Ronduit slechte service en bejegening
Onlangs hadden we een bijzonder teleurstellende ervaring bij dit restaurant, wat jammer is, aangezien we hier jarenlang met plezier kwamen. We hadden online gereserveerd voor 20:15, maar bij aankomst verliep alles verre van soepel.
Bij binnenkomst werd ons direct op een haastige en onvriendelijke manier verteld dat we snel moesten bestellen omdat de keuken om 20:30 zou sluiten. Dit was een verrassing, aangezien het restaurant officieel geopend is tot 22:00. De medewerker die ons hielp was duidelijk gehaast en allesbehalve gastvrij. We kregen het gevoel dat we eerder een last waren dan gewaardeerde gasten.
Toen de pizza werd geserveerd, was het meteen duidelijk dat deze zonder zorg en aandacht was bereid. De pizza oogde haastig in elkaar gezet en de smaak liet ernstig te wensen over – iets wat we hier niet gewend waren na jaren van positieve ervaringen.
Gedurende het eten probeerden we de aandacht te trekken van een van de vele medewerkers, maar niemand leek oog te hebben voor de weinige gasten die er waren. Op dat moment waren er slechts twee tafels bezet, waaronder de onze. In plaats van aandacht te besteden aan de gasten, waren de medewerkers druk bezig met schoonmaken en opruimen, ondanks dat het nog maar 20:55 was. Dit gaf ons het gevoel dat we niet welkom waren en dat het personeel vooral naar huis wilde.
Toen we uiteindelijk besloten om de rest van de pizza mee te nemen, gaven we dit duidelijk aan bij een medewerker. De pizza werd meegenomen, maar tot onze verbazing zagen we deze nooit meer terug – de pizza bleek te zijn weggegooid.
Bij het aankaarten van deze fout bij de leidinggevende, stuitten we op een houding die de hele ervaring nog verder verslechterde. De leidinggevende was ronduit onbeschoft en toonde totaal geen begrip of empathie voor onze situatie. Toen we aangaven dat we niet voor de volledige pizza wilden betalen, omdat deze zonder overleg was weggegooid, werd dit onmiddellijk van tafel geveegd. Zijn reactie was dat we er toch “een paar hapjes van hadden gegeten”? Deze opmerking werd op een denigrerende toon gebracht en telkens als we iets probeerden uit te leggen, werden we in de rede gevallen. Er was geen enkele vorm van gevoelsreflectie of klantvriendelijkheid te bespeuren.
Tot overmaat van ramp weigerde hij ons de naam van de manager te geven toen we hierom vroegen. Dit maakte het voor ons duidelijk: klantvriendelijkheid en service staan hier niet hoog in het vaandel.
Kortom, deze ervaring was een complete afknapper. De arrogantie en desinteresse van zowel het personeel als de leidinggevende zorgden ervoor dat wij hier nooit meer terugkomen. Dit restaurant heeft, in onze ogen, volledig afgedaan.
29 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada