Vuurkorfwinkel.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima info, meteen, ook dat er vertraging was met bezorgen, Product 60 cm vuurschaal groot genoeg, 2 grepen opzij fijn ivm gewicht met mijn arthrose, op mooie ronde soort buizen als poten Voor mij... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering door transport bedrijf zeer matig. OFYR midden op de oprit gezet waardoor geen auto meer in of uit kon. Gevraagd of hij hem aan de zijkant wilde zetten maar dit was niet mogelijk of wilde gee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede product, snel geleverd ondanks de drukte van sinterklaas. 5 sterren met een aantekening: Een mooie buitenhaard besteld, ik was vergeten hoes mee te bestellen. Meteen e-mail achteraan gestuurd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem

Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in vuur, warmte en gezelligheid. Het enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variërend van vuurkorven en tuinhaarden tot vuurtafels en terrasverwarming. U vindt nergens anders een uitgebreider aanbod!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

261 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

56 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Duidelijke website, snelle levering

8 de agosto de 2024

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Goed om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Hartelijk bedankt voor uw review!

"Voor 17.00 besteld, morgen in huis", loze belofte

Eerder schreef ik een boze review omdat de belofte voor 17.00 bestelt, volgende dag in huis niet nagekomen werd. Dat is nog steeds zo, maar de kwaliteit van het rooster is wel supergoed. Daarom deze bijgewerkte review.

13 de agosto de 2024

Beste Stefan,

Bedankt voor aangepaste review. Helaas zijn we afhankelijk van DHL voor het waarmaken van de levertijden maar begrijp dat dit enige ongemak kan opleveren. We bedanken u voor uw review en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, die helaas niet compleet was, vanwege kleine voorraad.

1 de agosto de 2024

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat de bestelling niet compleet was. We wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop.

Top service!

Top service!
Gietijzeren kachel besteld, maar bleek wat kleine productiefoutjes te hebben. Na kort en snel overleg met de helpdesk afgesproken om het product te vervangen.
Volgende dag werd de nieuwe al geleverd!
Absolute aanrader!!

1 de agosto de 2024

Beste Robert,

Hartelijk bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat het probleem is opgelost.
We wensen u veel plezier met de haard.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Schanier van het deurtje is af gebroken…

Schanier van het deurtje is af gebroken bij het deurtje dicht doen.
Beetje jammer het is het geld niet waard.

17 de julho de 2024

Beste Mario,

Jammer om te vernemen dat uw product defect is. U kunt via de email foto's sturen van het defect zodat wij dit naar de leverancier kunnen sturen aangezien dit niet zo snel hoort te gebeuren.

Onze excuses voor het ongemak, we zullen een passende oplossing voor u vinden.

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering.

16 de julho de 2024

Beste Marjan,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Heel veel plezier met uw aankoop.

KON/KAN NIET BETER!

Vlot en eenvoudig bestelproces. Scherpe prijzen en vlotte levering. Ook goed verpakt. Kon/kan niet beter!

4 de julho de 2024

Beste Johan,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. We zien u graag weer terug bij onze webshop.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering niet zoals aangegeven

Levering de volgende dag? 5 Dagen na de bestelling kwam hij licht verbogen in een zwaar beschadigde doos aan.
Product is prima.

4 de julho de 2024

Beste Hans,

Jammer om te vernemen dat uw product niet volgens de norm is geleverd, dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest.
Helaas kan ik uw bestelling niet vinden om hier verder op in te gaan.
Ik hoop dat u toch veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Nog veel te leren...

Vuurkorf besteld voor mijn zwager zijn verjaardag. Wat blijkt: het product niet op voorraad... apart dat het wel wordt aangeboden. Daarnaast moest ik er na 4 dagen zelf achterkomen door contact op te nemen. Geen melding, geld wordt ook niet tijdig teruggestort, kortom een enorm slechte ervaring met dit bedrijf!

12 de junho de 2024

Beste Sander,

Onze welgemeende excuses voor de vervelende shopervaring en het feit dat u niet op de hoogte bent gehouden, dit is niet onze normale werkwijze. Het product was inderdaad niet op voorraad en door een systeemfout in onze voorraad werd het product alsnog aangeboden op onze site. Het geld hebben wij gelijk naar u teruggestort, het duurt echter even voordat u dit kon zien. Nogmaals onze excuses!

