Mooie collectie tegen betaalbare prijzen. Er wordt altijd hulp aangeboden, maar als je geen hulp wenst kan je ook rustig rondkijken. Ik was al enkele keren langs geweest omdat ik moeilijk kon kiez... Ver mais

In de winkel geholpen door een vriendelijke jongeman. Hij gaf heel goede en duidelijke uitleg. Hij zorgde ervoor dat ik nog op tijd was om de goederen te gaan afhalen in het magazijn. Daar heb ik toch... Ver mais
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel,goeie uitleg en hele aangename winkel. Super tevreden over de aankoop. Ik geef dit altijd door aan familie en vrienden. Jullie zijn TOP !! Bedankt !
matras aangekocht. De verkoper in de winkel bevestigde dat deze opgerold zou zijn en meegenomen kon worden in een standaard auto. In het magazijn bleek dat niet zo te zijn. Lange wachttijd in magazijn... Ver mais
YGO Interieur & Accessoires is 12.000 m² woonwinkelplezier waar je volop inspiratie vindt voor elke ruimte in huis. Van zetels en eettafels tot stoelen, kasten, decoratie en accessoires: we volgen de nieuwste woontrends op de voet en combineren die met scherpe prijzen en een aanbod voor elke smaak. Of je nu houdt van warm en gezellig, strak en modern of tijdloos en praktisch: bij YGO ontdek je altijd iets dat bij jou past.
Je vindt onze winkel in Lier, vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en met een ruime parking. Kom gerust langs om materialen te voelen, kleuren te vergelijken en ideeën op te doen in een inspirerende winkelomgeving. Wil je al vooraf snuisteren? Neem dan een kijkje op ygo.be en ontdek een selectie van ons assortiment online.
Ontdek onze nieuwste artikelen
We werken volgens het principe Kiezen. Kopen. Meenemen. Dat betekent dat we zoveel mogelijk items in voorraad houden. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen in ons grote afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel. Zo geniet je sneller van je nieuwe interieur.
Past je aankoop niet in je wagen? Geen probleem: je kan onze YGO camionette huren om alles gemakkelijk mee te nemen. Liever volledig ontzorgd? Dan is thuislevering uiteraard ook mogelijk. Zo kies je zelf wat het beste past bij jouw planning en jouw situatie.
Antwerpsesteenweg 467, 2500, Lier, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De dame aan de balie heeft ons prima geholpen bij de aankoop van onze stoelen

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Carla van de afdeling slaapkamers was heel vriendelijk behulpzaam en heeft goed geholpen om de juiste kasten te kiezen. Wij komen zeker terug.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Mooie buitencollectie.zeer vriendelijk personeel.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Goede en vriendelijke begeleiding van de medewerkers om uw keuze te maken.
De enige opmerking dat ik heb is, dat ik bij een bedrag van meer dan 2500€ een leverings kost heb van 95€

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
De medewerker was erg behulpzaam bij het kiezen van een sofa.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Dat was nog niet zo lang geleden toch anders. Leuke verandering!

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Mooie winkel, onmiddellijk gevonden wat wij zochten en prima hulpvaardige medewerker (Allessina).

Super vriendelijk personeel

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Enkele meubel winkels bezocht en YGO kwam er voor ons het beste uit. Prijs kwaliteit en vriendelijke uitleg van het personeel. Top

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Wij werden geholpen door een vriendelijke, beleefde en behulpzame medewerker.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Heel goed geholpen geweest.
Een hele vriendelijke, lieve man die mij geholpen heeft.
Dank u wel daarvoor.
Alisa

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Heel goede uitleg over de meubelen en vriendelijk personeel

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Heel vriendelijke dame en super goede uitleg voor een matras.top

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Rustig kunnen rond kijken en dan de behulpzaamheid van personeel en zeker niet pushen en zeer vriendelijk top ervaring