Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gister 27 september met 11 dames een middag arregement gehad. Geboekt: 5 Spellen met aansluitend barbecue in een ibiza vibe, overdekte veranda's met houtkachels waar je kan loungen, live open keu... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meerkamp activiteit gedaan met vriendengroep (o.a. quad en 4x4) + Loetje biefstuk workshop. Activiteiten waren leuk en uitdagend en het doorwisselen van de voertuigen onderling ging vlot doordat wij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuk uitje gehad met het werk. Eerst spelletjes spelen om "geld" te verdienen, waarna we in teams mochten bieden op ingrediënten om zelf een maaltijd in elkaar te zetten. Gezellige locatie en o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via het bedrijf waar mijn vrouw werkt een bedrijfsuitje gevierd. Meegedaan met ExpeditieRobinson. Geen flauwe activiteiten maar uitdagende!. Vooral het expeditie T shirt wat we kregen was erg leuk. We... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, Hummer of Porsche. Van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje Motorspektakel. Bij VVC wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

109 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Top ervaring

Wij hebben bij VVC Adventure meegedaan aan de activiteit terreinrijden en het was een geweldige ervaring. De instructeurs waren enthousiast en duidelijk. Dankzij hun begeleiding was het niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend leerzaam. De service van het bedrijf was uitstekend: vriendelijk, professioneel en goed georganiseerd. Kortom, een fantastische dag die we zeker aanraden!"
Babette en Iwan

8 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele oude toestellen en niet vrijgezellen waardig

Bij aankomst was het al niet zo als op de website beschreven staat.
Sommige van ons hadden een biertje al op maar gingen ook uit wanhoop drinken om er beste van te maken. Je zou denken dat het meer allemaal gebeurt op het achtterrein. Maar helaas. Hier moet je het moet doen.
Je komt binnen en moet gelijk aan de slag je krijgt een instructier mee die net van school komt kijken en al gauw opmerkingen maakt die niet kunnen.

Bij elk toestel wat er buiten staat. Is wel iets kapot. Of word al gewaarschuwd dat je er rustig mee aan moet doen omdat het al verouderd is. Nu tot mijn stomme verbazing zie ik dit in meerdere reacties voorbij komen van al ruim 3 jaar geleden.

Wat een leuke en mooie gezellige vrijgezellen feest dag had moeten zijn is eigenlijk door deze dag in het niets gelopen. Ik ben normaal niet van een revieuw schrijven. Maar ik raad het iedereen af om hier naar toe te gaan.
Zonder dat de eigenaar alles vernieuwd..
Het zijn " maar springkussen onderdelen " dus echte kosten zullen ze niet hebben .. koop nieuwe bescherming voor alle activiteiten.. alles valt letterlijk uit elkaar.

Zwaar teleurgesteld in hoe deze dag verlopen is en zeker voor de vrijgezel het is dat we dag leuk hebben kunnen afsluiten ergens anders.

21 de junho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top uitje

Wij hebben een heel leuk teamuitje gehad bij VVC adventure! We begonnen met een geslaagde Bob Ross cursus en eindigden de dag met een BBQ.

12 de junho de 2025

Super geregeld!
We hebben een topdag gehad met 4x4 offroad en tal van andere gave activiteiten. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Bedankt voor het meedenken en de soepele planning, het was echt een geweldige ervaring.

Stoere en leerzame 4x4-cursus
Onlangs heb ik meegedaan aan de 4x4-cursus bij VVC Adventure en het was een onvergetelijke ervaring. Het terrein was uitdagend. De instructeurs waren relaxed en gaven duidelijke aanwijzingen. Een aanrader voor iedereen die een avontuurlijke reis gaat maken.

Leerzame slipcursus

Leerzame slipcursus
Vandaag heb ik een slipcursus gevolgd en het was echt de moeite waard! De uitleg was helder en er werd goed de tijd genomen voor iedereen. We hebben veel geoefend: slippen, remmen, uitwijken… en geloof het of niet, op de terugweg kon ik mijn nieuw geleerde skills meteen toepassen bij een noodstop. Echt een eyeopener!

