Update 28 maart 2024: Nadat ik bij Trustpilot maar 1 ster had gegeven bij een vorige review, heeft YourMacStore gelukkig deze review gezien en actie ondernomen! Mijn dank aan Alec hiervoor. Ze z... Ver mais
Snelle levering van de Mac mini. Scherpe prijs. Vier sterren in plaats van vijf omdat er op de website aangegeven wordt dat er voor Apple producten contact opgenomen kan worden zodat er met onderwijsk... Ver mais
Een ipad besteld die overal uitverkocht was, meteen de volgende dag binnen!! Er zat in de doos een Amerikaanse stekker maar ze hadden er al meteen een stekker in gedaan die we in Nederland gebruiken!... Ver mais
YourMacStore.nl is dé Apple specialist van Nederland
Burgemeester Verderlaan 11E, 3544AD, Utrecht, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een week geleden heb ik dit bedrijf een bericht gestuurd over een garantiegeval. Ontvangstbevestiging ontvangen met de mededeling dat zij meestal binnen een dag contact opnemen met de klant. Ik heb niets meer gehoord en heb het vertrouwen opgegeven dat zij dit geval van garantie nog op gaan lossen. Andere reviews liegen er ook niet om. U bent gewaarschuwd. Of liever gezegd koop daar niets.
Juli 2024 een nieuwe macbook van bijna € 3000,00 besteld en betaald. Paar dag later zijn ze failliet! Ze blijken al diversen keer failliet geweest te zijn. Kijk uit met deze webwinkel!!
op 3 Juni bestelling geplaatst (MacBook), nog niet geleverd, levertijd is uiteindelijk onbekend, klantenservice niet bereikbaar. Ze reageren niet op annulering verzoek.... telefoonnummer is niet bereikbaar. Brief verstuurd naar hun kantooradres, volgende stap - rechtsbijstand inschakelen. Dat kan gewoon niet... ze zijn vandaag failliet verklaard.... Wat een oplichterij!!!!
Duidelijke website
Goede prijzen
Refurbished iPhone ziet er uit en werkt als nieuw
Twee jaar garantie
Dus alleen maar positieve punten
Bestelproces gaat gemakkelijk, de waarschijnlijke ontvangstdatum/verzenddatum waren ook daadwerkelijk zoals aangegeven.
Vanaf begin dat ik smartphone gebruik altijd iPhone gebruikt, buiten hogere prijs vanaf begin, altijd zeer tevreden geweest.
Nu een refurbished SE 2022 3e generatie gekocht, was 1e keer refurbished, gepensioneerd, dus heb het apparaat niet meer nodig voor werk.
Totaal niet teleurgesteld, was in uitstekende staat, en redelijk gemakkelijk alles kunnen overzetten van oude 8.
Prima info tijdens bestelproces en verzend/leverproces EN apparaat werkt zoals het behoort.
Mij hoort niemand klagen!
Na een iphone 13 te hebben besteld las ik de reviews en schrok me rot van de slechte, echter ik werd via mails prima op de hoogte gehouden en had de iphone binnen twee dagen in huis. Toestel bevalt tot nu toe prima en ik ben er erg blij mee. Volgende keer zou ik zeker weer voor Yourmacstore kiezen.
Ik had een refurbished iPhone SE gekocht. Hij werd snel verzonden en is in perfecte staat. Ik ben hier heel blij mee 🥰
De mailtjes na mijn bestelling hielden me goed op de hoogte van het bestelproces en dat is altijd prettig. Ik had in het verleden al eerder bij YourMacStore besteld en dat was toen ook goed bevallen. Een hele fijne shop dus ❤️
Iphone besteld met oplader erbij. Bestelbevestiging ontvangen via mail. Daarna geen gehoor meer (10 dagen) Gebeld voor meer info, afgescheept met "hij wordt vandaag of morgen verzonden" 3 dagen later weer gebeld: afgescheept met "mijn collega die hierover gaat is er niet en gaat u morgen via de mail informeren." 1 dag later niks via mail, weer gebeld. Afgescheept met "het komt door de leverancier, wij weten geen levertijd/wanneer het bezorgd wordt". Ik heb gevraagd naar het eerlijke verhaal of aan welke leverancier het zou liggen maar daar kunnen ze niks over zeggen. Ik zie nu de reviews van afgelopen maand en er is iets aan de hand maar wat, dat is niet duidelijk. Ze heeft mijn bestelling geannuleerd en ik hoop dat ik mijn geld binnen 2/3 werkdagen binnen heb zoals beloofd. Ik ga bij een andere winkel mijn iphone bestellen.

