Super professionelt firma med service i absolut topniveau. De gør virkelig en ekstra indsats for at sikre glade kunder. Jeg var forbi for at prøvekøre en Suzuki GSX-S1000, som de netop havde fået... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fandt en motorcykel på deres hjemmeside og fik den handlet via mail med deres sælger/direktør Erik. Dagen efter hentede jeg motorcyklen der stod flot præsenteret i deres showroom. Jeg kan... Ver mais
A empresa respondeu
Kære Xpedit Jeg vil lige informere jer om, at den anmeldelser i har fået af Hr. Madsen for 2 mdr. siden kan i få slettet hos Trustpilot. Der skal have fundet en dokumenteret interakteraktion sted, f... Ver mais
Har lige købt min 6. motorcykel hos Xpedit i Ølgod. Igen var hele forløbet meget professionelt og servicen i top. Fik igen en meget fair behandling i salgsafdelingen (Kurt) og alt forløb som plan... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks største udvalg af BMW motorcykler og udstyr til markedets bedste priser. Stort og moderne værksted.
Energivej 1, 6870, Ølgod, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg var forbi for at prøvekøre en Suzuki GSX-S1000, som de netop havde fået på lager. Den var endnu ikke klargjort til kørsel, men sælgeren fik straks sat en mekaniker i gang – og allerede 10 minutter senere var jeg ude på vejen. Det er imponerende!
Jeg kan klart anbefale Xpedit i Ølgod. Her møder man professionelle folk, der virkelig ved, hvad de har med at gøre. En særlig tak til Jonas Bogø for en fantastisk service 🤩

Resposta de Xpedit A/S
Dagen efter hentede jeg motorcyklen der stod flot præsenteret i deres showroom.
Jeg kan på det varmeste anbefale Xpedit i Ølgod :-)
Tak for handen.

Resposta de Xpedit A/S
Får et skrifteligt tilbud på mail fra en sælger fra Xpedit i Ølgod. d. 12-03-2026
På 95.000 kr. for køb af min motorcykel.
Da jeg takker ja til tilbuddet d. 13-03-2026 ændre han sit bud med 10.000 kr. og undskylder sig med at det var en tastefejl fra hans side.
Meget useriøst og ærgerligt at man ikke kan stole på en sælger fra Xpedit. Han kom ikke med noget forslag til nogen for for løsning. Det var bare ærgerligt for mig. Og ja, han fik et par grimme ord med på vejen da telefonen blev lagt på.

Resposta de Xpedit A/S
Købte min drømme mc ved Expedit i Ølgod 18. Juni 2025 og fik en fin behandling af Jonas selvom betaling først kunne falde 3. Juli og den fik lov at stå ved dem til afhentning kunne finde sted.

Resposta de Xpedit A/S
En fremragende oplevelse at handle med Xperia i Farum og sælger Jonathan.
Venlig, imødekommende og professionel betjening hele vejen igennem.
Jeg oplevede at blive taget alvorligt, også da jeg efter første besøg, ikke købte noget.
Den gode oplevelse gjorde at jeg kom igen et par dage efter og købte en ny motorcykel.
Jonathan gav en god pris for min byttecykel og gjorde generelt handelen til en rigtig god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Xperia i Farum, og i særdeleshed Jonathan, hvis du går i tanker om ny mc.

Resposta de Xpedit A/S
Jeg købte en ny(brugt) BMW fra Farum som nu er afleveret til vinteropbevaring. Det er længe siden jeg har fået en så sublim behandling lige fra Jonathan fra salg til Thomas på værkstedet for ikke at tale om den gode service hos Henrik og Heidi når tøj og reservedele skal findes og prøves. Det har været en fornøjelse. Mange anbefalinger fra undertegnede.

Resposta de Xpedit A/S
Meget hjælpsomme folk i hele salgsafdeling
Kompetente beskrivelser og forklaringer
Føler man har hele personens opmærksomhed i den tid man har brug for.
Sjælland bedste småveje lige uden for døren

Resposta de Xpedit A/S
Jeg har lige været til service med min K 1600 Bagger i Farum afdelingen. Priserne er fair, og Thomas og Henrik som jeg havde kontakten med var yderst servicemindet og venlige. Servicearbejdet var helt i top. Meget behagelig oplevelse.

Resposta de Xpedit A/S
Et fantastisk sted! Lige købt min 3 cykel hos xpedit i Ølgod, hele oplevelsen med købet og afhentning har bare forløbet perfekt! Flinke, imødekommende og serviceminded hele vejen rundt! Ved afhentning var der tid til at gå cyklen igennem og svarte på alle mine (mange) spørgsmål- køber rigtig gerne min 4 cykel hos dem skulle det komme der til 😎.

Resposta de Xpedit A/S
Kæmpe god oplevelse både ved handel og for god rådgivning. Fair byttepris og god after service sales. Tak til Brian, Jonathan og Rasmus for svar på mine mange spørgsmål:-) Xpedit i Farum kan absolut anbefales både ved køb eller bare en tur forbi og snuse

Resposta de Xpedit A/S
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Xpedit – både i Ølgod & Farum. Begge steder bliver man mødt af dygtige og venlige medarbejdere.
Særligt Brian fra Farum – en stjerne af en medarbejder! Han er utrolig hjælpsom og tager sig virkelig tid til én. Man føler sig i trygge hænder, og det er tydeligt, at kundeservice er i højsædet! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta de Xpedit A/S
Har nu købt min nummer to BMW har begge gange handlet med Erik i Ølgod super professionel synes også jeg har fået en fair byttepris for den gamle cykel kan varmt anbefale Xpedit 😊😊😊

Resposta de Xpedit A/S
Værksted og salgsmedarbejder hos Expedit Farum vurderede min gamle mc til at den skulle have nye skiver og klodser både for og bag (pris=10.000kr). Jeg fik selv målt det og det skulle overhovedet ikke skiftes! Udover det blev den synet i den stand!
De vurderede den for evt. at indgå i en byttehandel. Da jeg ikke ville skrive under på slutseddel at JEG skulle betale for hvad DE vurderede der skulle laves ville de pludselig ikke tage den gamle i bytte, på trods af, at jeg var åben over for at bremserne skulle skiftes og jeg betalte! Jeg vidste ikke på det tidspunkt at de absolut intet fejlede. De påstår nu at de anbefalede mig at sælge den selv men det passer ikke. De ville slet ikke tage den i bytte alligevel. Senere samme aften var den nye mc jeg ville købe, sat som solgt! Meget underlig følelse af at de bare skulle af med mig, for de troede at de fik den solgt til en anden. Senere var den sat til salg igen! Jeg var tæt på at købe en mc til 400.000kr men kommer nu ikke til at sætte en krone i den butik eller på værkstedet. At de åbenbart ikke er kompetente til at vurdere bremser på et mc værksted og at jeg tilsyneladende bliver fyldt med løgn er under al kritik! Jeg er kun glad for at jeg ikke nåede at købe hos dem, og jeg fatter ikke at de tilsyneladende har mange tilfredse kunder!
Opdatering efter svar:
I tog ikke fejl med bremseskiverne. Du fortæller mig at der er mærker på skiverne der fortæller mig hvornår de skal skiftes! Øh nej, de måles med en micrometerskrue og så finder man det tyndeste sted på skiven. Så slår man specs op for hvornår de skal skiftes. Det burde ethvert kompetent værksted vide. Og at du ikke engang ville give 10.000 for min gamle er til grin. Det var ikke på grund af skønsmæssige ting på den! Det var fordi du troede du havde en anden køber og at du ville af med mig og her skulle du bare have spillet med åbne kort. Jeg sørger for kørsel hjem da du ville havde min mc i nogle dage. I tog den på værksted, prøvekørte den og tog den igen ind på værksted for at fortælle mig dine historier. Ren handel af den nye ville du heller ikke da du jo havde en køber.
Men det er fint nok Jonathan.
Faktisk vil jeg gerne takke dig for du har lært mig en vigtig lektie.
Tænk hvis jeg havde brugt 400.000kr på en ny mc, to sæt tøj; handsker, støvler, jakke og bukser, gps og sikkert andet udstyr og service på værksted inden jeg fandt ud af hvilken service i leverer. Du har sørget for at jeg aldrig bliver BMW mc kunde og aldrig sætter mine fødder i jeres butik, så igen tak. Du kunne ha fået en livslang BMW kunde, så tillykke med det. Du ville af med mig og det må siges at lykkes.
Jeg har nu købt en anden adventure af et andet mærke, fået super service, god pris for min gamle mc og det hele spiller bare.
Og jeg behøver vel ikke at afsløre at det ikke er en BMW.
Opdatering efter sletning af svar fra Expedit og indsætning af nyt svar:
Flot af jer at editere jeres svar istedet for at indsætte nyt 😂 ikke overraskende.
Hvis i skulle glemme hvad I har skrevet har jeg det hele på skrift og screenshot.
Mange tak for lykønskningen, den skal jeg nok få glæde af 👍

Resposta de Xpedit A/S
Kan kun anbefale xpedit. Jeg har lige købt en motorcykel hos xpedit i Ølgod. Servicen er i top og de er dybt professionelle. Men føler sig velkommen fra man kommer til man går. Alle aftale blev overholdt

Resposta de Xpedit A/S
Jeg har købt mc hos Xpedit i Ølgod. Det var er rigtig god betjening og service. Jeg handlede med Jonas. Jeg fik en god vejledning, der er bare styr på tingene.

Resposta de Xpedit A/S
Har netop købt min første mc hos Xpedit i Ølgod. Sælgerne er super venlige og tager sig tid til ham den uerfarne. Leveringstiden har været super hurtig og motorcyklen er bare helt fantastisk og lever klart op til forventningen😊 kan helt klart anbefale Xpedit😊

Resposta de Xpedit A/S
Fik igen en meget fair behandling i salgsafdelingen (Kurt) og alt forløb som planlagt og med et smil på læben.
Run-in servicet blev udført af værkstedet, der som altid udmærkede sig ved at være top professionel og meget service venlige - second to none!
Xpedit kan simpelthen ikke anbefales nok.
Mvh Tommy

Resposta de Xpedit A/S
Hejsa . Vil lige rose jer for super service .. jeg nyder at komme i jeres butik og alle yder bare en mega god service . Om det er butik eller lager eller værksted bliver man bare behandlet super godt . Har aldrig oplevet noget tilsvarende . Det kan i godt være stolte af 👍 herfra . Mvh Keld

Resposta de Xpedit A/S
Rigtig god vejledning og service. De største anbefalinger her fra.

Resposta de Xpedit A/S
I efteråret 2024 slog jeg til på et godt tilbud og nu (marts 2025), har jeg lige hentet min nye motorcykel.
Jeg havde fornøjelsen af at handle med Jonathan Nørgaard i Farum. Oplevelsen var nærmest som at købe en cykel af en god ven og det har jeg aldrig oplevet før.
Jonathan var yderst hjælpsom med både at finde den rigtige motorcykel, men også hjelm og beklædning, da jeg ikke har kørt i mange år. Jonathan deler gerne ud af sine erfaring og man kan mærke, at han brænder for motorcykler og ikke mindst kundeservice.
Min oplevelse var, at det handlede mere om at skabe en god relation end det handlede om at få solgt en motorcykel og det oplever man sjældent. Det betyder også, at Xpedit er det første sted, jeg tager hen, når jeg en dag skal have en ny motorcykel.
Tak for handlen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.