Direkt när man kommer in till er möts man av professionellt bemötande och ni ser aldrig att något är omöjligt utan ser alltid att man kan hitta en lösning. Jag hoppas att jag alltid får komma till er... Ver mais

Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Ver mais
Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Ver mais
Väldigt bra utfört jobb! Supernöjd med resultatet och kvaliteten på deras grejer är riktigt hög. De gjorde inredning i min bil och allt från utförande till finish blev klockrent. Mycket bra balans... Ver mais
Hög kvalitet på inredning - därför har vi 5 års garanti
Industrivägen 11 B, 56161, Tenhult, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da Work System
Röriga meddeladen ang leverans och inte fullföljt montage pga att alla komponenter inte fanns på plats.
Även monteringen har mer att önska.

Resposta da Work System
Hade en mycket bra upplevelse av Worksystem, Dom monterade ett kanon system i bilen och jag kompletterade med många bra produkter från deras sortiment. Trevliga och enkla att ha och göra med

Resposta da Work System
Bra produkt köpte takräcke till min firmabil lätt montera

Resposta da Work System
bra kontakt. lätt tillgänglig på både telefon och fysiskt. sakkunnig. ett positivt bemötande. och framförallt bra att det finns så pass nära till hands geografiskt.

Resposta da Work System
Snabb feedback och att ni hade bra koll på vad vi skulle beställa för att få rätt saker

Resposta da Work System
Allt gick smidigt och jobbet blev klockrent. Tack så mycket

Resposta da Work System
Om jag hade vetat hur liten bilen var invändigt hade jag inte monterat in allt det jag ville ha, bland annat kan jag ej nyttja steghållaren för den krockar med ena hyllan.

Resposta da Work System
NB Fahrzeugbau und Herr Nura bekommt von mir 5 Sterne er war sehr nett und hat mich bei allem Unterstützt 🌟🌟🌟🌟🌟.
Trotzdem war ich mit dem ganzen Prozess und Handhabung des Problems von Worksystem Schweiz und Schweden nicht zufrieden.
Ich habe einen Boden für meinen Peugeot Partner bestellt und trotz korrekt eingegebener Fahrzeugdaten den falschen Artikel erhalten. Die Fahrzeugauswahl auf der Webseite war zum Zeitpunkt der Bestellung unklar, später wurde sie geändert, das Produkt, das ich fälschlicherweise bekommen habe, ist heute nicht einmal mehr auswählbar. Trotzdem wurde mir die vollständige Schuld gegeben.
Es wurde behauptet, die Webseite habe sich nicht verändert, obwohl das offensichtlich nicht stimmt.
Mein Ansprechpartner in Bern war freundlich und hat versucht zu helfen, aber vom Hauptsitz in der Schweiz oder Schweden bekam absolut keine hilfreiche Rückmeldung. Am Ende musste ich trotzdem mehr für einen Boden bezahlen, der eigentlich, trotz weiteren Abzug des Transportschdens (Paket wurde ziemlich schlecht verpackt...), günstiger wäre...
Man ist mir beim Preis zwar entgegengekommen, was sehr nett ist, aber man hat mich gleichzeitig als Schuldigen hingestellt und das geht für mich einfach nicht und das akzeptiere ich auch nicht. Als Kunde fühlt man sich, jedenfalls von dem Hauptsitz, komplett allein gelassen. Für mich leider keine vertrauenswürdige Firma. Schlussendlich habe ich einfach alles akzeptiert, damit es einfach endlich fertig ist.
Vielleicht bin ich einfach ein zu kleiner Kunde damit es sich lohnt auf die zufriedenheit zu achten? Sehr schade sind eigentlich schöne Produkte und freundliche Mitarbeiter. Eine Ebene höher, im Büro, funktioniert gar nichts mehr.
Ich will es nochmal erwähnen. Herr Nura und die NB Fahrzeugbau GmbH in Herzogenbuchsee war nicht das Problem und dafür gebe ich 5 Sterne 🌟🌟🌟🌟🌟!

Resposta da Work System
Bemötandet när jag kom in i ”repan” var magiskt, han lyssnade och var så lugn och skön. Han som meckade fast min utrustning var extremt bra och gjorde en magiskt jobb

Resposta da Work System
Snabba svar, snabb leverans.
Lätta att få tag I vid frågor.
/Johan Elb

Resposta da Work System
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.