Ik heb onze handdoeken hier aangeschaft na positieve ervaring van een vriendin. Was altijd gewend aan goedkopere kwaliteit handdoeken, maar toch besloten wat meer geld uit te geven aan deze. Vergeleke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Riktigt dåligt. Det går inte att beställa. Har försökt påtala detta flertalet gånger men supporten verkar inte vilja lösa det, jag ska få en betalningslänk men den kommer aldrig Förstå hur illa d... Ver mais
Wij hebben sinds 2016 onze matrassen, hoeslakens, kussens en Tencel dekbedden van Yumeko. Wij zijn enorm tevreden. Deze producten zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit!! Iedere dag kruipen we in ee... Ver mais
We hadden altijd een ander merk dekbedovertrek, vergelijkbaar materiaal. Wordt niet meer gemaakt, dus een zoektocht naar vergelijkbaar. Besteld, 2 dagen later werd het bezorgd. Ik maakte de doos op... Ver mais
Detalhes da empresa
Yumeko staat voor eco slapen en baden. We zijn de groene keuze in kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. We gebruiken alleen de mooiste, zachtste, ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.
Informações de contato
Herengracht 418 sous, 1017 BZ, Amsterdam, Holanda
- 020-7549122
- klantenservice@yumeko.nl
- www.yumeko.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super klantenservice
Ons beddengoed was beschadigd geraakt, er begonnen al vrij snel scheuren in te komen. Na hierover contact te hebben gehad met de klantenservice zijn we super goed geholpen. We kregen meteen nieuw beddengoed toegestuurd en zijn dan ook erg blij met de service. Het is nu nog even afwachten hoe lang het beddengoed mee gaat, maar de klantenservice is in ieder geval top :)
Stof blijft mooi en voelt lekker
De stof voelt lekker aan en blijft ook na het wassen mooi. Ook de bestelling werd goed afgehandeld. Op tijd bezorgd en netjes verpakt.
Blij met mijn mooie dekbedovertrek.
Ik twijfelde over de kleur van het dekbedovertrek. Yumeko heeft mij een aantal stofsamples gestuurd waardoor ik een goede keuze kon maken. Ik ben helemaal blij met mijn dekbedovertrek en kleur. De snelle levering was ook top.
Ontzettend fijn dekbedovertrek gekocht…
Ontzettend fijn dekbedovertrek gekocht bij Yumeko laatst, ik kan weer heerlijk slapen!
Snelle levering en goede handdoeken
Handdoeken zijn ook super fijn, best dik en heerlijk zacht
Heerlijk dekbedovertrek
Heerlijk dekbedovertrek. Houd zich prima kreukvrij na wasbeurten
Fijne kwalitatieve producten
Ik heb inmiddels al een meerdere dekbedovertrekken, een kruik en een badmat van Yumeko en ik ben vooral tevreden over hoe mooi alles blijft, ook na veelvuldig gebruik. Daarnaast is fijn om te weten dat alles op een eerlijke manier is geproduceerd.
Heerlijk, mooi dekbedovertrek
Heerlijk dekbedovertrek, lekker zacht en warm maar krijg geen opvliegers van de warmte. Dus zeer comfortabel. Wat ik ook belangrijk vindt is dat het Fairtrade is. Iedereen kan dus lekker slapen van dit product. Een zeer tevreden klant.
Heel fijn kwalitatief beddengoed
Heel fijn kwalitatief beddengoed. Zelfs na vaak wassen voelt het nog zacht aan.
Erg blij met ons linnen beddengoed!
Heel erg blij met ons linnen beddengoed! Ons tweede paar, goede kwaliteit + snelle bezorging
Beter slapen! Ruim een jaar slaap ik tussen het…
Ruim een jaar slaap ik tussen het beddengoed van Yumeko, heerlijk, het lijkt wel zijde en ik slaap zelf beter dan daarvoor. Het badgoed van Yumuko is ook prima en Yumeko is duurzaam en fairtrade, goed voor de wereld en dus voor jou en mij!
Knisperend…
Wij hebben verschillende dekbedovertrekken en ik word altijd blij als de bedden zijn verschoond en ik onder een knisperend fris dekentje kan gaan liggen. Ze gebruiken unieke stoffen, met elk een eigen en opvallende textuur.
De dekbedovertrekken worden verpakt in…
De dekbedovertrekken worden verpakt in een mooie hoes van dezelfde stof als het overtrek.
de stof voelt glad en zacht aan als satijn.
De overtrekken komen bijna kreukvrij uit de wasmachine.
Heerlijke kussens!
Ik heb de kussens recentelijk besteld - ik ben er ongekend blij mee. Ze liggen zelfs zo lekker dat ik ze mee neem als ik weekendjes wegga 😅
Ik ben erg blij met mijn yumeko…
Ik ben erg blij met mijn yumeko beddengoed! Ik heb de katoen satijn variant en die is (en blijft) superzacht. Vind het zelf ook erg belangrijk dat het duurzaam geproduceerd is. Zou deze set zeker aanraden!
Het bedrijf levert zachte kwaliteit
Het bedrijf levert zachte kwaliteit. Absoluut te onderscheiden van de massa. Het heeft eenvoud en is puur.
Beautiful, warm and cosy muslin bespread
Absolutely loving our new beautiful and warm bedspread! Large enough to fit a king-size bed and adding a touch of cosiness to our bedroom. We choose the colour sage green but all colours were gorgeous, and the muslin texture is both light and a comfy hug at the same time. We layer this spread with a linen flat sheet and a woolen blanket, ideal for these chilly months!
Echt schoon, zacht en stevig
Ik sliep in een boshuisje in een yumeko bed. Het matras en de kussens zijn zacht maar stevig. En heerlijk om te weten dat je op echt ‘schoon’ beddengoed slaapt: vrij van chemicaliën.
Prachtige dekbedovertrekken
Prachtige dekbedovertrekken. Wij hebben yumeko al een aantal jaar en het blijft zo ontzettend mooi! Prachtig materiaal en heerlijk zacht!
slapen als een roos
Sinds we onze dekbedovertrek van Yumeko hebben slapen we als een roosje! Heerlijke zachte stof, fijne kwaliteit, en super service!