Direkt när man kommer in till er möts man av professionellt bemötande och ni ser aldrig att något är omöjligt utan ser alltid att man kan hitta en lösning. Jag hoppas att jag alltid får komma till er... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Ver mais
Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Ver mais
Snabb och bra service, gav rådd utifrån bransch och löste allt direkt med bilhandlaren. Vilket gjorde att jag kunde fokusera på verksamheten och vänta in bilarna. Tack igen! ELAB Falun
Detalhes da empresa
Sobre Work System
Work System har expanderat kontinuerligt sedan starten och vi finns nu representerade på 24 platser runt om i Sverige från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr.
Välkommen till Work System och vår One-Stop-Shop, där du hittar allt du behöver i utrustningsväg för din servicebil. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram ett prisvärt förslag för just din transportbil/pickup.
Work System - Krocksäker bilinredning till marknadens bästa priser
- Krocksäkerhet är viktigt för oss
- Work System utvecklar ständigt förbättrade lösningar för krocksäkerhet. Det är inget projekt med ett slutdatum utan en vital integrerad del i vår produktutveckling.
- Marknadens bästa priser
- Egen produktutveckling samt egen tillverkning gör att vi kan ha de bästa priserna på marknaden utan att tumma på kvaliteten.
5 års garanti på hyllsystem
Normalmente responde dentro de 1 semana
I Värnamo var dom.Trevliga
I Värnamo var dom.Trevliga , hjälpsam, å gör fina jobb 👌 toppen

Resposta da Work System
Snabb leverans och bra expertis över…
Snabb leverans och bra expertis över telefon

Snabb och bra service
Vilket gjorde att jag kunde fokusera på verksamheten och vänta in bilarna.
Tack igen!
ELAB Falun

Resposta da Work System
Tydligt och enkelt att välja lösning
Tydligt och enkelt att välja lösning. Samt att få den monterad.

Resposta da Work System
Så oprofessionellt skött hela vägen.
Så oprofessionellt skött hela vägen.
Det tog 6 månader innan jobbet blev klart, dom bokade tider med oss fast dom inte hade delar

Resposta da Work System
Alltid exceptionellt bra service när…
Alltid exceptionellt bra service när man är i kontakt med Ossian och Grabbarna på WS i Kalmar.
Enkelt, tydligt och alltid on time.
// Martin Andersson
Toyota Sydost Kalmar

Resposta da Work System
Kasst att en fullt utbildad verkstad fick montera inredning själva, lite hybris eftersom jag varit med om att ni själva skruvat genom tak inifrån och i kabelmattor etc. Men bra info, bra hämta lämna!
Kasst att en fullt utbildad verkstad inte fick
Framförallt så fick man det man bad om…
Framförallt så fick man det man bad om , o inget annat .
Grejerna sitter fast på ett bra sätt .
Mycket bra lådor , som inte skramlar osv.

Resposta da Work System
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.