Det var lätt att komma i kontakt med kundtjänsten. Det var riktigt bra och avgörande att man kunde betala via Klarna och faktura. Förpackningen var riktigt bra och proffsigt packad (ett objektiv... Ver mais
Främst så var priset väldigt lockande, billigast på marknaden. Kundservicen var riktigt bra, svarade snabbt och konkret när jag hade en fråga angående frakten. Det enda ”dåliga” var väll leverans... Ver mais
Hej, Webtronic hade det bästa priset, leveransen var snabb, och sen så hade jag någon fråga kring minneskortet som följde med och den besvarades snabbt.
Jag upplevde en ganska snabb leveranstid när jag beställde kameran på en fredag och fick den levererad redan nästa torsdag. Jag är väldigt nöjd med kameran. Ett plus för kundservicen som svarade på mi... Ver mais
Webtronic
Fosievägen 4, 21431, Malmo, Suécia
Bra priser och utbud. Leveransen via DHL var dock helt oaviserad så det var ren tur att jag var hemma och kunde ta emot.

Beställde en ny Nikon D850,
Snabb leverans och varan helt enligt beskrivelse, jättenöjd, kommer absolut att handla mer härifrån 👍

Resposta da Webtronic
Jag köpte en kamera och leveransen var snabb och kameran perfekt. Allt var helt OK och jag är så nöjd.

Sjukt bra priser! Bra och snabbt kundbemötande. Snabb leverans! 5/5

Resposta da Webtronic
Jag är mycket nöjd allt funkade kanon bara plus. Kommer att handla igen.

Resposta da Webtronic
Lite längre leveranstider, men det skulle vara fel på leverans firman. Kundsupporten var jätte snäll att lösa detta fort.

Resposta da Webtronic
Det var lätt att komma i kontakt med kundtjänsten.
Det var riktigt bra och avgörande att man kunde betala via Klarna och faktura.
Förpackningen var riktigt bra och proffsigt packad (ett objektiv som kan vara ömtåligt).
Jag fick den levererad till min dörr inom 1 vecka.
Jag blev aldrig kontaktad innan och fick heller inget trackingnummer, så det var bara tur och ren slump att jag var hemma. Så den biten kunde ha varit bättre.

Resposta da Webtronic
Köpte objektiv till min Olympus kamera. Snabb leverans, allt gick smidigt. Rekommenderas.

Resposta da Webtronic
Allt fungerade bra med snabb leverans och full belåtenhet med produkten.

Resposta da Webtronic
Snabbt, bra, bra uppföljning och kommunikation

Resposta da Webtronic
Främst så var priset väldigt lockande, billigast på marknaden.
Det enda ”dåliga” var väll leveranstiden som var på ungefär 2 veckor när det stod mellan 3-5 dagar på deras hemsida, dock är det inget jag personligen har ett problem med.
Riktigt bra, när det är dags för att uppgradera objektiv så kommer jag högst troligt tillbaka :)

Resposta da Webtronic
Väldigt snabb återkoppling ifrån kundtjänst när jag hade en fråga om leveransen. De kunde även svara på exakt leveransdag.

Resposta da Webtronic
Ett mycket Bra pris och varan fanns. Fick även varan levererad hem till mig. Skulle absolut handla hos Webtronic nästa gång jag handlar kamerautrustning.

Resposta da Webtronic
Beställde en Nikonkamera från Webtronic. Jättebra pris och leverans inom ca 9 dagar.

Resposta da Webtronic
Snabbt och enkelt och vilka super priser!!

Resposta da Webtronic
Bästa pris och enkelt att beställa!

Resposta da Webtronic
Beställde en kamera hos Webtronic och la till 4000 kr för ett extra objektiv. Det extra objektivet kunde Webtronic inte leverera inom rimlig tid varför detta köp hävdes. Men Webtronic återbetalar inte det belopp jag betalade för varan utan enbart ett belopp motsvarande det extra objektivets grossistpris vid återbetalningstillfället – 2300 kr. Detta strider mot konsumentköplagens 8e kap. 2a § som klart anger att i händelse av att ett köp hävs så ska ”näringsidkaren ... utan onödigt dröjsmål betala tillbaka vad konsumenten har betalat för varan” (konsumentköplag 2022260 sfs-2022-260). Ett företag som bryter mot konsumentköplagen är inte seriöst.

Resposta da Webtronic
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.