Woonboulevard Poortvliet Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb eettafelstoelen bij hun besteld, was door de stoelen heen gezakt. Uiteindelijk is het toch goed geregeld. Ik mag nieuwe gaan uitkiezen met een dergelijke constructie. Ze regelen het uiteindeli... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 6 jaar brak het stalen frame van ,naar wat ik aan nam een (dure)kwaliteit stoel met verstelbare rugleuning.hierover contact gehad met de klantenservice. Deze vonden het normaal dat dit kon ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overzichtelijke winkel, ondanks de grote omvang. Bij binnenkomst is het prettig dat er een informatie/ontvangst balie is waar je op een prettige wijze geholpen kunt worden. Duidelijke informatie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kasten op maat besteld, alles heel netjes verlopen. Bestelling, bezorging en plaatsing is allemaal heel netjes verzorgd. Top!

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Empreiteiro de adequação de interiores
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de móveis para cozinha
  5. Loja de Móveis para Quartos
  6. Tapeçaria

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

585 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

255 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Maurice maakt het verschil

We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prachtig beeld hoe onze nieuwe aankoop zal staan in ons huis. Hij maakt voor ons altijd het verschil. Weyts mag trots zijn op Maurice en hem alle waardering doen toekomen.

15 de abril de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons en de mooie woorden over onze collega Maurice. Wij zijn erg blij om te horen dat u al vaker volledig naar tevredenheid geholpen bent door hem en hij ook nu weer precies wist waar u naar op zoek was.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop, zullen uw waardering zeker aan hem doorgeven en zien u graag een volgende keer weer terug.

Vriendelijke groet,

Ingrid, Weyts Interieur / Woonboulevard Poortvliet.

Kan niet beter

7 de julho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tim heeft mij fantastisch geholpen met…

Tim heeft mij fantastisch geholpen met het samenstellen van een hoekbank, salontafels, fauteuil en eetkamerstoelen. Met goede adviezen, humor en meedenkend , thnx!

4 de julho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de mooie woorden over onze collega Tim. Wat goed om te horen dat hij u fantastisch geholpen heeft, goed met u meedacht en u goed kon adviseren zodat u de juiste keuze kon maken.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe interieur en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd correct en vakkundig geholpen

Altijd correct en vakkundig geholpen, afspraken worden nagekomen.

25 de março de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Fijn om te horen dat wij u altijd goed hebben kunnen helpen en onze afspraken zijn nagekomen.

Alles goed verlopen chapau

Alles goed verlopen chapau

26 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Daar zijn we blij mee!

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen.

Het is weer gelukt!

Bij het eerste bezoek goede info, technisch en praktisch.
Bij het 2e bezoek liep Verkoper Tim de benen uit zijn lijf.
Meedenken over verschillende mogelijkheden was eindeloos.
Verkoper was vriendelijk en had humor zonder een ander te benadelen.
Kortom, we hebben veel ervaring met Poortvliet en ook deze keer zijn we niet teleurgesteld.

25 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u zich goed heeft kunnen laten informeren tijdens uw eerste bezoek aan ons en u daarna nogmaals langs bent gekomen en onze collega Tim u op een hele prettige manier verder heeft kunnen helpen en adviseren om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed en verder geen zorgen.

24 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat we u goed en naar tevredenheid geholpen hebben bij uw aankoop.

Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en zien u graag nog eens terug.

Groot assortiment.

Groot assortiment.

22 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u te spreken bent over ons assortiment.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Poortvliet verhandeld contracten onder…

Poortvliet verhandeld contracten onder de naam all in house service wat eigenlijk oranje service is.

Laat je niet oplichten dit kost 300 euro. Klink allemaal heel handig maar zodra je afspraken wil maken met deze club begint de ellende.

Koop voor 300 euro een mooie meubel reiniger daar heb je meer aan .

16 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij werken samen met de firma Oranje en zij bieden de All in House service aan. Het spijt ons om te horen dat u niet naar tevredenheid geholpen bent bij uw servicemelding en wij zouden graag willen weten wat er aan de hand is en of wij u verder kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens kunnen inzien?

