Yelk Finance | Administratie & Advies 💻 Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Serviço de Contabilidade

Bij Yelk Finance maken we financiële administratie eenvoudig en toegankelijk, zodat ondernemers zich kunnen richten op groei.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

14 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijke en professionele service waar je op kunt vertrouwen

Ik ben via via bij Yelk Finance terechtgekomen en ben vanaf het eerste contact erg positief verrast. Wat mij direct opviel, was de persoonlijke aanpak. Je krijgt niet het gevoel dat je zomaar één van de vele klanten bent, maar dat er echt naar je situatie wordt geluisterd.

In het begin had ik best wat vragen over mijn administratie en belastingzaken. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, zonder ingewikkelde vaktermen. Hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was en kreeg ik steeds meer vertrouwen in het proces.

Wat ik daarnaast erg prettig vind, is dat Yelk Finance goed bereikbaar is en snel reageert wanneer je ergens tegenaan loopt. Er wordt niet alleen gekeken naar het verwerken van de administratie, maar er wordt ook meegedacht over wat voor jou als ondernemer het beste is.

Sinds ik mijn administratie bij Yelk Finance heb ondergebracht, geeft dat mij veel meer rust. Ik weet dat mijn administratie en aangiftes goed worden bijgehouden en dat ik bij vragen altijd terechtkan.

Ik ben dan ook erg tevreden over de samenwerking en zou Yelk Finance zeker aanraden aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, professioneel én persoonlijk administratiekantoor.

17 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf kijk uit mensen

Waardeloos bedrijf na 2 dagen al
Met factuur komt en niets heeft geleverd
Enige wat hij in Jortt heeft gedaan zijn onterechte creditnota s versturen wat helemaal fout is.
Hierdoor klopte mijn boekhouding voor geen meter meteen de stekker eruit getrokken
Mensen pas op deze man heeft geen diploma s hij doet maar wat!!
Geen kennis helemaal niets echt ongelooflijk
Wel geld vragen en betaald worden maar levert geen diensten na 1 maand nog niets uitgvoerd
10 x gevraagd om overzicht wat hij heeft uitgevoerd nooit iets ontvangen 0,0
Ronduit lachwekkend bedrijf !!

1 de julho de 2026

NOOIT MEER

Net als ik zijn er vele andere die geen reactie ontvangen van de jongen Youssef el Kaoussi. Al tijden is het stil en betaal ik dus belastingrente. Kreeg ook geen advies mbt een voorlopige aanslag, dus echt waardeloos.

Als ik de aangifte met AI had gedaan was ik verder gekomen dan nu, en minder geld kwijt. Ik zie er van af.

29 de julho de 2026

Onprofessioneel waardeloos bedrijf.

Mijn ervaring met YELK was heel slecht. Na betaling en het aanleveren van alle benodigde documenten werd toegezegd dat mijn aangifte de week daarop zou worden ingediend. Vervolgens bleef het ruim twee weken stil en werden zowel mijn berichten als telefoontjes niet beantwoord. Ik kreeg ACHTERAF pas te horen dat dit kwam door de drukte van btw periode en vakantieperiode. Was prettiger geweest als dit tijdig was gecommuniceerd zodat ik ook wist waar ik aan toe was.

Pas nadat ik een negatieve review had geplaatst, werd er ineens wel contact met mij opgenomen en was mijn aangifte ineens wel in een paar uur tijd opgesteld maar wel met het aandringen tot verwijderen van mijn recensie.

De communicatie en bereikbaarheid verdienen wat mij betreft duidelijke verbetering. De uiteindelijke aangifte is wel ingediend, maar ik moest hier veel moeite voor doen. Ook heeft het bedrijf geen ervaring met internationale belasting wat ik aanvankelijk wel had gevraagd in mijn aanvraag via Trustoo en moest ik zelf alles aansturen. Ik was hier de gehele dag mee bezig van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat terwijl ik juist een boekhouder inhuur met de verwachting dat ik niet meer naar mijn aangifte hoef om te kijken. Tot slot blijft het bedrijf pushen om de negatieve review weg te halen, zelfs weken nadat het dossier is gesloten. Absoluut geen aanrader en nooit meer weer. Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn!

29 de julho de 2026

Echt aardig.

Ik vind bijna elke ding wat het bedrijf doet bijzonder op een goede manier, niet veel bedrijven zijn net zo aardig.

4 de junho de 2026

Professioneel

Professioneel, betrouwbaar en altijd bereikbaar voor vragen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en netjes op tijd geregeld. De persoonlijke aanpak en het meedenken maken echt het verschil. Absoluut een aanrader!

31 de maio de 2026

Goed geholpen en betrouwbaar

Ik ben goed geholpen door Yelk Finance Administratie. Ze zijn professioneel, duidelijk en nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

De service is persoonlijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader voor je administratie.

12 de abril de 2026

heel tevreden

Zeer tevreden over dit administratiekantoor. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken echt met je mee. Mijn administratie is nu overzichtelijk en goed op orde. Afspraken worden nagekomen en vragen worden snel beantwoord. Het geeft veel rust om te weten dat alles correct geregeld is. Betrouwbare en deskundige service die ik zeker aanbeveel. 👍📊

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yelk Finance heeft mij echt positief…

Yelk Finance heeft mij echt positief verrast. Waar administratie vaak ingewikkeld en tijdrovend voelt, maken zij het juist overzichtelijk en begrijpelijk. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken actief mee, wat veel vertrouwen geeft.

Wat ik vooral waardeer is hun persoonlijke aanpak en snelle communicatie. Je hebt niet het gevoel dat je “een nummer” bent, maar dat er echt naar je situatie wordt gekeken.

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken boekhouder: absoluut de moeite waard!

18 de abril de 2026