Resposta da YourMacStore
Dit was vroeger een prima winkel, nu niet meer. Erg lange levertijd, slechte tot geen communicatie over de orderstatus (reageren niet op mail en chat). Voor mij weer gewoon bij Apple, dat is het beetje prijsverschil meer dan waard.
Kortom, niet meer kopen hier, tenzij je eindeloos geduld hebt en een hobby zoekt.

Resposta da YourMacStore
Ik heb een telefoon (Iphone 12) besteld voor mijn zoon, deze heeft dit toestel van zijn verjaardagsgeld gekocht. Op dinsdag begin van de avond deze besteld, was op voorraad dus zou snel binnen moeten zijn. Later in de avond ook direct een verzendbevestiging ontvangen met track&trace, dit lijkt dus goed te gaan. Helaas blijft de status woensdag, donderdag en vrijdag ongewijzigd op "zending is aangemeld". Vrijdag maar eens bellen met de klantenservice, "meneer u kunt deze morgen of anders maandag verwachten, bezorgdiensten zijn erg druk". Prima, maar helaas zaterdag en maandag geen bezorgen of wijziging in status. Dinsdag weer gebeld, "de zending is bij ons weg" is het antwoord. Dat kan wel zo zijn maar ik heb nog niets ontvangen of bericht dat ik iets kan verwachten, en ik heb al wel ruim € 350,- betaald. We gaan het nakijken en bellen u vandaag of morgen terug met duidelijkheid. Woensdag einde dag, nog geen bericht..... Zelf maar weer eens bellen maar wederom niemand die iets kan zeggen buiten "de zending is bij ons weg". Erg teleurstellend en knap waardeloos ... Ik ben erg benieuwd naar de afloop!
Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit! Ik schrijf niet snel een review, maar hier wil ik graag even de tijd voor nemen. 7 dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst, een nieuwe Mac Studio. Een flinke investering. Op de website was aangegeven dat de levertijd 3 tot 5 dagen zou zijn. Dat zou prima uitkomen, want ik heb de upgrade hard nodig voor een aankomende klus.
5 werkdagen later nog steeds geen bericht gehad, dus toch maar eens navraag gaan doen. Om te beginnen via de chat op de website, waar ik het volgende antwoord kreeg: "Meneer, we streven naar een bezorging binnen 5 dagen, dus we gaan hem morgen versturen". Achteraf blijkt deze dame uit haar nek te kletsen. Is gewoon puur bedoeld om je af te wimpelen blijkt achteraf.
Een dag later bel ik toch maar eens op naar Your Mac Store, om navraag te doen naar iets meer details. Tot mijn verbazing wordt mij verteld dat het product dat ik besteld heb nog gemaakt moet worden en ik een levertijd van 3 á 4 weken kan verwachten... Hoe slordig wil je het hebben, als op de website 3 tot 5 werkdagen wordt gecommuniceerd.
Nu ben ik echt de moeilijkste niet, maar het feit dat er helemaal niks over gecommuniceerd wordt en het feit dat er een of ander grietje bij de chat afdeling onzin zit te verkondigen maakt me wel pissig. Het gaat hier om een bedrag van bijna 6000 euro, niet iets dat je dagelijk uitgeeft. Je kan dan op z'n minst duidelijke informatie verstrekken.
Mijn conclusie, ik bestel hier nooit meer en raad het ook niet aan. Achteraf spijt dat ik niet gewoon direct via Apple heb besteld. Zelfde prijs en daar krijg je wel fatsoenlijke service.

Resposta da YourMacStore
iPhone 12 Pro renewd gekocht. Batterij was 100 % en telefoon zag er inderdaad als nieuw uit. Tot nu toe erg tevreden dus.

Resposta da YourMacStore
Slechte service. Pakket die kwijt is geraakt bij PostNL,wordt pas opgepakt wanneer ik voor de 3de keer bel naar de klantenservice van yourmacstore, kreeg ik bij de 3de keer te horen dat het nog niet eens is opgepakt of onderzoek is gedaan.
Daarnaast worden er valse beloftes gemaakt om mij als klant op de hoogte te brengen van de status, waarin dit ook niet wordt gedaan .

Resposta da YourMacStore
iPad 10.2 gekocht bij YourMacStore. Na 4 maanden ging de oplader kapot. Ineens, de oplader ligt thuis in de kast, blijft altijd in huis.
Ik neem contact op via de chat en kreeg het bericht dat ik maar een nieuwe moet kopen. Dit vind ik echt bizar. Je koopt een duur product dat geleverd wordt met een onmisbaar accessoire. Gaat de accessoire kapot, dan geen garantie, niks.
Ik heb al zeker 5 keer hier iets gekocht (MacBooks, iPhone, AirPods), maar echt nooit meer.
Aanvulling: intussen is dit keurig opgelost door YourMacStore! Nieuwe oplader in goede orde ontvangen. Van 1 naar 3 sterren voor het uiteindelijk goed oplossen (blijf het toch een vreemde reactie vinden van de klantenservice).

