Reeds enige jaren klant bij WAM Denim en al altijd heel tevreden geweest! Zowel van informatie, vriendelijkheid medewerkers als expertise. Mijn persoonlijk pluspunt: de paspoppen in de wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wam Denim Grote straat Maastricht . Mooie kledingwinkel met mogelijkheid tot vele combinaties. Ook zeer goed bijgestaan door medewerker Jawad voor wie geen moeite te veel was met veel ervaring en v... Ver mais
OBS! OBS! Kjøpte 3 skjorter til samlet pris på €170,- som ikke er billig, men akseptabelt. Fikk inntrykk av at det var levert inkludert ALT! Får varen levert via UPS/post i butikk.... Ver mais
Das Unternehmen agiert bei Retouren in höchstem Maße unseriös. 1. Die Retoure ist auf der Homepage praktisch nicht auffindbar. Immer wieder kommen 404 Fehlermeldungen (Seite nicht gefunden) um d... Ver mais
Detalhes da empresa
Wam Denim is in 2001 opgericht door drie broers en is sindsdien een familiebedrijf. In Nederland, België en Duitsland hebben wij meer dan 30 winkels, en vanuit onze webshop leveren wij onze producten aan klanten over de hele wereld. Wam Denim is actief op veel vlakken binnen de herenmode, van casual tot chique. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren.
Informações de contato
Gooiland 1, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
- (+31)085-2387300
- klantenservice@wamdenim.com
- www.wamdenim.com
Não respondeu a avaliações negativas
Very unpleasant sale person
I bought for 300euros men clothes in Rotterdam shop, closed to beurs. The sales woman was stressed, pushy and not patient.
I was almost about to quit the shop without buying anything.
I had the feeling I was in a very bad neighborhood with someone looking for trouble.
It made the shop look like a low class market clothes.
I won't go anymore to this shop.
Super aardige verkopers en mooie kleding
Super aardige verkopers, niets was teveel. Mooie kleding. Tevreden klanten👍🏼
Kundig geholpen in Leeuwarden
Kundig geholpen in Leeuwarden
Vriendelijke en behulpzame verkoopster
Vriendelijke en behulpzame verkoopster, veel hulp en nuttige tips gekregen bij het samenstellen van een outfit. Zonder opdringerig te zijn.
Super vriendelijke verkoopster altijd…
Super vriendelijke verkoopster altijd met een glimlach, ga altijd met plezier naar de winkel en word goed geholpen en erg professioneel.
Vaste klant in het Outlet Sugar City!
Wat een fijne winkel
Wat een fijne winkel! Afgelopen Zaterdag de winkel bezocht en ik was aangenaam verrast super mooie kleding, en het personnel was vriendelijk en erg behulpzaam. Ik kom hier zeker weer terug.
The style outlet Sugar City
Fijne winkel(mensen), mooie kleding
Laten je zelf rustig kijken. Geven je de tijd ook al was het al tijd! Hebben mooie kleren. En kreeg gelijk korting op 1e aankoop.
Supervriendelijke verkoopster in…
Supervriendelijke verkoopster in Oostende.
Vriendelijk
Behulpzaam
En kent haar job, niks is haar teveel 💯
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Telefoonnummers van vestigingen zijn niet in gebruik, en de klanten service is onduidelijk en reageert slecht tot niet.
Onredelijke klantenservice
Wam Denim verwachtte dat ik binnen één werkdag de gestuurde artikelen terugstuurde, ondanks dat er een WETTELIJK termijn is van 14 dagen. De klantenservice had hier zowel telefonisch als via mail lak aan en wilde niet verder in gaan op meegestuurde wettelijke artikelnummers. Nadat ik Wam Denim om officiële gegevens vroeg om een rechtzaak aan te spannen, wisten ze niet hoe snel ze zich moesten verontschuldigen en het geld terug over te maken
Ik wordt altijd erg prettig geholpen
Ik wordt altijd erg prettig geholpen, vakkundig personeel die direct zien wat goed combineert. Bovendien is de stijl van Wam Denim helemaal naar mijn smaak. Winkel Amsterdam The Style Outlet
Super vriendelijk en heel behulpzaam!
Super vriendelijk en heel behulpzaam!
Online slechte service
Ik ben een trouwe klant bij Wam Denim winkel en tevreden over de kleding die men heeft. Ik had nu echter online kleding gekocht, wat uiteindelijk een maat te klein was. Omruilen kost 7 euro, en ruilen in een fysieke winkel is niet mogelijk!
De nieuwe zending heeft 1,5 maand geduurd, want moest nog uit verwegistan komen.
Twee keer een mail gestuurd met navraag en uiteindelijk verzoek tot annulering van de order ivm lange levertijd, maar geen reactie. Uiteindelijk de order toch geaccepteerd om verdere kosten of correspondentie te voorkomen.
Goed advies
Zeer attente behulpzame raadgevende…
Zeer attente behulpzame raadgevende klantvriendelijke medewerkers
A very nice experience
The Wam Denim products are all truly beautiful, amazing and elegant. While the customer care staff at Wam Denim are the best people ever. They are really caring, helpful and kind people. I am forever grateful to them. Thank you so much! ❤️ -From Charmaine Tanti from Malta, Europe.
Gisteren op de fiets van Dordrecht naar…
Gisteren op de fiets van Dordrecht naar centrum Rotterdam gereden. Wij liepen langs de winkel van Wam Denim en mijn oog viel op 2 prachtige overhemden met kleurrijke bloemmotief. Ik werd aangesproken door een zeer aardige dame die heel behulpzaam was. Leuke korting op 2e overhemd gehad. Blij met mijn aankoop.
Kwaliteit verhouding prijs is top.
Kwaliteit verhouding prijs top
Bediening Engels sprekende dame in de Muntstraat Maastricht super...neemt zich alle moeite voor me.
Mijn favoriete winkel.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.