zijn erg blij om te horen dat het bestellen bij onze webshop naar wens was. Graag tot ziens!

Zojuist de bestelling

Zojuist de bestelling (41 vuurkorven) ontvangen via DHL.
Snel 1 exemplaar in elkaar gezet en helemaal TOP!
(Wordt een gedeelte van het kerstpakket dit jaar)

30 de outubro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Wat super leuk dat u onze vuurkorven gaat uitdelen en fijn dat ze goed bevallen. Veel plezier met geven en bedankt voor uw review!

Prima bedrijf.

Snelle levering van bestelde artikel.
Telefonische informatie verloopt netjes, klantvriendelijk en professioneel.

21 de outubro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al het gereedschap ook aanwezig in de doos

11 de outubro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling naar wens is, veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, duidelijke info en netjes verpakt. Van de week voor het eerst de korf gebruikt en het werkt perfect!

2 de outubro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en veel gezellige avonden gewenst met de vuurkorf!

1 de outubro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep. Veel plezier met de aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze reageren snel en komen afspraken na.

Ze reageren snel en komen afspraken na.

22 de setembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat uw bestelling en onze webwinkel naar wens zijn. Graag tot nog eens in onze webshop!

Goed product

Snelle levering, goed verpakt en goed product.

23 de setembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met de aankoop!

Snelle levering. Fijne webshop

4 de setembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Heel veel plezier met de aankoop en we zien u graag nog eens terug!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie houtopslag gekocht, we licht beschadigd

Mooie houtopslag gekocht, helaas was de verpakking beschadigd en de vuurkorf ook gedeeltelijk

3 de setembro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de verpakking en de houtopslag beschadigd aan zijn gekomen. Hopelijk heb je nog steeds veel plezier van de houtopslag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekend en met zorg geleverd!

Snelle levering en enorm verrast over kwaliteit en zorgvuldige aflevering. Monteren eenvoudig en eindresultaat is perfect! Uitstekende kwaliteit en prijs verhouding! Aanrader!

30 de agosto de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review, Arie. We zijn erg blij om te lezen dat zowel onze webshop als uw bestelling naar wens is. We zien u graag terug in onze (web)winkel en wensen u veel plezier met uw aankoop!

Vuurtafel

Mooie vuurtafel, snelle levering en goede service!

22 de agosto de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Veel plezier met de vuurtafel!