Vuurkorfwinkel.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima info, meteen, ook dat er vertraging was met bezorgen, Product 60 cm vuurschaal groot genoeg, 2 grepen opzij fijn ivm gewicht met mijn arthrose, op mooie ronde soort buizen als poten Voor mij... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering door transport bedrijf zeer matig. OFYR midden op de oprit gezet waardoor geen auto meer in of uit kon. Gevraagd of hij hem aan de zijkant wilde zetten maar dit was niet mogelijk of wilde gee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede product, snel geleverd ondanks de drukte van sinterklaas. 5 sterren met een aantekening: Een mooie buitenhaard besteld, ik was vergeten hoes mee te bestellen. Meteen e-mail achteraan gestuurd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem

Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in vuur, warmte en gezelligheid. Het enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variërend van vuurkorven en tuinhaarden tot vuurtafels en terrasverwarming. U vindt nergens anders een uitgebreider aanbod!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

260 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

58 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit is zwaar ondermaats

We hebben een grote vuurschaal besteld die toch zeker niet goedkoop was, maar bon het is een cadeau en het zal kwalitatief dan wel in orde zijn denkt een mens.
Niets is minder waar.
De schaal is slechts 1 keer gebruikt en is vier weken geleden geleverd, waarna we ze meteen hebben buitengezet.
De zwarte laklaag (coating) aan de binnenzijde komt er volledig af in dikke vellen, het ziet er gewoon niet uit. Het rooster zelf is reeds deels aan het roesten.
Na twee keer een mail te hebben verzonden aan hun klantendienst geven we het op want 'het is normaal'.
Voor mij zegt dit genoeg over de kwaliteit van hun goederen en nog meer over de firma zelf.
Eén keer maar zeker NOOIT meer.

19 de junho de 2025

Beste Kurt,

Wat vervelend om te horen dat uw deze ervaring heeft gehad bij onze webshop.
Helaas kan ik uw bestelling niet terugvinden om hier gericht antwoord op te kunnen geven. Helaas is het wel zo dat een vuurschaal zal verkleuren en roesten in gebruik, zelfs na 1 keer. Dit is helaas niet tegen te gaan en is een eigenschap van (corten)staal na gebruik.

Hopelijk kunnen de ontvangers en toch veel plezier van hebben.

Excuses voor het ongemak.

Product is prachtig

Product is prachtig

11 de junho de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. We wensen u nog heel veel plezier met de aankoop!

Goed product, snelle levering

Super snelle levering, product precies zoals verwacht.

5 de junho de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Heel erg fijn om te lezen dat uw bestelling naar wens is. We wensen u nog veel plezier met de aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The service was excellent overall

The service was excellent overall. Unfortunately, a few items were missing from the delivery last Friday, which was a bit upsetting. However, I was very impressed with the phone support — it was truly outstanding. I understand that occasional issues can happen, and what really stood out to me was the quality of the customer support I received.

Esmee and Hannelore provided a prompt and helpful response, and I really appreciate the action taken to resolve the issue. I’m hopeful the missing items will arrive soon. Thanks to this great service experience, I will definitely use your service again. The response time and post-delivery support were excellent.
I look forward to giving a well-deserved 5-star review next time!

16 de maio de 2025

Hi Kevianh,

Thank you so much for the review and your understanding so we could solve this problem.
We look forward seeing you as a customer again!

Have fun with the barbecue.

Best regards,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ervaringen buitenhaard-pizzaoven met glazen deuren

Bestelling, informatieverstrekking en (tijdige) levering prima.
Het product (zwarte buitenhaard plus pizzaoven met glazen deuren) viel echter wat tegen:
Blikkerige (lichtgewicht) kwaliteit ijzer wat erg snel roest, houdt warmte niet lang vast, beperkte temperatuur regelbaarheid en thermometer van de oven kwam amper boven 150 graden, wat niet voldoende is voor een goede en snelle pizzabereiding (>300 graden).
Wij hebben de buitenhaard nu ruim een week (met droog weer) in bezit, waarbij de zwarte bovenzijde al grotendeels roestig is geworden, alsmede de zilverkleurige (vrij korte) afvoerbuis. Tevens mist een afvoerkap, deze zal ik t.z.t. elders aanschaffen.
O.b.v. bovenstaande en de prijs- kwaliteit verhouding zou ik het product niet aanbevelen.
Wel oogt het leuk in de tuin. We hebben er een stenen plateau onder gemaakt zodat het geheel wat hoger- en van de grond staat (er staan geen pootjes onder).

