Parts Motorcycle
Empresa responsável vale a pena comprar no site, entrega com valor acessível direto da Inglaterra para o Brasil, top ☺️ 🇧🇷🤞 🇬🇧

Resposta de Wemoto Motorcycle Parts
Wemoto is a leading motorcycle parts and motorbike spares retailer, offering OEM and aftermarket components for service, repair and restoration. Shop brake pads and discs, chains and sprockets, oil and air filters, spark plugs, bearings, cables, levers, lights, batteries and more for thousands of models. Large stock, quick dispatch and knowledgeable customer support help keep your bike on the road. If you experience any issue with your order, please contact us directly before leaving a review so we can resolve it quickly. Most problems are fixed fast once we have your order number and details. Reach us via our help centre, email or phone. We value honest feedback and the opportunity to put things right, and we aim to deliver reliable parts, clear fitment information and great service at competitive prices.
Wemoto Ltd, Unit 7, Grange Road Industrial Estate, BN42 4EN, Southwick, Reino Unido
Normalmente responde dentro de 2 semanas

Resposta de Wemoto Motorcycle Parts
A minha encomenda ainda não chegou. Contactei por email e a resposta foi imediata mas o pedido ainda não chegou.

Resposta de Wemoto Motorcycle Parts
Não estou totalmente satisfeito porque o material que os senhores enviaram dá a sensação que são todos para o mesmo lado isto pela cablagem que é toda igual, quando os originais a cablagem tem tamanhos diferentes de acordo com o lado, se é da direita ou esquerda, frente ou traseira a onde são colocados. Tirei fotos que poderia anexar mas não sei como fazer. Também à outra questão que o piscas da frente tem no suporte um encaixe próprio a onde aperta. Em relação ao envio nada a dizer o artigo chegou em bom estado e a demora é aceitável.