In de eerste plaats heb ik ik geen track&trace code ontvangen van de verzending op 1-8. In de tweede plaats ben ik er door zelf te bellen achter gekomen dat het pakket geretourneerd was vanwege bre... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Serieus goed aanbod aan wijnen, ook voor een betaalbare portemonnee. Veel informatie op de site en voor ieder wat wils.
Zeer tevreden over wijn.com! Na dat mijn betaling per ongeluk geannuleerd was kreeg ik een hele vriendelijke mail met de vraag of ik hiervan op de hoogte was en of ik mijn bestelling inderdaad had wil... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Wijn.com is een online drankenspeciaalzaak, die meer biedt dan alleen wijn en champagne. Naast ons fantastische wijn assortiment bieden wij ook whisky, rum, gin en geschenken aan. Wij streven ernaar om een perfecte prijs & kwaliteit verhouding te leveren.
Informações de contato
Oranjestraat 10-12, 3111 AP, Schiedam, Holanda
- 010 - 426 59 97
- info@wijn.com
- www.wijn.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel besteld en snelle levering.
Snel besteld en snelle levering.
Bezorger was erg onbeleefd

Prima wijnen
Prima wijnen, levertijd kan wat langer zijn.
Maar als dat geen probleem is kan je hier prima terecht.

Resposta da Wijn.com
Duidelijke web-site met aantrekkelijke…
Duidelijke web-site met aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Resposta da Wijn.com
Ben zo blij met de heerlijke wijn,maar…
Ben zo blij met de heerlijke wijn,maar teleurgesteld dat de kortingkaart twv
€ 30,00 niet toegepast kon worden.Geen idee hoe dat kan.
Code was C899W......
Hartelijke groet,Mw.H.van der Zalm

Top service!
Een lekker doosje wijn besteld. Jammergenoeg ging er iets fout bij PostNL waardoor het doosje nog steeds ergens rondzwerft. Na 1 mailtje werd er direct een nieuwe opgestuurd waardoor wij lekker in het weekend konden genieten van een zeer lekkere wijn. Top service!!!

2 flessen besteld
2 flessen besteld, een daarvan geleverd met een compleet beschadigd etiket, de andere was het verkeerde, oudere jaartal. Mailtje gestuurd, daarna telefoon ontvangen met nutteloze uitleg, jaartal zou niet meer verkrijgbaar zijn, ondanks dat dit nog steeds op hun website besteld kan worden

Resposta da Wijn.com
Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding, lekkere frisse wijn.

Resposta da Wijn.com
Zeer tevreden met het complete…
Zeer tevreden met het complete besteltraject.
Betreft niet alleen het product, maar ook de toevoegingen als kaartje en verpakking.
Perfect.

Resposta da Wijn.com
Mijn zoon was erg blij met de fles wijn…
Mijn zoon was erg blij met de fles wijn die hij voor zijn verjaardag kado kreeg. Het is zijn lievelingswijn. Op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Resposta da Wijn.com
Fijne winkel waar je ook onder goed…
Fijne winkel waar je ook onder goed advies wijn kan proeven.

Resposta da Wijn.com
Pakket werd bezorgd bij Karwei in…
Pakket werd bezorgd bij Karwei in Amersfoort en niet thuis zoals ik had gevraagd.

Resposta da Wijn.com
Ruim voldoende keuze in het assortiment…
Ruim voldoende keuze in het assortiment van wijnen. Levering op het afgesproken datum. Prijs kwaliteit is goed

Resposta da Wijn.com
Als altijd tevreden met bestelling van…
Als altijd tevreden met bestelling van onze rode huiswijn👍

Resposta da Wijn.com
Ik had om een specifieke afleverdatum…
Ik had om een specifieke afleverdatum gevraagd, 4 dagen na de besteldatum en daar is niets mee gedaan en werd er gewoon een dag later geleverd.