Veja o que dizem as avaliações
Maden på Ye sushi smager godt og er super lækkert. 🍣👌🏼 Desværre er ventetiden når man sidder på restauranten enorm lang. Når man kører et koncept hvor kunden sætter kryds på en seddel, med de styk... Ver mais
Vi køber jævnligt hos Yesushi og andre sushi-restauranter på Amager. Har kun godt at sige om dem, lækker mad til rimelige priser, foretrækker Yesushi på Skottegården. Dog lidt ærgerligt, at der kun er... Ver mais
Længste ventetid, dårlig service og dårlig gammel mad. Vi ventede 1,5 time udover de 45 min det ville tage for levereing. Maden smagte ikke i nærheden af frisk lavet og vi var i chok over hvo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Næsten halvanden times ventetid, det går sgu ikke
Vi fik et bord på Ye fredag d. 6 marts omkring kl. 19.15. Der var godt fyldt op, men tjeneren sagde intet om ekstra lang ventetid, derfor satte vi os, bestilte, og så ventede vi ellers over EN TIME på at få mad (samlet tog det en time og tyve minutter fra vi satte os til maden faktisk kom). Undervejs overvejede vi at gå, da der på intet tidspunkt var en tjener som kom hen til vores bord, beklagede for ventetiden, spurgte om vi havde nok at drikke (det havde vi ikke) eller sågår tilbød en gratis øl eller andet, som man ville gøre på enhver restaurant med respekt for sig selv. Vi skulle være gået, for der gik som sagt over en halv time mere før maden kom med flere fejl i bestillingen. Ingen beklagelse, intet fra tjenerne, som ellers er søde og venlige, men det går altså ikke. Hvis et spisested ikke kan levere mad til et bord på næsten halvanden time, så skal man enten hyre mere personale ind eller bare erkende, at man ikke magter at have så mange gæster (og så skal man ikke have så mange borde). Vi har før været på YE hverdagsaftener, hvor alting kørte fint, så det var en ærgerlig oplevelse, da vi ellers godt kan lide stedet. Og vi er med på, at det ikke er fine dining, men derfor er det ikke nogen undskyldning, at man lader sine gæster sidde og glo på at få sin mad.
Kastrup 👎 amagerbrogade 👍
Benytter normalvis den nye på amagerbrogade og har ingen klager herfra. Men den i kastrup? Oh god... køleskabskolde edamamebønner? Det er da ikke lækkert 🤢
Dejlig mad elendig service
Virkelig dårlig betjening på Amagerbrogade.
Personale har ingen sans for betjening.
Fantastisk mad
Vi ankom og blev sat i et hjørne og så blev vi glemt.
Tjener tabte mad 3 gange
Så trist med så god mad giver sådanne en dårlig oplevelse.
Meget venlige personale!
Meget venlige personale, da det var en travl dag tog det lidt tid med maden men det fik vi gjort opmærksom på før vi bestilte. Ville rigtig gerne komme tilbage
Fantastisk sushi
Fantastisk sushi til lave priser.
Vi har nu igennem 4 år jævnligt spist sushi fra Ye. Før det fik vi kun sushi fra Sticks & Sushi, da vi ikke synes at kunne få den kvalitet, vi ønskede. Det får vi nu fra Ye Sushi, men til helt andre priser end hos Sticks.
Uhyrligt ringe service!
Det er svært at klage over servicen, når den ikke findes. Personalet var uopmærksomme, nærmest ikke til at komme i kontakt med og smed praktisk taget maden på bordet. Føj!
En perle på Amagerbrogade
En perle på Amagerbrogade. Super lækker sushi og små forretter, virkelig god kvalitet. Pænt lokale og super rene og nye toiletter.
Det sødeste og venligste personale i KBH
Alt var fremragende
Alt var fremragende. Maden, personalet og lokalet. Kan VARMT anbefales
Fuldstændig kaotisk, uden nogen betjening.
YE Sushi, Amagerbrogade
D.30 april 2025
Fuldstændig kaotisk restaurant, betjening findes ikke.
Ankommer kl 18:15, efter 20 min kommer tjener efter bestilling til drikkevare - efter yderligere 20 minutter modtager vi først første omgang mad….altså 40 min efter ankomst.
Vi vil bestille igen, men ingen tjener kommer ned efter bestilling…jeg bliver utålmodig og går selv op med bestillingen.
