Banner for Willab Garden Danmark

Willab Garden Danmark Avaliações 1.227

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super flot produkt. Lækker kvalitet. Men - tilkøbte sæt til sidemontering af døre og når du åbner døren, så træder du direkte ind på et jordspyd. Så lidt en mangel, at monteringssættet ikke kommer me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God, venlig og saglig betjening. Varerne hurtigt modtaget og i overensstemmelse med aftale og ordre. Har handlet med Willab Garden i mange år til fuld tilfredshed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjælpsomhed og interesse for mit problem (en smadret rude) fra start til slut, - en opgave der viste sig at blive mere krøllet end først antaget. Hvis alle kunder oplever en lignende hjælpsomhed/ ser... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået leveret et "Greenroom lean to". Har selv sat det op, og må bare sige følgende: Bliver leveret godt indpakket, så ingen fragtskader. Rigtige gode samlevejledninger, er ikke selv håndværker.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Escrito pela empresa

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flot, lækkert men ikke perfekt.

Super flot produkt. Lækker kvalitet.
Men - tilkøbte sæt til sidemontering af døre og når du åbner døren, så træder du direkte ind på et jordspyd. Så lidt en mangel, at monteringssættet ikke kommer med et ekstra jordspyd, så disse kan monteres på hver sin side af døren i stedet for midt i åbningen.

31 de março de 2026

Hej Kitty.

Tak for din anmledelse.

dejligt du syntes om kvaliteten og huset.
Når man vælger en ekstra dør til, så kan man flytte nedstøbningsjernet ud til den ene side, så det ikke sidder lige hvor man går ind.

MVH Willab Garden.

Dårlig service

Dårlig service.
De vil gerne sælge deres produkter.
Men har man en reklamation tager de det ikke så seriøst.
De tager reklamationerne i rækkefølge siger de.
Nu er det 4 uger siden vi lavede en reklamation.
Og det siger måske lidt??!!

22 de outubro de 2025

Drivhusene holder dårligt

Willab Garden drivhuse er desværre ikke særligt holdbare. Vi købte i 2019 et stort drivhus til ca. 70.000 kr. Over de seneste par år er glaspladerne i taget jævnligt gledet ud af gummilisterne og de skal hver gang med større besvær skubbes på plads. Ifølge forhandleren må man forvente det og melder hus forbi. Det er bare ikke godt nok for så dyrt et produkt, der skulle være bedste kvalitet. Kan ikke anbefales.

19 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt samarbejde gennem mange år

Har handlet med Willab Garden i mange år til fuld tilfredshed.

27 de março de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter gennem mange år. Tak for din positive feedback og for at dele din tilfredshed med os.

Super god service

Super god service

26 de março de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du fik god servic. Tak for din positive tilbagemelding!

Godt tilfreds

Godt produkt

19 de novembro de 2025

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for, at alt forløb tilfredsstillende. Tak for den positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Hjælpsom sælger

Meget hjælpsom sælger, da jeg skulle have ændret min bestilling. Leveringstidspunktet blev ifølge mit ønske udsat og aftalt til uge 10, men leveringen blev alligevel foretaget i uge 7, så jeg måtte have tagpladerne liggende i 3 uger

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du oplevede hjælpsomhed ved ændring af din ordre. Vi beklager meget, at leveringen skete før det ønskede tidspunkt. Vi noterer os din oplevelse. Tak for din feedback.

Reservedelskøb

God hjælp til at købe de rigtige reservedele af en god og venlig sælger.

13 de março de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og en venlig betjening ved køb af reservedele. Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tak for svaret, som dog ikke retvisende

Men så skulle I jo give svar på min første anmeldelse eller endnu bedre på mail.
Tak for svaret. Jeg havde nu fortsat håbet på, at vi kunne have dialogen på mail. Men jeg har oprettet en ny anmeldelse, da det umiddelbart ikke ser ud til, at du har kendskab til mine fremsendte mails og telefon henvendelser. Da vi kontakter jer om vores bestillingsfejl, er jeg bekendt med den høje fragtudgift. Derfor foreslår jeg at vi ikke sender de to lange profiler (holder til gardinet) retur, hvis I ville oplyse jeres udgift på dem. Det får jeg ikke svar på. Til gengæld, og uden at informere os eller at fragtmanden kontakter os, henter I profilen. Vi er ikke hjemme og profilen er placeret i vores carport. Vi tror faktisk i første omgang at der måske har været indbrud e.l. Vi har netop på mail bedt jer afvente indtil afklaring ift. den lange profil. Senere i forløbet tænker jeg I gerne vil have jeres profiler (pga. fejlleveringer) retur og jeg henvender mig igen. Profilerne, som er 3 stk. og den ene er samme længde som gardin profilerne (dvs. 5,3 meter) oplyser I, at dem vil I ikke hente, selvom det skyldes fejl fra jeres side. Lidt naivt aftaler jeg med jer, at det kan jeg håndterer i håbet om at Willab Garden også vil returnere de sidste 1.000 kr. for gardinet, hvilket I oplyser over telefonen, at I vil se på igen. Ift. glassene vil de også bare stå og fylde. Hvis jeg ønskede 4 stk. reserveglas (til taget) ville jeg gerne selv have lov til at bestemme det selv og så kan I jo reducere prisen tilsvarende. Den sidste ting i forhold til de nye profiler var jeres oprindelige levering uge 3, 2026. Det ændres, da vi naturligvis reagerer på det. Som kunde er det frustreret at man ikke modtager svar ift. ens henvendelser. Dernæst den forskel ift. om kunden har lavet en fejl eller om Willab Garden har lavet en fejl.

