mbt 1 ervaring nu (gaande-einde-juli-2026) mbt order 2x 1L fosforzuur, 5L destil-water, 2x anti-zuur-handschoenen : de producten werken TOP, bestelling-proces via internet gaat TOP, de l... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vandaag onze 1ste order, via 3de partij Candex geplaatst. Alles verliep naar wens: Order was snel geaccepteerd, dezelfde dag verzonden en binnen 24 uur geleverd in stevige verpakking. Rekening was o... Ver mais
Snelle levering van de voegmortel. Bij aankomst bleek dat de verpakking was beschadigd. Na een belletje is er meteen een nieuw pakket verzonden dat een dag later in huis was. Vriendelijke bejegening d... Ver mais
Zie mijn review op Google Gefeliciteerd voor de uitmuntende leverings service. Doe zo vlug mogelijk iets aan uw webshop zodat klanten met een correct btw nr intracommunautaire bestellingen kunnen... Ver mais
Detalhes da empresa
Werken met Merken is een complete online bouwmarkt dat kwaliteitsproducten aanbiedt voor een vaste lage prijs voor zowel particulier als zakelijke klanten. Werken met Merken heeft een ruim assortiment en voorziet klusproducten en benodigdheden in de volgende categorieën: lijm en kit, beschermingsmiddelen, huis, auto, boot, tuin, garage en industrie, elektra, smering, chemicalien, verf, bouw en installatie. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde in Friesland.
Informações de contato
Waardeel 2, 8431ND, Oosterwolde, Holanda
- 0516-850966
- info@werkenmetmerken.nl
- www.werkenmetmerken.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
super
duidelijke website, goede prijzen, goede producten en binnen dag verzonden. Super!

Resposta da Werken met Merken
Dit bedrijf heeft ineens een abnormale…
Dit bedrijf heeft ineens een abnormale prijsverhoging doorgevoerd op de petroleum die ze leveren.
Dit natuurlijk ivbm met IRAN .
Pure oplichting ,deze olie is allang op voorraad in Nederland .
Doos 12 stuks van 36 euro naar 50 euro
En zo zie je maar weer dat iedereen er een slaatje uit probeert te slaan ,zo ook Werken met Merken.
Triest bedrijf .
Zie mijn mail.
Beste
Ik stond op het punt drie dozen van 12 flessen te bestellen .
Echter zie ik dus net dat jullie een waanzinnige prijsverhoging hebben toegepast .
Komt deze olie uit IRAN ??.
Echt onzin dit en misbruik van de situatie gebruik maken ,deze petroleum was al lang op voorraad .
Dacht dat jullie een serieuze onderneming waren ,maar dus niet meer dan een stel oplichters .
Wat een vergissing .
Een doos van 36 euro naar 50 euro is diefstal en oplichting .
Succes met je handel ,we rijden wel naar Belgie .
Zal een mooie review plaatsen op trust pilot.
Groeten John van Malssen
Leidschendam

Resposta da Werken met Merken
Goede service en snelle levering
Snel geholpen met een verkeerd bestelde product en de dag erna in huis. Ideaal!

Resposta da Werken met Merken
Bestelling geheel volgens afspraak geleverd
Bestelling geheel volgens afspraak uitgevoerd.

Resposta da Werken met Merken
Textiel Protector 502 is een topproduct!
Gisteravond besteld en vanmiddag had ik het al in handen! Wat een topbedrijf👍🏻 textiel protector 502 besteld voor de stoffen eetstoelen, topspray. Bedankt wederom lieve werknemers van Werken met merken🙏🏻

Resposta da Werken met Merken
Zeer behulpzaam aan de telefoon
Zeer behulpzaam aan de telefoon. Snel met levering. Goede adviezen. Top producten

Ontzettend snelle verzending
Ontzettend snelle verzending, goede producten

Resposta da Werken met Merken
ik ben een tevreden klant is een goed…
ik ben een tevreden klant is een goed product

Resposta da Werken met Merken
Zijn mijn eerste bestelling bij werken…
Zijn mijn eerste bestelling bij werken met merken,ga deze site zeker onthouden...Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis... Zeer tevreden. 😊

Resposta da Werken met Merken
Petroleum van hele goed kwaliteit
Petroleum van goede kwaliteit en snel, keurig afgeleverd
Door een vriendelijke chauffeur!

Resposta da Werken met Merken
Snelle en correcte levering!

Top!
Overzichtelijke site, bezorging direct de volgende dag en heldere communicatie

Resposta da Werken met Merken
Ma 1 ère commande sur ce site.
J' ai commandé 2 produits de la marque AKEMI.
Commande reçue le jour suivant ,donc rapidement et aussi le prix ,moins cher que sur d'autres sites.
Donc je suis assez satisfaite de mon expérience sur ce site. Merci.

Goed bedrijf
Goed bedrijf. Vlotte en correcte levering en beslist niet duur. Wat wil je nog meer.

Zéér nette medewerkers
Zéér nette medewerkers, vooral Erin :-) indien er een probleem is wordt dit prima en zeer correct voor de consument opgelost!!!

Resposta da Werken met Merken
Het product werd goed duidelijk…omschreven
Het product werd goed duidelijk omschreven, bestellen via de website ging snel en eenvoudig, de levering gelijk de volgende dag ik werd goed op de hoogte gehouden.
Zeker 5 sterren waard