Bedrijfsuitje geslaagd

Bedrijfsuitje geslaagd
Als personeel hebben we het uitstekend naar onze zin gehad. De locatie was sfeervol aangekleed, het personeel vriendelijk en attent. Het buffet bood genoeg keuze en de sfeer zat er meteen goed in. Een fijne plek om met collega’s samen te zijn en te genieten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige plek voor een geslaagde…

Geweldige plek voor een geslaagde groepsdag
Deze locatie is perfect voor een gezellige en actieve dag met een grote groep. De tour met e-shoppers, landrovers en stoere Carvers viel bij iedereen in de smaak. We hebben veel gelachen onderweg en genoten van een uitstekend verzorgde BBQ.

Leuk uitje collega’s

Met zo’n 60 collega’s waren we te gast. We begonnen met Expeditie Robinson, perfect voor teambuilding, gevolgd door sumo worstelen, een quadwedstrijd en 4x4 rijden over de zandvlakte. De Green Egg BBQ ’s avonds was een welkome verrassing – geen standaard sateetje maar een echte belevenis!

Geslaagd vrijgezellenfeest!

Wij hebben het vrijgezellenfeest Bassie gedaan met o.a rijden op een quad en een scootmobielrace. We hebben een leuke dag gehad alles was prima geregeld.
Onze vrijgezel die een mega Bassie een Adriaan is heeft de dag van zijn leven gehad!

7 de junho de 2025

Topservice

Topservice! Door persoonlijke omstandigheden de 4x4 moeten afzeggen. Gelukkig fijn meegedacht en ondanks geen annuleringsverzekering mag ik het op een ander moment doen. Bedankt!

15 de fevereiro de 2025

Gelukkig petekind

Mijn petekind is van kleins af aan gek geweest op auto’s (hij werkt nu zelfs in een Autogarage). Tijdens een rit met een vriend kwam hij vast te zitten in de modder. Na een hoop blubber verplaatst te hebben om weer weg te komen, was zijn liefde voor off-road rijden gewekt. Dus wilde ik hem een off-road ervaring kado doen met Kerst. Deze vond ik bij VVC-adventure en hij was helemaal gelukkig met zijn kado. Door omstandigheden lukte het niet om binnen de geldigheidstermijn de voucher te verzilveren. Met een 'nee heb je ja kun je krijgen' heb ik contact met VVC opgenomen. Ze hebben met mij meegedacht en het probleem opgelost, gevolg een gelukkig en opgelucht petekind die toch kan gaan genieten van zijn off-road ervaring Dank jullie hartelijk voor jullie prima services Met vriendelijke groet L. Van der Steen

3 de janeiro de 2025

Slipcursus TOP!

Slipcursus TOP!

De slipcursus was top, hele goede instructeur. Prima auto en alles goed geregeld. Ik zou het morgen zo weer doen. Aanrader!!

14 de dezembro de 2024

Top service

Wat ontzettend fijn dat dit bedrijf zo flexibel, snel en professioneel met ons heeft meegedacht. Vanaf de boeking en ook bij het verplaatsen van de activiteit. Dank daarvoor!

18 de dezembro de 2024

Top geregeld,

Top geregeld,
Ik had in mijn hoofd zitten dat de slipcursus in Rosmalen zou zijn.
'S-morgens kwam ik net voor vertrek er natuurlijk achter dat dit niet goed was.
Ging op dat moment het tijdstip in Almere onmogelijk halen.
Na telefonisch contact waren ze heel begripvol en mocht ik de cursus op een ander tijdstip plaatsen.
Heel dankbaar voor.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Patrick

23 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijfsuitje met 63 personen.

Zaterdag een bedrijfsfeest gehad met 63 personen, vanaf vertrek tot aankomst geweldig, activiteiten waren super, spelbegeleiding was top, barbecue was lekker, bediening was vriendelijk, het weer was ook nog prima, kortom een aanrader voor iedereen. Nogmaals complimenten en graag tot ziens.

Groetjes team FMI

19 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.