Igen tager det 20-25 min før vi modtager maden.
Det er under alt kritik, ingen kunde pleje, ingen betjening fra tjenerne…..vil på ingen måde anbefale dette sted.
God sushi og service
God sushi og service. Mega søde medarbejdere
Kan klart anbefale!
Billigere og bedre end konkurrent i…
Besøgte afdelingen på Kongelundsvej
Billigere og bedre end konkurrent i Ørestaden.
Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage igen (og igen)
Skuffende oplevelse fo
Normalt er vi super glade for YEsushi, og for deres takeaway, men i går var det under al kritik
Vi havde købt for 550 kr, og selvom vi afhentede 10 min før tid, var maden super kedelig, meget af det virkede ikke som om at der var super frisk, og der var kun and i 2 ud af 4 stk (rispapir) super skuffende
Personalet var som altid super søde
Ik spis her
YeSushi er et perfekt sted at komme hvis du gerne vil vente lang tid på kold og kedelig mad. Jeg og min venner endte med at side i næsten en time og havde stadig ikke fået mad stærkt arbjebde😡
Hvad ellers kan man sige?
Har set at der er rigtig mane 1 stjerne reviews, men det er simpelt ikke sandt. Har spist en del på Ye Sushi og alt er i top! Lækker sushi og flinke medarbejdere. Man bliver altid mødt med et godt smil og god attitude.
Bedste sushi sted på amager
Dårligst oplev vi har fået
Vi har været i restaurant og vælge sushi ad libitum, og det er: Den dårligste oplev vi har fået nogle siden! Vi kommer aldrig tilbage igen! Tjerner flere gange spørge om vi er sikke at vi kan spise op hvad vi bestiller, selvom vi gentager flere gange vi kan godt spise hvad vi bestiller, men ændrer vi med at skal fjerne noget fra vores list. Da vi betalt, vi blev spurgt om hvis vi bliver mæt og tjeneren kigger på os med foragtende øjne. Vi-to personer-føgler virkelig blevet ydmyget.
0 Stjerner.
0 Stjerner.
Bestilte tirsdag, bord til 5, fredag kl. 18.
Da vi ankom fredag, viste det sig at de havde booket vores bord tirsdag kl. 18 og ikke til os fredag som aftalt.
Vi kunne selvfølgelig ikke spise på ye sushi som selvfølgelig havde booket vores bors til andre.
Vi var ikke de eneste som oplevede at de ikke havde styr på deres bordbestilling. Et andet par stod i samme situation. Mega dårlig stil☹️☹️☹️👎👎👎👎👎👎👎
Vi spiste i stedet lækker middag på Kasai sushi , som sender bekræftigelse på sms lige så snart man har ringet og bestilt bord
Under al kritik
Det kan godt være at det er en god tid at bestille bord, men gør man det er der ingen garanti for at man rent faktisk kan få et bord den dag man har bestilt til og personalet er mere end ligeglad med at man må vente eller helt gå forgæves. Så alt imens man står og venter og ikke ved om man kan få bord eller ej, så går arbejdsdagen videre for de ansatte og man bliver overladt til sig selv. Det eneste svar vi får er: desværre der er ikke bord.
Fantastisk Nytårsmenu
Fantastisk Nytårsmenu
Sushien var bare så flot og lækker 👌🏻👌🏻 I leverer bare det skønneste sushi og det var ekstra flot til vores nytårsmenu - tak for det 👌🏻
Just been in Ye Sushi Skottegården to…
Just been in Ye Sushi Skottegården to take my order “måneds tilbud”, I was given a welcome gift, I really appreciated the gift, I have been a customer for many years and I think I will continue to be, the staff is always kind.
Thank you guys 5 ⭐️
Franco
Ye Sushi i Tårnby nej tak
Så var jeg en tur på Ye Sushi i skottegården Tårnby, en noget skuffende oplevelse, betjening var venlig men meget sløv og maden var lunken og tør. Jeg hade ellers set frem til maden da jeg kun hade hørt godt om stedet så jeg er godt noget uforstående over mad var af den ringe kvalitet. Lunken fisk tøre ris og flere gange måtte vi spørge hvor maden blev af da der manglede en del selv efter de hade serveret denne. Kan absolut ikke anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.