Banner for Work System

Work System Avaliações 1.618

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Direkt när man kommer in till er möts man av professionellt bemötande och ni ser aldrig att något är omöjligt utan ser alltid att man kan hitta en lösning. Jag hoppas att jag alltid får komma till er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra utfört jobb! Supernöjd med resultatet och kvaliteten på deras grejer är riktigt hög. De gjorde inredning i min bil och allt från utförande till finish blev klockrent. Mycket bra balans... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios Automotivos

Sobre Work System

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.

Work System har expanderat kontinuerligt sedan starten och vi finns nu representerade på 24 platser runt om i Sverige från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr.

Välkommen till Work System och vår One-Stop-Shop, där du hittar allt du behöver i utrustningsväg för din servicebil. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram ett prisvärt förslag för just din transportbil/pickup.

Work System - Krocksäker bilinredning till marknadens bästa priser

Krocksäkerhet är viktigt för oss
Work System utvecklar ständigt förbättrade lösningar för krocksäkerhet. Det är inget projekt med ett slutdatum utan en vital integrerad del i vår produktutveckling.
Marknadens bästa priser
Egen produktutveckling samt egen tillverkning gör att vi kan ha de bästa priserna på marknaden utan att tumma på kvaliteten.

5 års garanti på hyllsystem

Hög kvalitet på inredning - därför har vi 5 års garanti

Som kund ska du vara nöjd och du kan lita på våra produkter. Därför har vi 5 års garanti på alla våra inredningar.

Informações de contato

Bra kontakt och service

6 de fevereiro de 2026

Hej Per,

Tack för din recension!

Bra kontakt och hög service är något vi prioriterar i varje projekt. Vi hoppas att din lösning hjälper dig skapa ännu mer ordning och reda i arbetsdagen.

Önskar dig en trevlig helg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både företaget o killen som monterade…

Både företaget o killen som monterade min inredning lyssnade på mig o gjorde en proffsig installation

Hej Martin,

Vi är glada att du upplevde både oss som företag och vår montör som lyhörda och professionella. För oss är det självklart att lyssna på kundens behov för att kunna få till en optimal lösning som verkligen fungerar i arbetsvardagen.

Kör försiktigt och varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snabbt och smidigt bemötande ,och bra…

snabbt och smidigt bemötande ,och bra kvalitet på grejorna

Hej Jörgen,

Vi vill vara en One-Stop-Shop för allt inom bilinredning och bilutrustning, och då är både ett smidigt bemötande och rätt kvalitet avgörande. Härligt att höra att vi lever upp till det!

Bra grejer

Bra grejer, smarta lösningar, snyggt montage

11 de novembro de 2025

Hej Jarmo,

Tack du delar med dig av din upplevelse! Vi är också stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning – från smart produktutveckling till professionell installation.

Tack för förtroendet och välkommen tillbaka!

jättebra kanion

Hej Fredrik,

Kul att höra att du upplever våra produkter som kanon. Med fokus på säkerhet, funktion och smarta detaljer vill vi göra din arbetsdag både enklare, säkrare och mer effektiv.

Kör säkert!

Bra utförda installationer

Bra utförda installationer, håller det som avtalats, noggranna, mkt bra bemötande
Riktigt bra helt enkelt

Hej Johny,

Tack för de fina orden! Vi lägger stor vikt vid att varje installation ska vara professionellt utförd och motsvara kundens förväntningar. Roligt att du är nöjd med helheten.

Önskar dig en fortsatt fin februari!

Snabb och bra service från Jonathan Dernsjö

Snabb och bra service

Hej Alexander,

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen från Jonathan. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att leverera snabb, personlig och professionell service.

Tack för att du valde Work System och varmt välkommen åter!

Bra Service

11 de fevereiro de 2026

Hej Bruno,

Tack för ditt omdöme! Bra service är grunden i allt vi gör – oavsett om det gäller rådgivning, beställning eller leverans.

Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personlig kundkontakt efter lagd order…

Personlig kundkontakt efter lagd order var superbra!!
Snabb leverans.

Mkt professionellt!

Hej Magnus,

Vi är glada att du uppskattade den personliga kundkontakten – för oss är det viktigt att du känner dig trygg hela vägen, från order till leverans. Snabb service och professionellt bemötande är en självklar del av vår service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Säljare tog sig tid och förstod våra…

Säljare tog sig tid och förstod våra önskemål och även en snabb produktion från beställning till färdig utrustning.

9 de fevereiro de 2026

Hej Tommy,

Tack för förtroendet! Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders önskemål fullt ut och leverera en skräddarsydd lösning, så kul att höra om din upplevelse av vår service.

Hoppas att du får många trevlig mil bakom ratten!

Mycket bra service

Mycket bra service!
Trevlig personal som hjälper en förvirrad tjej som skall handla inredning.

9 de fevereiro de 2026

Hej Amanda,

Vi vet att det kan kännas överväldigande att välja bilinredning och därför är vi glada att du kände dig trygg hos oss. Vårt mål är alltid att erbjuda personlig rådgivning och hjälpa dig hitta rätt lösning för just din arbetsbil.

Trevlig helg och varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra service samt bra produkter

Snabb och bra service.

Hej Niklas,

Vad roligt att höra! Snabb och bra service i kombination med kvalitativa lösningar för arbetsbilar är kärnan i det vi gör.

Hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver!

Smidig och bra kundservice

6 de fevereiro de 2026

Hej Tommy,

Stort tack! Smidighet och personlig service är viktigt för oss – från första kontakt till färdig installation.

Tack för att du valde oss och välkommen tillbaka!

Enkelt och smidigt till ett bra pris

Enkelt och smidigt till ett bra pris

27 de janeiro de 2026

Hej Marcus,

Tack för betyget! En smidig process och rätt pris är en viktig del av vår service, så extra roligt att höra att du är nöjd med helheten.

Önskar dig en fortsatt härlig vinter och välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service inget är är omöjligt att…

Bra service inget är är omöjligt att lösa!

Resposta da Work System

Roligt att du är nöjd med vår service! Vi försöker alltid hitta en lösning och med vårt breda sortiment och modulära inredningssystem brukar det mesta gå att lösa.

Ha en fortsatt fin vecka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb service och trevligt bemötande

Snabb service, professionell montering och trevligt bemötande! Toppen 👌

Hej Peter,

Tusen tack! Kul att du är nöjd med hela processen! Hos oss får du en helhetslösning – från personlig rådgivning till färdigmonterad och säker bilinredning.

Ha en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka!

Riktigt bra jobb

Riktigt bra jobb, proffsigt utfört. Är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera.

Hej Robert,

Ett proffsigt resultat är precis vad vi strävar efter i varje projekt. Härligt att du är nöjd – och extra kul att du rekommenderar oss!

Hoppas att du får stor nytta av dina nya prylar!

Trevliga visste direkt vad man behövde

Trevliga visste direkt vad man behövde

29 de janeiro de 2026

Hej Anders,

Härligt att höra att du upplevde oss som träffsäkra direkt. Med 100 % fokus på bilinredning är vårt mål att snabbt förstå dina behov och ta fram rätt lösning för din arbetsbil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra system i bilar

Trevligt bemötande och snabb leverans av bra bilinredning.

Hej Micke,

Tack för ditt omdöme! Hos oss får du en helhetslösning – från professionell rådgivning till färdigmonterad bilinredning. Kul att du är nöjd med ditt köp!

Tack för förtroendet och välkommen åter!

Hej Magnus,

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Bra service börjar med ett bra bemötande och vi är glada att du fick en positiv upplevelse hos oss och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Önskar dig en fortsatt härlig februari!

Teamet på Work System

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.