2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

11 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee keer klant geworden van VvE WijSamen

In 2015 lid geworden, woning verkocht in 2022 en kwam ik in nieuwe VvE terecht. Die beheerder bakte er niks van zijn zijn we na twee jaar met die VvE overgestapt naar VvE WijSame. Inmiddels weer 2 jaar klant van VvE WijSamen. Alles strak getrokken, alle buren hartstikke tevreden. Gewoon goed geregeld

1 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kunnen alleen maar positief zijn… heel mensgericht.

Wij kunnen alleen maar positief zijn over het beheer en de betrokkenheid van met name de eigenaar van WIJSAMEN. Helaas zijn ze op dit moment onze beheerder niet meer, omdat het VvE bestuur van het Chopinplein de objectieve adviezen van WIJSAMEN ten aanzien van een veel te duur project niet wilden horen. Wij hebben enorme betrokkenheid ervaren, zelfs toen hun oud medewerker (KD), die bij meerdere VvE's destijds schade heeft berokkend, overgenomen werd door ditzelfde VvE bestuur als externe voorzitter. WIJSAMEN heeft de mensen gewaarschuwd en de eigenaren hebben hem uiteindelijk ook kunnen wegsturen. WIJSAMEN is vooral heel mensgericht en zelfs toen ze moesten overdragen hebben ze op de valreep de mensen nog geholpen met de uitgevallen verwarming (omdat Twinns nog niet bereikbaar was). Helaas zitten wij nu bij Twinss beheer en dat is absoluut geen verbetering. Een bureaucratisch kantoor, heel traag, willen geen offertes laten zien van toegezegde werkzaamheden, geen goed woord voor over. Laten oude mensen in de kou staan. Wij willen WIJSAMEN graag terug als beheerder.

15 de abril de 2026

Even verder zoeken

Bent u op zoek naar een VvE beheerder die werkt met een vaste VvE manager, een Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP) opstelt en uitvoert, tijdig offertes aanvraagt en adviseert bij zowel periodiek als groot onderhoud? Daarnaast verwacht u dat reparatieverzoeken voortvarend worden opgepakt, de begroting aansluit op het MJOP, de boekhouding zorgvuldig en correct wordt gevoerd en de Algemene Ledenvergadering tijdig wordt uitgeschreven. Goede telefonische bereikbaarheid, beantwoording van e mails binnen drie werkdagen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn daarbij voor u vanzelfsprekend.
Op basis van onze ervaringen moeten wij constateren dat deze verwachtingen niet worden waargemaakt door WijSamen, ondanks dat deze punten wel in de offerte worden toegezegd. In de dagelijkse praktijk blijft de uitvoering van de dienstverlening ver achter bij wat is afgesproken. De kwaliteit van de dienstverlening is structureel onder de maat.
Verbeteringen die in het verleden zijn toegezegd, blijken herhaaldelijk niet te worden gerealiseerd. Er is sprake van een hoge wisseling van VvE managers en de gevoerde boekhouding voldoet niet aan de eisen en kan de toets van een financiële commissie niet doorstaan.

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grootste oplichters kijk uit met deze…

Grootste oplichters kijk uit met deze vve beheerders ze rouleren onderling adressen en halen vve potten leeg geld verduistering plannen samen met deurwaarderskantoor boitenluhrs en zij hebben kennissen die bij gemeente denhaag werken en zowel bij de rechtbank medewerkers die vervalsen van papieren en oproepen en nep bevelen van justitie briefingen getypt door hen zelf kijk uit met deze slinkse partijen karel dansen en inge balk en farzaneh zijn de oplichters van deze bedrijven als je enig deze namen tegen komt houdt afstandt en als je te laat bent dan gelijk een advocaat/raadsman in dienst te nemen

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Wijsamen Slechte communicatie en onprofessionele service door Wijsamen

Zeer slechte ervaring met Wijsamen. Ze hebben alle e-mails en telefoontjes compleet genegeerd, zelfs toen ik een kennismakingsgesprek wilde inplannen. De slechte communicatie en het gebrek aan basisservice maken duidelijk dat ze niet betrouwbaar of professioneel zijn. Ik zou Wijsamen aan niemand aanraden die op zoek is naar serieuze VvE-begeleiding.

25 de abril de 2025

Veel loze beloftes

Veel loze beloftes. Laatste 2 jaar een en al drama. Onderbezet. Werknemers komen en gaan. Zegt genoeg. Red je VVE en neem heft in eigen handen. Onbetrouwbare partij.

9 de janeiro de 2025

Oplichters

Dit bedrijf is onbetrouwbaar en zeer onprofessioneel. Onze VVE heeft veel vervolgschade door niet/onjuist afhandelen van onderhoud en het verkeerde adviezen aan de VVE. Bovendien hebben we geen enkel boekjaar kunnen afsluiten vanwege onjuiste afhandeling administratie en uitblijven van toelichting. Het lijkt erop dat ze geld van onze VVE hebben verduisterd. Het staat vast dat dit niet volgens afspraak is gelopen.

Ze komen geen van de afspraken na en laten het bovendien om op tijd vergaderingen in te plannen. Ik ben blij dat we hier nu weg zijn. We proberen nog wel geld terug te krijgen, dat ze onterecht hebben geïnd.

Al met al; sla deze beheerder over! Ze kopen reviews, trap hier dus niet in!

1 de outubro de 2024

Unprofessional company

I absolutely do not recommend this company. Stay away from them. They are the vve managers of our building since January 2022. We joined as owners in November 2022.

They are super slow, unresponsive and will find millions excuses. Not a single complaint was heard nor a single problem solved, raised by us or by other owners. But be assured that they will come for the money monthly.

You try to get them to do their job? Well, then they will only tell you to read the laws and what is NOT their responsibility, instead of trying to help.

A professional company looks way, way different!

11 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doen niet wat ze beloven

Ze doen niet wat ze beloven, reageren nergens op en komen afspraken niet na. Ook de telefonische bereikbaarheid wordt steeds minder. Wil je overstappen naar een andere beheerder, dan raad ik deze ten zeerste af.

4 de setembro de 2023

De slechtste dienstverlening ooit

De slechtste dienstverlening ooit. Plannen geen vergaderingen, maken geen notulen, overhandigen geen stukken, zijn slecht bereikbaar, reageren niet op email, voeren geen reparaties uit, innen wel geld.

22 de janeiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.