Resposta da YourMacStore
Ik had beats oordoppen besteld. Deze werkten niet. Via de chat gesproken voor een oplossing. Ik zou een mail krijgen. Niet gekregen. Gebeld. Weer zou ik via de mail bericht krijgen. Toen maar gekeken hoe retouren werkt. Heb mijn geld terug. Niet de verzendkosten van 8 euro. Je kan het niet gratis terug sturen. Slechte service.
Alles is opgelost. Geld van item en verzendkosten teruggestort gekregen.

Resposta da YourMacStore
Zeggen wat ze beloven, prijs kwaliteit prima.

Resposta da YourMacStore
Het gekochte product werkte helaas niet. Kan gebeuren, dat is pech hebben!
Na eerst een niet zo fijn contact met de klantenservice is het later alsnog heel netjes opgepakt! Niemand is tenslotte perfect. Na een fijn gesprek hierover krijg ik netjes het geldbedrag terug. Dit mag dan ook benoemd worden. Dank je wel Alec! 😉
Kocht destijds zakelijk een MacBook Pro 16 inch voor zo'n €3.400. Na 1,5 jaar vertoonde het scherm kuren. Deze fabrieksfout viel buiten de garantie (!?). Overigens is dit niet een typisch YourMacStore houding, maar een Apple beleid. Want ook Apple weigerde en refereerde naar haar garantievoorwaarden. Toch zijn er ook nette bedrijven (Coolblue en upgreastest.nl) die wel standaard iedereen 2 jaar garantie geven... Uiteindelijk elders laten repareren, maar dit grapje kostte ca. €1.000.

Resposta da YourMacStore
I bought a mac book on April 14th, with an estimate delivery date between 3 to 5 days. After 8 days, I contacted their customer service, and they couldn't commit to any date or when they would get in contact with me to provide an estimate date of delivery.
I requested a refund then and cancelation of my order but the customer service was always vague on the chat. Always saying, "a colleague will process that" and never committing to a date. I called them and I got the same vague answers, but at least it worked. They proceeded the refund after the call.
So, if you're having the same issue, ask for a refund and it is processed reasonably fast.
Maandag bestelling gedaan, contact opgenomen over de levertijd.. reacties kwamen snel en er werd beloofd voor het einde van de week te gaan leveren. Vrijdag nog een keer gevraagd of het nog lukt, snel bericht terug het zou voor het einde van de dag op de post gaan. Echter, dit is niet gebeurt.
Chat op de site kan je alleen doorverwijzen en daarna heb je contact via de mail. Contact via de mail loopt ook wel aardig en iedereen is vriendelijk.. maar ik zou toch wel graag mn bestelling willen ontvangen en hecht er wel waarde aan als er een belofte word gemaakt.
Ik wacht het nog steeds af, maar geen goede eerste indruk.
Update: 24-4-24
Afgelopen maandag heb ik contact gehad met het bedrijf, hierbij is er mij verteld dat er wat mis ging in het systeem en dat het onbekend is wanneer ze kunnen leveren maar dat dit wel binnen twee weken zou zijn. Ik kreeg twee opties aangeboden. Wachten of de order annuleren. Ik heb even rondgekeken en zag dat er overal wel wat voorraad problemen waren dus ik heb voor de eerste optie gekozen.
Ik heb de bestelling nu zo'n 10 dagen geleden geplaatst en ben nog in afwachting van levering.
Update 30-4:
Het is nu zo’n 15 dagen geleden dat ik de bestelling heb geplaatst en ik heb er nog steeds niets van vernomen. De site vermeld ook nog steeds bij alle producten 3 tot 5 werkdagen.. dit is inmiddels al twee keer verstreken.
Update 1-5:
Ze weten nog steeds niet wanneer ze kunnen leveren. Ik raad iedereen af om hier te bestellen (in ieder geval tot ze hun zaken op orde hebben) Ik heb het verzoek om mijn order te annuleren in gediend en ik hoop dat ze dit snel kunnen afronden.
Update 4-5: Ze laten mij al dagen wachten op de terugbetaling... Ik kreeg een bericht dat ze tegen wat problemen aanlopen met terugbetalen, maar verder geen opties of verdere communicatie. Fijn...
Update 6-5:
Ze kunnen nog steeds de terugbetaling niet verwerken, en behalve aangeven " het loopt momenteel helaas vast bij de betaalpartner" gebeurt er al dagen helemaal niets. Ik wil gewoon elders een aankoop doen, maar ze houden mijn geld al dagen vast.
Update 10-5:
Nog steeds geen terugbetaling binnen.. wat een gedoe.
Final update:
Op 14-5 eindelijk mijn geld terug gekregen en een macbook bij een andere winkel besteld die het vervolgens snel heeft verstuurd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.