Wrapclub Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben meermaals zaken gedaan met de Wrap Club, en elke keer enorm positief! Samen met de Wrap Club maken we schappen voor in de retail. Elke keer is de service top: Lekker snel schakelen, goed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Wrapclub is ontstaan uit een bestaande relatie van ons, dus qua samenwerking was het eigenlijk als van ouds. prima meiden- mooi ontwerp- snel uitgevoerd- tevreden klant. JCCBouw Den ilp

Detalhes da empresa

1. Empreiteiro de adequação de interiores
  2. Construtora de Interiores

Geef een eigen draai aan jouw keuken, wanden en meubels met een wrapping van Wrap Club! Met onze zelfklevende folies bekleden wij oppervlakten zoals hout, aluminium, pvc en zelfs strak gestuukte wanden. Wrappen is 50 tot 70% goedkoper dan traditionele renovatie! Hotelkamers, keukens en andere leefruimten, voorzien wij in een mum van tijd van een compleet frisse nieuwe look. Met onze bekledingsoplossingen renoveren wij op maat in alle ruimtes van een woning of onderneming. Wrap Club geeft advies op maat en komt met diverse opties zodat je uiteindelijk zelf kunt bepalen wat het beste bij jouw project past. Samen plannen we de complete uitvoering. Vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering. Neem gerust contact met ons op we staan u graag te woord en mocht u in de buurt zijn, de koffie staat klaar!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

27 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Wrapclub is ontstaan uit een…

JCCBouw
Den ilp

26 de janeiro de 2026

Top service en vakwerk

Dankzij de reclame op de bus kwam ik in contact met de Wrapclub. Kwam goed uit, want ik wilde een aantal lastige horizontale delen in onze boot laten wrappen. Lang verhaal kort: nadat wij de kleur hadden bepaald kon het project al snel worden geagendeerd. Exact, maar dan ook exact op het afgesproken tijdstip verschenen twee aardige dames die de klus vakkundig en tot onze grote tevredenheid hebben geklaard. Chapeau!

28 de janeiro de 2026

Resposta da Wrapclub

Beste Alfred, Dank je wel voor de mooie review! We zijn blij met jullie als klant en vinden het leuk dat we in de toekomst weer bij jullie terug mogen komen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elke keer top: Mooi en retail-robust

We hebben meermaals zaken gedaan met de Wrap Club, en elke keer enorm positief!

Samen met de Wrap Club maken we schappen voor in de retail. Elke keer is de service top: Lekker snel schakelen, goed meedenken, strak resultaat: Mooi en robuust.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Wrapclub

Beste Stijn, dank je wel voor de moeite om deze mooie review te plaatsen. De koffie staat klaar als je weer in de buurt bent! Tot snel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanwege hun deskundigheid en vriendelijkheid zou ik hun zeker aanraden !

Mijn ervaring bij de wrabclub is super positief. Alles was bespreekbaar en ze dachten met ons mee, om een voor te zorgen dat het mooiste eindresultaat tot uiting kwam. De vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers heeft ons doen besluiten om met hun in zee te gaan.

Familie Aeissing

Resposta da Wrapclub

Wow wat een mooie reactie. Hier doen we het voor, dank jullie wel!

Mega blij met jullie

Mega blij met jullie! Bedankt

7 de outubro de 2025

Resposta da Wrapclub

Fijn om te lezen en ook blij met lieve klanten, dank!

Denkt mee

Denkt mee
Prachtig resultaat
Geen spijt van gehad

Resposta da Wrapclub

Dank je wel Claudia, mooie woorden om te lezen. Erg lief!

Super tevreden

Super tevreden.
Goede service, snel en top resultaat.
Echt een aanrader.

19 de janeiro de 2026

Resposta da Wrapclub

Dank je wel Chantal, het is prachtig geworden weer!

Fantastische geholpen

Fantastische geholpen, denken mee en het eind resultaat is geweldig, blij mee!!!

Resposta da Wrapclub

Dank je wel Esther en in overleg met een goede stylist is er een geweldig eindresultaat!

Top service

Ik heb mijn keuken opnieuw laten wrappen en wat een super service. Wordt heel goed met je mee gedacht en zo klantvriendelijk. Ik ben weer helemaal verliefd op mijn keuken🥰

Resposta da Wrapclub

Super Evelien, het is ook heel mooi geworden. jij ook bedankt voor je fijne ontvangst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een zeer professioneel bedrijf .

Een zeer professioneel bedrijf .Wij wilden onze schuifdeur laten wrappen,iets waar wij nog nooit van hadden gehoord.Eindresultaat geweldig.Ik raad dit iedereen aan.

4 de julho de 2025

Resposta da Wrapclub

Dank je wel Wim! We hopen je snel weer te zien!

Zeer fijne partij

Zeer fijne partij! Super vriendelijk en ontzettend mooi werk afgeleverd

9 de abril de 2025

Resposta da Wrapclub

Bedankt Saskia! We hopen dat het helemaal je plekje is geworden met je mooie keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service en vakwerk op maat!

Wat een top team! Super snelle en vriendelijke communicatie. Het team van Wrapclub denkt met je mee en is heel professioneel. Ik had wat moeite met de kleurkeuze van de folie, maar dankzij het advies van Wrapclub lijkt het net alsof ik een hele nieuwe keuken heb! Zeker een aanrader! Mocht ik ooit nog iets willen wrappen kom ik zeker bij jullie terug.

6 de março de 2025

Resposta da Wrapclub

Dank je wel Floor voor je mooie woorden, dankbaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top ervaring met Wrapclub!

Ik heb onlangs de Wrapclub ingeschakeld om mijn interieur een frisse look te geven. Van begin tot eind was de ervaring zeer professioneel en klantgericht. Ze gaven me veel creatieve ideeën om mijn ruimte te transformeren. Of het nu gaat om muren, meubels of keukenkastjes. De Wrapclub heeft een enorme variëteit aan folies en ontwerpen waaruit je kunt kiezen, en het was fantastisch om te zien hoe flexibel ze zijn in het aanpassen van alles naar mijn wensen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een moderne, betaalbare manier om hun interieur een update te geven!

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Wrapclub

Beste Priscilla, wauw! Mooie woorden, dank je wel en kom gezellig een keer langs voor een bakkie! Gezellig! Hopelijk tot snel.

Uitstekende service !

De medewerkers van de Wrapclub zijn erg vriendelijk en zeer professioneel. Mijn eetkamer tafel ziet er weer als nieuw uit! Echt een aanrader.

19 de fevereiro de 2025

Resposta da Wrapclub

Hai Willemijn, bedankt! Blij met jullie als klanten!

Uitgekeken op mijn interieur

Uitgekeken op mijn interieur, maar helemaal nieuw……even niet.
Ik kreeg een tip om ‘s contact op te nemen met de Wrapclub. Wát een uitkomst! Nadat ik met de zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers wat stalen heb bekeken, kijk ik inmiddels naar een kast en salontafel na een metamorfose.
Ben er zó blij mee! Waarom nieuw? Dit is fantastisch.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Wrapclub

Dank u wel voor het nemen van de tijd voor een review. Erg blij dat u voor ons gekozen heeft, en heel leuk om de blijdschap te zien. Groetjes van team Wrap club