Ringede dagen inden for at høre om en boremaskine købt i XL byg i Elling kunne byttes i Hadsund. Det kunne den kun hvis de havde den i deres sortiment. Det havde de heldigvis fik jeg afvise, så jeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi lejede en gulvsliber til at slibe to af vores træterrasser denne sommer. Jeg må sige at service og kompetencer var i top fra start til slut! Først bad jeg om at leje en rondelsliber, men d... Ver mais
Varelageret stemte, ikke som de andre hvor du bestiller, kommer derhen og så aner den 16årige uskyldige bag disken ikke noget. Kompetente mennesker. Hurtig ekspedition og alt det lækre. Ik så meget pj... Ver mais
Fin kundeservice De manglede bare at skrive på hjemmesiden at produktet ikke var hjemme men kom iløbet af en uges tid. Fin levering og produkt.
Detalhes da empresa
- Atacado de Materiais de Construção
- Comércio de ferramentas
- Loja de Churrasqueiras
- Loja de madeira
- Loja de Móveis de Jardim
- Loja de tintas
Escrito pela empresa
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Informações de contato
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Dinamarca
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Håbløs click&collect
Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompliceret”.
Varen stod dog klar, jeg skulle blot oplyse navn.
To dage senere fik jeg besked om at varen var klar til afhentning, dvs. tre døgn efter bestilling.
Ethvert andet sted gør click&collect livet lidt enklere. Det gælder absolut ikke hos XL.

Resposta da XL-BYG
God webshop nem at finde rundt i og…
God webshop nem at finde rundt i og nemt at bestille, god og sikker levering
Hurtig levering , bedste pris på markedet
Xl-BYG yder altid en sublim service på…
Xl-BYG yder altid en sublim service på online og i deres butikker.
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling
Leverance til tiden, alt var bare perfekt
God oplevelse
Varen blev leveret rettidigt og var af den lovede kvalitet
Leveringstiden er ualmindelig lang
Leveringstiden er ualmindelig lang.
Bestilte d. 24. Juli og modtog varen d 6. august.

Resposta da XL-BYG
troede først det var en fejllevering…
troede først det var en fejllevering men indholdet var rigtig nok
Som forventet
Har modtaget det jeg har bestilt.
Kort leveringstid.
alt var super godt
Forkert adresse angivet til…
Forkert adresse angivet til afhentning.Dårlig skiltning. Ikke imødekommende svar på bemærkning herom. 'Jamen det er bare ...' og efterfølgende sur og emsy kontrol før udkørsel pga. Forkert adresse.
Dårlig service.

Alle stjerner til jer 🌟
Fine varer, fine priser og hjælpsomt personale - super oplevelse
Bestilte på nettet og varen var klar…
Bestilte på nettet og varen var klar næste morgen- Fint
Fin kundeservice
Bestilte til click og collect. Fik de varer jeg bestilte.
God og kompetent service
God og kompetent service
Der var en betænksom chauffør som…
Der var en betænksom chauffør som ringede ang. Hvor han kunne sætte leveringen da det muligvis ville betyde min bil blev spærret inde i indkørslen.
Det er desværre ærgeligt at jeg ikke aner hvilken dag leveringen kommer, og at der blev ringet 07:30 om morgenen.
Bedre service ville være at vide mere bestemt tidspunkt for leveringen.
Det burde kunne blade sig gøre

Resposta da XL-BYG
Jeg købte via Click og connect.
Jeg købte via Click og connect.
Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen.
Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏
Vi prøvede det 2 gange på en uge og begge dage med forskellige medarbejdere - oplevede vi dette.
Stor ros herfra
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.