Banner for Woonsquare - Eindhoven

Woonsquare - Eindhoven Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke mensen, goede hulp, denken oprecht mee. Geen verkopers die alles zomaar geweldig vinden wat ik zeg maar denken eerlijk mee. En gaven ook oprecht tips en advies. Een drankje werd aangeb... Ver mais

Detalhes da empresa

• Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Holanda

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

629 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

2.581 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig geholpen door de heer kessel

Geweldig geholpen door de heer kessel en een super mooie riem en beantwoorden netjes onze vragen dus koop je bank er

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Hoi Luca, bedankt voor de fijne review

Dr Kessel heeft ons perfect geholpen

Dr Kessel heeft ons perfect geholpen
We zijn 4 weken geleden al heel netjes behandeld
Stond ons netjes te woord bij alle vragen die we hadden
Door zijn enthousiast hebben we besloten om toch terug te gaan en de bank te kopen waar we zo tevreden over waren
En weer stond hij ons netjes te woord en hebben we de bank gekocht
Vandaar de 5 sterren eigenlijk mochten het er nog meer zijn

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Wendy, bedankt voor uw positieve woorden en mooie review. Heel veel plezier van uw nieuwe bank!

Een tevreden klant

De verkoopster was bij binnenkomst zeer vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen over de bank die wij zochten.
Het advies dat ze gaf en de tijd die zij daar voor nam hebben ons helpen besluiten om een 2 keer 2 zits en een elektrische fauteuil te kopen.

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Hoi Henny, fijn dat u in alle rust iets heeft kunnen uitzoeken. Bedankt voor uw review en alvast veel plezier van uw nieuwe bankstel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enorm fijn en vriendelijk geholpen bij…

Enorm fijn en vriendelijk geholpen bij woonsquare Eindhoven. Ik ben voorzien van goed advies en heb na het plaatsen van mijn bestelling de winkel tevreden verlaten. Een speciale dank aan Sam en haar sales manager voor de prettige bejegening en service.

14 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Rachel, bedankt voor uw review en het compliment aan Sam, we zullen het doorgeven!

Top service!

We hebben sowieso goede ervaringen tot nu toe met Woonsquare, en daar kunnen we dit bezoekje ook weer bij rekenen.
Zeer goed geholpen door Kessel. Bedankt voor de hulp!

10 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Yonca, wederom geslaagd bij Woonsquare! Bedankt weer en heel graag tot jullie volgende aankoop

Goeie service

We hadden een hele goeie service van Guusje 🙂
De bank is heel mooi en goede kwaliteit

8 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Yulian, bedankt voor het delen van uw ervaring bij Guusje. Veel zitplezier alvast.

Prima uitleg

Kessel heeft ons uitstekend alles uitgelegd en geholpen bij onze definitieve aankoop.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Lisette, bedankt voor het delen van u ervaring

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geholpen goed gesprek gehad…

Snel geholpen goed gesprek gehad vriendelijke
Mensen en een mooie set stoelen gekocht bij kessel.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Joey, fijn dat het zo goed is bevallen, bedankt voor de review!

Fantastische medewerkers

Ze hebben ons fantastisch te woord gestaan en ook fantastisch geholpen door sam en haar vriendin ze krijgen van ons zowiezo 5 sterren

5 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Ricardo, wat een fijne review! Ontzettend bedankt en ook namens het team in Eindhoven!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden over de service van Ricardo

Ricardo (vestiging Eindhoven) heeft ons keurig geholpen en alle informatie over de aanschaf van onze nieuwe bank stap voor stap toegelicht.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Niki en Pascal, bedankt voor jullie review. Geniet van de nieuwe bank!

Mooie winkel…

Mooie producten voor een betaalbare prijs. Met een super service en goede koffie

31 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Tommy, bedankt voor de goede review, ook wat de koffie betreft, bij ons wordt deze altijd vers gezet!

Super geholpen

Super geholpen, vriendelijk en snel. Met dank aan de heer Mike uit het mooie Kessel

31 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Hoi Vera, namens Mike ontzettend bedankt voor de positieve review en alvast heel veel plezier

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettige manier van verkopen

Prettige manier van verkopen, goed advies en goede bijverkoop.

30 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Daan, bedankt voor uw review

Erg vriendelijk - Goed geholpen

Erg goed geholpen bij het zoeken naar een bank door Kessel. Super vriendelijk en heeft heeft het uitzoeken van de stof en kleur erg makkelijk gemaakt. Ook lekker koffie!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Lotte, top dat jullie geslaagd zijn, veel plezier er van

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige mooie meubels gekocht met…

Prachtige mooie meubels gekocht met behulp van Kessel. Dank je nogmaals! Je weet precies waar alles staat en weet de meubels mooi te combineren. Nogmaals bedankt!

29 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Beste Ingrid, bedankt voor de review en het compliment voor Kessel. Fijne jaarwisseling!

Fijne winkel

Geen opdringerig personeel, eerst fijn rondkijken op ons gemak en toen wij de keus hadden gemaakt kwam er iemand ons helpen en advies geven. En…… nog een leuke korting ook! :) nu nog even geduld….. en dan kunnen we heerlijk zitten.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Woonsquare - Eindhoven

Bedankt voor het delen van uw ervaring en deze mooie review!