Cadeau besteld voor vaderdag

Cadeau besteld voor vaderdag, een vuurschaal die na een tijd lang buiten staan verroest wordt.
Komt ten eerste aan in een zwarte zak eromheen, reden hiervoor zou zijn dat het te zwaar is om in een doos te verpakken. Beetje gek want mijn nieuwe bank, fiets of eettafel kreeg ik ook in een doos….
Na uitpakken van de zak treffen we een vuurkorf aan de al half verroest was, en daarbij ook nog een zwart af gaf.
Reden wat hier voor werd gegeven is dat het bedrijf het al buiten zet, zodat het proces al in gang is gezet. Vond dat zo raar. Als ik schoenen koop is daar ook al niet in gelopen om ze alvast voor mij in te lopen.
Blijkt dat je zelf ook nog eens mag opdraaien voor de retour kosten, ook zo jammer als een bedrijf dat hanteert.
Kortom, dit “cadeau” houdt mijn man zelf maar want het lijkt wel een oud en gebruikt ding wat je anders geeft voor vaderdag. Heb een nette e-mail gestuurd met foto’s en eventueel een oplossing maar er werd kort en bondig op gereageerd met bovengenoemde antwoorden. Zeer teleurgesteld want goedkoop was het zeker niet!!

5 de junho de 2024

Beste Angela,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw bestelling bij onze webshop.

Door middel van e-mails en productteksten proberen wij onze klanten van te voren te informeren over welk product zij aankopen. Ook bij uw aangekochte vuurschaal staat dit vermeld in de product omschrijving. Het roesten is een effect van Cortenstaal en wordt naar maten de vuurschaal buiten staat een egale roestkleur wat ook de charme aan het product geeft.

We hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben over uw aangekochte artikel en hopen dat u toch veel plezier zult hebben van de vuurschaal.

Mooie vuurkorf

Een mooie korf precies volgens afbeelding. Bezorgen was niet duidelijk duurde 5 dagen.

24 de maio de 2024

Beste,

Bedankt voor uw review! Voor de verzending zijn wij helaas afhankelijk van een externe vervoerder, waardoor wij geen 100% garantie kunnen geven op de levertijden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima info via hun website over hun…

Prima info via hun website over hun producten en snelle verzending van een wat blijkt prima product dat geheel aan mijn verwachtingen voldoet.

24 de maio de 2024

Beste Marijke,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat uw bestelling voldoet aan uw wensen. We wensen u dan ook veel plezier met de aankoop!

Zeer onvriendelijke klantenservice

Zeer onvriendelijke en klant onvriendelijke klantenservice. Dit hoort het paradepaardje van het bedrijf te zijn. Ook trage afhandeling retouren. Reageren niet of slecht op mail. Hier ga ik noooooit meer bestellen!!

27 de maio de 2024

Beste,

Excuses voor de vervelende shopervaring. Er is contact geweest met de klantenservice. Het pakket is inmiddels retour en het bedrag is teruggestort. Nogmaals onze excuses!

Super service!

Vriendelijke klantenservice, producten snel ontvangen en heel blij mee! Wij gaan deze zomer genieten van onze tuinhaard.

20 de maio de 2024

Beste Hillie,

Bedankt voor uw review, wij wensen u veel plezier met de tuinhaard!

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. 100cm diameter genomen, prijs kwaliteit scheelt dit toch een pak tegenover de 150cm . Maar past perfect. Je kan er een aardig kampvuurtje in stoken.

20 de maio de 2024

Beste Johnny,

Hartelijk bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met het product.

Super bedrijf

Super snelle respons, super snelle levering en super behulpzaam door Ofyr direct op de juiste plek te zetten ipv op de oprit te zetten en je het verder uit te laten zoeken.
Kortom, zeker een aanrader!

17 de maio de 2024

Beste,

Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met het product!

Overzichtelijk.

Overzichtelijk.. Snel besteld en snel gekregen.

3 de maio de 2024

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk bedankt voor uw review!

Mooie dingen

Mooie dingen, snel opgestuurd, fouten heel snel en vriendelijk verholpen. Mijn complimenten !

29 de abril de 2024

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!