Wapwinkel.nl Avaliações 106

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting. Kleine bestelling geplaatst. Na 4 weken nog niets ontvangen. Geen communicatie mogelijk. Als ik nul sterren kon geven was dat passender.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoals iedereen al zegt ben ik ook opgelicht. In het verleden was alles hier top geregeld en kwamen bestellingen gewoon binnen. KOOP HIER NIETS. contactformulier invullen heeft geen zin. ze stur... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

23 januari wat besteld zo te zien met me domme hoofd want lees hier nu al dat veel mensen problemen met leveringen hebben ik wacht nog steeds op me producten ze reageren niet op mail of wat dan ook nu... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Party spullen om te roken, te snuiven, te kweken en alle gadgets die jouw weekend zo compleet maken. Van lege buisjes tot natrium en van paddokweekset tot wietzaadjes. Alles discreet verstuurd, uit voorraad leverbaar en tegen groothandel prijzen. Onze wapshop en chillwinkel heeft 500 producten uit voorraad leverbaar.

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

106 avaliações

Oplichting

Als ik nul sterren kon geven was dat passender.

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 22-11-2025 een bestelling geplaats…

Op 22-11-2025 een bestelling geplaats te waarde van 87,19 onder bestelnummer ORD-221125600864794 en ondanks meerdere emails en tickets heb ik nog steeds niks mogen ontvangen. Lijkt alsof sinds november 2025 iets is mis gegaan met de webshop, ze zijn nog wel online maar versturen geen van de bestellingen....

22 de novembro de 2025

Waardeloos

Inmiddels 3 weken aan het wachten.
Geen reactie op een mail gekregen.
Failliet?

18 de março de 2026

OPLICHTERS

Zoals iedereen al zegt ben ik ook opgelicht.

KOOP HIER NIETS.
contactformulier invullen heeft geen zin. ze sturen niks terug.

21 de março de 2026

wapwinkel = wrakwinkel

9 maart besteld en niks ontvangen.
mail wordt niet op gereageerd en die ticket doen ze ook niets mee.
Ben blij dat ik niet meer besteld heb.drummer

27 de março de 2026

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. 10 januari 2026 een bestelling gedaan, ik kreeg de bevestiging en verder niets. Geen bestelling binnen gekregen en na herhaaldelijk gemaild te hebben geen reactie terug gekregen. Bestel hier niet!

10 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wapwinkel zijn oplichters sinds…

Wapwinkel zijn oplichters sinds 3maanden niks meer geleverd geen contact geen reactie email kan nergens me geld terugstorten Wapshop is hele andere mensen worden gek gemaild gebeld ze staan er helemaal buiten werd zelf teruggebeld door Wapshop top service 5sterren voor Wapshop onthoudt die

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wapwinkel leverd niet en is niet bereikbaar

Had ik maar de reviews gelezen,maar te laat bestelling geplaatst 26-02-2026 maar niks ontvangen zijn niet bereikbaar reageren niet op support-ticket,Wat gooit dat bedrijf zo zijn eigen ramen in terwijl het al jaren goed ging laatste bestelling in september werd ook netjes geleverd.Mensen wees gewaarschuwd NIET BESTELLEN MEER BIJ WAPWINKEL.NL

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan nooit ontvangen en bedrijf niet bereikbaar

Bestelling gedaan, ontvangstbevestiging met ordernr per mail gekregen. Bestelling niet ontvangen, email naar support en verkoop mailadres gestuurd die komen onbestelbaar retour. Contactformulier via website ingevuld maar het veld waar je je emailadres moet invullen is geblokkeerd en het is een verplicht veld dus je kunt het formulier niet versturen. Duidelijk oplichters.

16 de fevereiro de 2026

Niet betrouwbaar

Ik heb nog steeds niets gekregen, besteld en betaald op 14/2. Geen levering langs PostNL
Niet te bereiken noch telefonisch noch per mail.
Lijkt sterk op oplichting!

28 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.