Klantvriendelijk en service gericht

Klantvriendelijk
Goede communicatie

16 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat wij u klantvriendelijk en servicegericht hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Goede Service

26 de maio de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service.

Koop hier geen badkamer

Alles wat mis kan gaan met onze badkamer en wc, is misgegaan; na 8 weken nog steeds niet alles klaar, terwijl de planning was dat na 3 weken alles klaar zou zijn.

Het adviesgesprek was aangenaam, maar daarna is alles misgegaan.

Installatiebedrijf heeft heel slecht werk geleverd: leidingen niet aanleggen volgens tekening, afspraken niet nakomen, kastjes niet kunnen stellen, overal ligt gereedschap ook waar niet gewerkt wordt.
Personeel gedraagt zich over het algemeen ook niet heel beleefd en de belofte dat alles bezemschoon achtergelaten wordt, werd ook niet nagekomen.

Baderie Poortvliet heeft allerlei fouten gemaakt in de bestellingen (artikelen fout besteld, artikelen niet besteld, late leveringen van de nabestelde artikelen) en spreekt het installatiebedrijf nauwelijks aan op gemaakte fouten en op het zo snel mogelijk herstellen.

De verbouwing zou ongeveer 2,5 weken duren, inmiddels zijn we 8 weken verder en zijn we er echt klaar mee.
Reactie: uiteindelijk wordt het toch steeds opgelost? Nou, tot nu toe niet in ieder geval.

Het enige positieve in dit hele proces is de tegelzetter die het tegelwerk opnieuw kwam doen en echt prima tegelwerk heeft geleverd, zich fatsoenlijk gedroeg en zijn spullen netjes opruimde.

13 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons ontzettend om te horen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien? Wij zouden u graag verder willen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf ons eerste bezoek tot en met het…

Vanaf ons eerste bezoek tot en met het installeren echt een top prestatie geleverd door Woonboulevard Poortvliet.

3 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen, vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis.

Woongenot

Ik ben heel deskundig geholpen door Nicolette van Weyts Interieur! Nooit gedacht dat ik zulke mooie meubels zou hebben wat perfect bij mij past. Ook al is de ruimte die ik heb niet groot is er toch werkelijk een hele mooie combinatie gecreeerd van vorm, kwaliteit, kleur en soort materiaal. Het woongenot is daardoor nu van een hoog level! Dankjewel Nicolette!

10 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat onze collega NIcolette u zo goed geholpen en geadviseerd heeft. Wij hopen dat u veel plezier van uw nieuwe interieur zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Vriendelijek groet,

Service afhandeling

Het probleem met ons gordijn werd snel en goed opgelost.

10 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat we uw servicemelding snel en goed hebben kunnen oplossen voor u.

We hopen dat alles naar wens is en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet.

Fijne winkel mooie bank

Mooie bank, kundige verkoooadviseur die onze wensen heel goed begreep en nette en snelle aflevering

2 de janeiro de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen vanaf de aankoop in onze winkel tot en met de levering bij u thuis.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De betreffende afdeling Montel in dit…

De betreffende afdeling Montel in dit geval nam mijn vraag heel serieus. Ik voelde me begrepen..

8 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zich door onze collega's begrepen voelde en u goed geholpen bent. Dat is voor u belangrijk maar voor ons ook.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie winkel

Mooie winkel, veel keuze, vriendelijkpersoneel.
De communicatie na bestelling zou beter kunnen. Afleverdatum regelmatig veranderd : levering vond plaats in juni ipv maart...

4 de junho de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze showroom en de hulp van onze verkoopadviseurs. Wij begrijpen dat het erg vervelend voor u is dat de levertijd van uw order uitloopt. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat we na kunnen kijken wat de status van uw order is?

Top bedrijf en betrouwbaar

Top bedrijf en betrouwbaar

26 de maio de 2026

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi bedrijf met vakbekwaam personeel…

Mooi bedrijf met vakbekwaam personeel en veel keuze.

27 de dezembro de 2025

Resposta da Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw compliment over onze collega's. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons, ons assortiment en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.