10 de maio de 2025

Goedendag,

Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review.
Jammer om te vernemen dat de haard niet helemaal naar verwachting is. Het probleem met de thermometer zullen we aan de leverancier doorgeven.

Helaas is tegen het roesten niets te doen, dit is een eigenschap van staal en ook bij droog weer gaat dit in werking door de aanraking van zuurstof en luchtvochtigheid met het staal.

Hopelijk kunt u de haard toch vaak gebruiken voor het maken van lekkere gerechten.

Levering

Afhandeling levering zeer klantonvriendelijk

Toch nog een positieve reactie, dankzij de inspanningen van Hannelore van de klantenservice, heb ik de vuurschaal nog op tijd ontvangen.

24 de abril de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Beste Jenny, uw beoordeling is begrijpelijk. De levering van uw pakket is niet correct verlopen. Helaas zaten er vertragingen bij DHL en hebben wij geprobeerd de vuurschaal toch bij u thuis af te leveren. Uiteindelijk heeft u de vuurschaal bij een pakketpunt opgehaald, waarvoor dank. We wensen u ondanks de moeizame levering toch veel plezier met de vuurschaal.

Mega mooie vuurkorf

Mega mooie vuurkorf, groot ook en echt top! Snel geleverd en groter dan je verwacht. Ben zo blij!
Kom maar op met de lange zomer avonden!

3 de abril de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat uw bestelling naar wens is en we wensen u nog veel mooie zomeravonden toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en denken fijn mee.

Super tevreden. Mooie vuurtafel van Cocooning aangeschaft. Doet wat het moet doen. Ze reageren snel bij vragen (ook achteraf) en denken oplossingsgericht mee! We zitten er warmpjes bij!

27 de março de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat uw bestelling en onze service naar wens zijn. Nog veel plezier gewenst met de vuurtafel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en producten zoals…

Snelle levering en producten zoals omschreven. Grilrooster met handvaten en spiezen zijn van goede kwaliteit.

8 de março de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk bedankt voor uw review!

Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens in de webshop.

Prima service

Prima service. Reageren snel en netjes op vragen voorafgaand aan bestelling. Eenmaal besteld blijft communicatie prima. Verpakking van product (en product zelf) was uitstekend.

29 de janeiro de 2025

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk bedankt voor review! Fijn dat u tevreden bent over uw bestelling bij onze webshop.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontevreden over haard, kan niet worden teruggestuurd

Na het uittesten van de electrische haard (Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-Myst) waren we niet tevreden en wilden we hem terugsturen.
We kregen het volgende antwoord:
Heeft u de haard al in gebruik genomen en al een keer gevuld met water is het niet mogelijk om de haard retour te sturen. Wij nemen geen gebruikte artikelen retour.

20 de janeiro de 2025

Beste Pieter,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het artikel.
Helaas is de Stockbridge een gebruikt artikel als er water in heeft gezeten, vergelijkbaar met een vuurkorf met asresten. Wij kunnen de haard dan niet meer als nieuw verkopen.

We hopen dat u toch veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oongeïnteresseerd en onvriendelijk behandeld.

Vanmorgen (29-1-2025) heb ik gebeld omdat ik een kachel wil kopen en er op de site stond dat je beter even van tevoren kan bellen.
Ik werd jammer genoeg zo ongeïnteresseerd en onvriendelijk behandeld. Jammer vind ik dat.
Ik heb daarom ook dezelfde kachel bij de Gamma besteld, want het product blijft hetzelfde.

29 de janeiro de 2025

Beste Chris,

Jammer om te vernemen dat u het telefoongesprek niet als goed ervaren heeft. We zullen uw beoordeling zeker intern neerleggen en kijken hoe we de klantervaring kunnen verbeteren.

Mogelijk kunnen we u toch in de toekomst verwelkomen als klant.

Nette service

Bestelde pakket bij vervoerder kwijt geraakt/niet goed geleverd.
Dit is super netjes opgelost door vuurkorfwinkel. Zo zitten we er toch nog warmpjes bij met de feestdagen!

Dank voor de goede service!

19 de dezembro de 2024

Bedankt voor je review!