25 de novembro de 2025

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi har valgt at indrapportere denne anmeldelse, da anmelder 2 gange opretter anmeldelse på samme sag.
Hvilket er en overtrædelse af de gældende regler for brug af Trustpilot.

5 stjerner🤩

Varen var tilgængelig på lager og blev leveret indenfor den oplyste periode.
Ydermere var jeg så heldig at der der lige præcis var rabat den dag jeg tilfældigvis gik ind på hjemmesiden for at bestille☺️

6 de março de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at varen var på lager og leveret til tiden. Det er dejligt, at du også kunne drage fordel af en rabat.
Tak for din positive tilbagemelding!

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du altid oplever hurtig og dygtig betjening hos os.
Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, alt klappede til ug👍

6 de março de 2026

SUPER!👍🏻

Levering til aftalt tid.

Man bliver hele tiden informeret om hvornår og hvordan varerne bliver sendt og modtaget 👍🏻👍🏻👍🏻

4 de fevereiro de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at leveringen var til tiden, og at du var godt informeret om forsendelsen. Tak for din positive tilbagemelding!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fint produkt. Flabet dialog.

Jeg er glad for produktet, men havde en dårlig oplevelse i forbindelse med kommunikation med firmaet. Jeg følte jeg fik “politikersvaret” hvor de blev ved med at svare noget vi allerede var enige om, uden at forholde sig til det, som jeg til gengæld havde ret i.

Til sidst var det en næsten flabet tilgang til dialog, og det hjalp ikke at selveste country manageren kom på tråden.

Hvis man kan undgå reklamationer eller bøvl, så er det fint.

Opdatering: Jeg kan se WB har svaret, og det giver et meget godt billede af hvad man skal forvente. En grov forsimpling af sagens forløb, samt gentagelser af det vi er enige om, uden at forholde sig til sagens kerne. WB har endnu til gode at forholde sig til, hvorfor deres fulde navn, initialer og endda logo er kombineret med den lovpligtige CE mærkning. De gentager blot at CE mærkning er lovpligtigt, hvilket jeg fra start er enig i. Derfor påstanden om politikersvar. Jeg ville bevidst ikke gå i detaljer, men når nu WB er så opsatte på at få dem ud i det åbne. Så kære WB: Hvis i havde sagt “Vi har ikke tænkt over, at vores håndtering af CE mærkning måske kan trække ned på den samlede visuelle vurdering af vores produkt. Det beklager vi. Vi kan ikke tilbyde dig en rabat, men hvad siger du til pose skruer eller en hylde som tak for din ulejlighed?”. Hvis I havde gjort det, så var sagen lukket. Desværre valgte I en forsimpling og et komplet fravær af lydhørhed. Måske I vælger noget andet en anden gang.

12 de fevereiro de 2026

Hej Thomas.

Glædeligt at du syntes om produktet.

Din reklamation handlede om at du ville have vare for 10000 kr, fordi der er de lovpligtige små runde mærker på sikkerhedsglasset. Disse mærker sidder neders i hvert højre hjørne af glassene, som de også gør på eks: bilruder.
Disse mærker skal være på alt sikkerhedsglas som leveres indenfor EU.
De skal være mærket med kode - producent og leverandør.
Disse mærker har du også havde haft mulighed for at se var på alt glas, ved dit besøg på vores udstilling i Middelfart.

Du mente at det var markedsføring fra vores side på din private grund, og et stor problem for dig.

Vi afviste med rette din reklamation, da det ikke er nogen reklamation.

Om du derfor mener det var flabet og politisk, fordi du blev afvist på dit krav.
Kan vi ikke svare på.

Vi syntes det er meget beklageligt at noget som vi som virksomhed skal overholde lovmæssigt, skal betyde en mindre score på produktet her på Trustpilot.

Willab Garden.

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet

22 de janeiro de 2026

Tak for din anmledelse.
Det glæder os du er glad for produktet,
og finder kvaliteten som ønsket.

MVH
Willab Garden

Leveret som aftalt.

14 de janeiro de 2026

Resposta de Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du oplevede leveringen som aftalt.
Tak for din positive feedback!

MVH Willab Garden

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais