Banner for Woonsquare - Almere

Woonsquare - Almere Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring bij Woonsquare Almere. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kregen we alle rust en ruimte om rustig rond te kijken, zonder dat er meteen een verkoper achter je... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bank aangekocht, maar het leveren met de transporteur Brenger is ronduit slecht in service.Steven was tegen het brutale aan en arrogant. Deze man hoort zeker niet in een service beroep terecht. Woonsq... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Ver mais

Detalhes da empresa

• Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Holanda

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

753 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

2.599 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ilse Terpstra

Zo fijn geholpen door Ilse van de locatie Almere. We wilden graag een snelle levering en hadden zoveel keuze aan bankstellen en bedden die per direct beschikbaar waren. Dankbaar voor de vriendelijke en snelle service!

21 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Dag Eric, dank u voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en hopen u de volgende keer weer terug te zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse heeft mij fantastisch geholpen

Ilse heeft mij fantastisch geholpen. Ik heb de bank gevonden en aangeschaft. Ik zocht al lang en kon niks passend vinden die in mijn woonkamer past. En bij woonsquare gevonden.

20 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Liana, bedankt voor uw mooie review. Ontzettend fijn dat Ilse u goed heeft geholpen met het vinden van uw nieuwe bank. Veel plezier er van alvast!

Goedeavond

Goedeavond

Bij aankomst ben ik vriendelijk geholpen door meneer Akin. Heb m’n bank met liefde bewonderd. Nu wachten tot mijn bankstel binnen is.

Resposta da Woonsquare - Almere

Hoi Priscilla, bedankt voor uw positieve review. Meneer Akin wenst u veel plezier van uw nieuwe bankstel en wij hopen u in de toekomst weer welkom te mogen heten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn goed geholpen door Akin

Wij zijn goed geholpen door Akin. Wij hebben een mooie bank kunnen aanschaffen. Super bedankt voor je service!

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Corina, bedankt voor uw goede review!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkoper Akin heeft zijn tijd genomen…

Verkoper Akin heeft zijn tijd genomen om alles met ons door te nemen. Zeer klantvriendelijk en heel behulpzaam.

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Chayenne, bedankt voor uw positieve review en vriendelijke woorden. Veel plezier van uw aankoop!

Goede begeleiding

We werden goed meegenomen door Ilse met het proces van een goede bank kiezen. Uitdaging zat in het uitkiezen van de stof. We mochten de kleurstaal meenemen en het thuis beter bekijken. Fijne ervaring!

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Menerely, bedankt voor uw review en alvast ontzettend veel plezier van uw nieuwe bank. Succes met het uitkiezen van de juiste kleur!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse is top met het helpen en…

Ilse is top met het helpen en ondersteunen om de juiste type bank te vinden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Alleen maar positief

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Sander, dank u voor uw review, fijn dat alles zo positief is bevallen!

Top ervaring

Eerste bank gekocht met mijn vriend en geholpen door Ilse. Hele aardige vrouw en denk graag met je mee! Top ervaring!

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Merel, dank u voor uw goede review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse heeft ons geholpen met onze eerste…

Ilse heeft ons geholpen met onze eerste bank. Alles ging soepel en we werden goed geholpen. Verder 0 klachten en we raden het absoluut aan!

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Koen, dank u voor uw review en aanrader. Veel plezier van uw aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring met de koop van onze bank

Verkoper Akin was behulpzaam en vriendelijk. Nam de tijd om ons te helpen met het uitkiezen van de bank (zeker op een zaterdag). Hij was transparant betreffende de prijs. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een bank met een goede kwaliteit -prijs verhouding.

7 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Milena, bedankt voor uw review en het compliment voor Akin. Hij neemt altijd de tijd om u van goed advies te voorzien. Heel veel plezier er van!

Super goed geholpen

Super goed geholpen, nu 2 x keer aankoop gedaan. En zeer tevreden over afhandeling en zeer vriendelijk medewerker Alberto!

4 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Dank u voor uw review en de mooie complimenten voor onze Alberto!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joshua en ilse hebben ons geweldig…

Joshua en ilse hebben ons geweldig geholpen ❤️.

2 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Dag Zara, bedankt voor uw review en alvast veel plezier van jullie aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joshua en Ilse hebben ons fantastisch…

Joshua en Ilse hebben ons fantastisch geholpen en geadviseerd. Hele goede service.

2 de março de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Hoi Jennifer, bedankt voor uw review. Fijn dat u zo'n positieve ervaring geeft gehad bij Woonsquare Almere!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geduldige verkopers denken met je mee…

Geduldige verkopers wij zijn geholpen door Akim, zij denken met je mee en begrijpen je wensen.
Kortom top winkel

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Woutje, dank u voor de review. Wij denken graag mee en wensen u alvast veel plezier met de aankoop

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd, rustig kunnen rondkijken en geholpen met een mooie prijs. Bedankt Ilse!

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Almere

Beste Rick, bedankt voor uw positieve review