De schoenwinkel in ons dorp is er helaas mee gestopt. Wat nu…..Voor het eerst naar schoenen op internet gezocht en gevonden. Best een beetje spannend een schoen moet tenslotte de hele dag lekker zit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Allereerst; hele mooie betaalbare collectie van prima kwaliteit. Snelle en nette verzending. Goed verpakt, indien nodig retour label al bijgesloten. Niet nodig hoor; heel een blij met mijn bestel... Ver mais
Wijdeman heeft een mooie collectie zowel online als in de winkels in Alkmaar. En heel aardig en bekwaam personeel! Online verzending gaat snel, volgende werkdag in huis
Zoals altijd hele snelle levering, fijne schoenen en ruime keus. Top winkel waar we ook graag voor naar Alkmaar rijden vanuit het oosten van het land.
Detalhes da empresa
Sobre Wijdeman Schoenen
Online shoppen geeft u de gelegenheid om op uw gemak vanuit een luie stoel de collectie te bekijken en veilig te bestellen. Wilt u eerst passen in onze winkels? Plan een afspraak en kom passen in de winkel.
Gratis verzenden boven de 50 euro. Betaalgemak met creditcards, iDeal en PayPal. Vandaag besteld, morgen in huis!
Onze collectie
U vindt bij Wijdeman Schoenen een grote collectie dames modeschoenen, dames comfortschoenen, heren modeschoenen en heren comfortschoenen die zich onderscheiden door kwaliteit en comfort. Voor de heren hebben wij bijvoorbeeld Floris van Bommel en Magnanni in de collectie, voor de dames onder andere Gabor en Hispanitas. Ook in damescomfortschoenen hebben wij een zeer gevarieerd assortiment met topmerken, zoals Durea, Hartje en Xsensible. Bovendien hebben wij een ruime sortering in maten: voor de heren van maat 38 t/m 48 en voor de damesschoenen en damescomfortschoenen van maat 34 t/m 43. Ook heeft u bij ons een ruime keus in wijdtematen en leesten.
6 generaties service en kwaliteit
Al zes generaties lang streeft Wijdeman Schoenen naar de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in leesten, wijdtes en maten en wij staan garant voor goed passend en kwalitatief hoogwaardig schoeisel.
Informações de contato
Magdalenenstraat 18, 1811 JR, Alkmaar, Holanda
- 072 511 7493
- vragen@wijdeman.nl
- www.wijdeman.nl
Pede aos clientes que avaliem
Vijf sterren waard
Vijf sterren waard
Snelle en correcte levering, met vooraf duidelijke informatie over eventuele retourzending.
Snelle correcte service
Snelle correcte service, gratis verzending, retour sticker voorzien in de schoenendoos voor wanneer dat nodig zou zijn.
Perfecte service
Perfecte service! Product snel verstuurd en 2 x telefonisch contact gehad. Uitstekend advies.
Schoenen zitten perfect!
De schoenen zitten uitstekend met mijn…
De schoenen zitten uitstekend met mijn steunzolen en dat voor een heel goede prijs
Snelle levering,
Snelle levering, keurig ingepakt.
Mooie aanbieding.
Perfecte schoenen , goede merken
Goede en duidelijke communicatie
Snelle bezorging van een top kwaliteit schoenen. Communicatie verliep ook heel goed en duidelijk.
Accuraat en snel!
Best spannend
De schoenwinkel in ons dorp is er helaas mee gestopt. Wat nu…..Voor het eerst naar schoenen op internet gezocht en gevonden. Best een beetje spannend een schoen moet tenslotte de hele dag lekker zitten.
We wisten de maat en breedte en het merk. Na wat zoeken de schoen gevonden die ik zocht. We wagen het erop en plaatsen de bestelling. De bestelling was snel verwerkt en verzonden. De volgende dag nog een ander paar besteld en ook dat was bingo.
Daarvoor onze dank.
Bestelling was op tijd.Helaas waren de…
Bestelling was op tijd.Helaas waren de sandalen niet goed voor mij.Het retourneren ging prima, en de terug betaling top😀👍
Schoenen waren er snel en keurig…
Schoenen waren er snel en keurig verzorgd ingepakt
Topwinkel
Ik ben al heel lang klant en supertevreden over Wijdeman❤️❤️❤️❤️. Zeer snelle bezorging en de schoenen zijn van SUPER KWALITEIT ❤️❤️❤️❤️
mooie aanbieding en snelle verzending
Snelle levering 👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.